NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 BURNNNN!!! ayrıca hiç laf edemez bu seneki olimpiyatlar güzellik yarışmasından iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sasha grey de güzel değil ama gayet kot giyse de giymese de bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 red oruç musun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sporcu kadınların birçoğunun normal kıyafetler içinde ucube gibi göründüğünü biliyoruz o yüzden bir çoğu eşofmanla yatıp eşofmanla ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Esh said: sasha grey de güzel değil ama gayet kot giyse de giymese de bakıyoruz. çok efsane güzelliği yok ama yine ortalamanın üstünde bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Görüntüsünden çok icraatlarıyla gündemde zaten sasha. Multipurpose kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kapali durunca dudaklari guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 said: mesela kate upton güzel değil.ama millet memesi güzel diye seviyor. yoo kate upton gayet güzel hatun. sende meme fobisi olduğu için öyle çirkin geliyordur o ayrı yüzü müzü gayet düzgün, 10/10 olmasa da ortalamanın baya üstü hatun bi cansevere güzel kadın diyemiyorsak, kate uptona da güzel değil diyemeyiz, basit nesnel kavramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Feamer said: mankenlerin güzel olması gerekmiyor ve güzelde değil %80 zaten, elbise askısı görevi görüyorlar, güzel olanlar ise sayılı, model veya top model sınıfına giriyorlar, kaldı ki onlar bile tartışılır ha şuna güzel diyorsanız, ben tartışma dışına çıkıyorum http://www.turkcealtyazi.org/resimler/prs/1080620/l-alessandra-ambrosio-fc3b530d.jpg abov nası hatalar nası hatalar. gidip tabi en amele cıktıgı fotoyu alırsan dunyada guzel insan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 alessandra ambrosioya güzel dersek tartismadan cikiyormus "güzel" hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kate güzel. atletizm ve yüzmedeki kadınlar da güzel. jimnastikçiler de güzel. bi halterci şişkolar,güreşçi şişkolar ve gülleci şişkolar çirkin. gerçi şişkolar her durumda çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi bi gülleci vardı efsaneydi resmen sarışın falan. yüzücülerin omuzları çirkin oluyor abi, göğüs falan da kalmıyor yüzücülerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 benim hatırladığım tek gülleci Valerie Adams, yeni zelanda'lı. çirkin ama eğlenceli bi kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şimdi buraya avustralya adına yarışan bayan halterciyi koyarım topuklarınızı götünüze vura vura kaçarsınız. Ayrıca Amerikan kadın futbol takımı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kaede said: sırf çirkin olsalar neyse yumuşaklığı, zarifliği olmazsa neyleyim kadının vücudunu ben herşeyiyle olmaması gereken bir hibrid sporcu kadın senin bişeylemene gerek yok, o yazarın da bişeylemesine gerek yok. hatta benim de bişeylememe gerek yok. eş seçmiyoruz kendimize oradan. olmaması gereken nedir, kim demiş, kim belirlemiş? kimde böyle bir hak var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hadi hadi sizin steryotipleriniz de belli animeciler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 steryotiplik birşey yok, evet güzel bulmadıklarının çoğu bence de güzel değil ama nedir yani olay, elalem hayatını benim gözüme hoş görünmek için mi yaşamalı? spor denen olayı icra edecekse, yarışacaksa evet kurallar dahilinde ne gerekiyorsa yapacak. TONLA vücudu çirkin erkek de var olimpiyatlarda, bira göbekli iranlı 246 kilo kaldırdı. küfeci dedim eğlendim ama yaptı mı, yaptı. ondan sonrası onu ilgilendirir. benim 1000km öteden "hayır bu adam bira göbekli küfeci, olimpiyatlara alınmaması lazım" demeye ne hakkım olabilir? saçmalık yani bariz. tartışılacak bişi bile yok. forumda da başı açık, aklı kapalı olsun gibi absürd bir görüşte baya insan var zaten de, cinsiyet ayrımcılığı ırkçılıktan farklı değil hatta daha beter. taş çatlasa altı insandan biri zenci ama iki insandan biri kadın. nasıl bir kadının beklentisine göre hayatımı şekillendirmem beklenemezse tersi de geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Hatun iyi yapistirmis cevabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dasaaa said: kate güzel. atletizm ve yüzmedeki kadınlar da güzel. jimnastikçiler de güzel. bi halterci şişkolar,güreşçi şişkolar ve gülleci şişkolar çirkin. gerçi şişkolar her durumda çirkin tost ekmekli yetkiliye katılıyorum. ama göğüs konusundaki düşüncelerini paylaşmıyorum! büyük göğüslülerde çirkindir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://i.imgur.com/N4t2j.jpg böylesi var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bide abi beğenmeyen isyan eden adam salih müdür senin kel tipini beğenen hatun http://www.kotusozluk.com/img/2010/10/seda-sayan_1993.jpg bu zaten su hatun kel adam bepğenmiyomus gelip sana sac uzat sac ektişr sakallarını kes insan mısın sen erkek adam saclı olur erkek ucubesi diye cıkıyo mu=? http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2012/07/michelle-jenneke-dance.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 lan bir an bonepart değil bonek sandım bir onda var kaslı kız fetişi sanıyordum aboowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 afsasfsdadfas abi bonec söle seler bepeniyodur http://www.benchpresschampion.com/PHOTOS/WOMENBODYBUILDING/women10.jpg benim ole bi olayım yok saglıklı sporcu vucudu bence cirkin değil diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sizin derdiniz güllenin bacılarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar