Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Some Idiot/How Sports Bras Work

yav

Öne çıkan mesajlar

said:

mesela kate upton güzel değil.ama millet memesi güzel diye seviyor.

yoo kate upton gayet güzel hatun. sende meme fobisi olduğu için öyle çirkin geliyordur o ayrı
yüzü müzü gayet düzgün, 10/10 olmasa da ortalamanın baya üstü hatun

bi cansevere güzel kadın diyemiyorsak, kate uptona da güzel değil diyemeyiz, basit nesnel kavramlar
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

mankenlerin güzel olması gerekmiyor ve güzelde değil %80 zaten, elbise askısı görevi görüyorlar,

güzel olanlar ise sayılı, model veya top model sınıfına giriyorlar, kaldı ki onlar bile tartışılır

ha şuna güzel diyorsanız, ben tartışma dışına çıkıyorum

http://www.turkcealtyazi.org/resimler/prs/1080620/l-alessandra-ambrosio-fc3b530d.jpg

abov nası hatalar nası hatalar. gidip tabi en amele cıktıgı fotoyu alırsan dunyada guzel insan kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

sırf çirkin olsalar neyse
yumuşaklığı, zarifliği olmazsa neyleyim kadının vücudunu ben

herşeyiyle olmaması gereken bir hibrid sporcu kadın

senin bişeylemene gerek yok, o yazarın da bişeylemesine gerek yok. hatta benim de bişeylememe gerek yok. eş seçmiyoruz kendimize oradan.

olmaması gereken nedir, kim demiş, kim belirlemiş? kimde böyle bir hak var?
Sosyal ağlarda paylaş

steryotiplik birşey yok, evet güzel bulmadıklarının çoğu bence de güzel değil ama nedir yani olay, elalem hayatını benim gözüme hoş görünmek için mi yaşamalı? spor denen olayı icra edecekse, yarışacaksa evet kurallar dahilinde ne gerekiyorsa yapacak. TONLA vücudu çirkin erkek de var olimpiyatlarda, bira göbekli iranlı 246 kilo kaldırdı. küfeci dedim eğlendim ama yaptı mı, yaptı. ondan sonrası onu ilgilendirir. benim 1000km öteden "hayır bu adam bira göbekli küfeci, olimpiyatlara alınmaması lazım" demeye ne hakkım olabilir? saçmalık yani bariz. tartışılacak bişi bile yok.

forumda da başı açık, aklı kapalı olsun gibi absürd bir görüşte baya insan var zaten de, cinsiyet ayrımcılığı ırkçılıktan farklı değil hatta daha beter. taş çatlasa altı insandan biri zenci ama iki insandan biri kadın. nasıl bir kadının beklentisine göre hayatımı şekillendirmem beklenemezse tersi de geçerli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

kate güzel.
atletizm ve yüzmedeki kadınlar da güzel. jimnastikçiler de güzel.

bi halterci şişkolar,güreşçi şişkolar ve gülleci şişkolar çirkin.

gerçi şişkolar her durumda çirkin

tost ekmekli yetkiliye katılıyorum. ama göğüs konusundaki düşüncelerini paylaşmıyorum! büyük göğüslülerde çirkindir!
Sosyal ağlarda paylaş

bide abi beğenmeyen isyan eden adam salih
müdür senin kel tipini beğenen hatun
http://www.kotusozluk.com/img/2010/10/seda-sayan_1993.jpg

bu zaten
su hatun kel adam bepğenmiyomus
gelip sana sac uzat
sac ektişr
sakallarını kes
insan mısın sen
erkek adam saclı olur
erkek ucubesi diye cıkıyo mu=?

http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2012/07/michelle-jenneke-dance.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...