Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sam said: KAPIPUŞŞŞŞ efekti verdiği sırada dağıldım ahahah of <3 jenna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kadın aşağılayıp yoketmiş. O kadar gerizekalı bir demeci veren adama gerizekalı muamelesi yaparak cevap vermesi ayrıca güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 parayle ne alakası var ki spor bu adamın işi spor yapmak spor yapmak icinde aleti edavatı vucudu adamın onu geliştiriyo şu normalde http://www.shareyourwallpaper.com/upload/wallpaper/sports/body-building/body-building_1779f5a9.jpg olimpiyatcıla rmı anormal ki sporcuların vucudu genelde daha dengeli olur şişkin kas değil uzun kas mı ne diyolar ole oluyo gayet normal insan vucudunun irisi yane ha bu arada o sporcuların cogu sizin 20 katınız saglıklı insanlar o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Feamer said: mesela antik yunanda sparta kadınları her yarışmayı kazanırlarmış ve güzellikleri de dillere destanmış http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/373961_339773389437237_251260993_n.jpg this is sparta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi spartalı kadınlar kazanamaz çünkü kadınlar yarışamazdı olimpiyatlarda. ha en iyi hatunlar spartadaymış, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 mesela olimpiyatta kadinin isi ne dese gene hakli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 üsteki iki pot ile(Flassh ve bonepart) aykırı bir şey söylemiyorum, "etik" konuşuyorum 15 sene lisanslı ve lisansız spor yapmış adamım, sporcular hoşuma gidiyor zaten de adamında haklı olduğu konular var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 emanet said: abi spartalı kadınlar kazanamaz çünkü kadınlar yarışamazdı olimpiyatlarda. ha en iyi hatunlar spartadaymış, o ayrı. yarışıyorlar, kadın sporcular var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi bazı sporlar var kadına erkekten cok yakısıyo ornek voleybol gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kaynak var mı? artislik olsun diye sormuyorum, ben aksini öğrendim hocalardan kitaplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 BonePART said: abi bazı sporlar var kadına erkekten cok yakısıyo ornek voleybol gibin =/ Zıp zıp demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hem ayırca güzelim sevimli zıplayan kıza "bu ne biçim kadın" dedikten sonra, şu adam saldırmakta ayrı bir troll örneği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 zıp zıpla alakası yok erkek voleybolu sacma derecede hızlı dan dun hiç bisi anlamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hızlı değil daha sert. bayan voleybolu baya bi softcore kalıyor lise karma antreman yapıyorduk servis karşılayan kızın parmağını çıkarmıştım sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 emanet said: kaynak var mı? artislik olsun diye sormuyorum, ben aksini öğrendim hocalardan kitaplardan tam hatırlamıyorum ya ateş geçitlerinde geçiyor olabilir, veya atinalı metreseler var isminlerini unuttum onlarla ilgili bir yazıda olabilir, lykurgos kanunları kitabında veya önsözünde geçiyor olabilir tam hatırlamıyorum, keza bu kitapları okuyalı 6-7 sene oldu ama şunu hatırlıyorum, atinalı kadınlar güzelleşmek için koku, kuma, ve makjay kullanırken, spartalı kadınlar hem spor dereceleri yapıp, hemde makyajsız ve güzel kumaşlar olmadan dünyanın en güzel kandınları olabiliyorlar... diye aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 BonePART said: zıp zıpla alakası yok erkek voleybolu sacma derecede hızlı dan dun hiç bisi anlamıyosun evet erkeler çok kötü, seyir zeki sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 voleybol erkeklerde insanlık dışı sıçrama blok falan oldugu için cok zevkli degil kadınlardaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 adama malzeme cikmamis iste koca olimpiyatta. plaj voleybolu baslayinca stressini atar. yalniz hatundan o memeleri beklemiyordum ichi the killerdaki kisa boylu herifi gordugumdeki şoku yasadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Fin said: hızlı değil daha sert. bayan voleybolu baya bi softcore kalıyor lise karma antreman yapıyorduk servis karşılayan kızın parmağını çıkarmıştım sfsf hentbol ne güzel ama hiç öyle bir dert olmuyor karma antrenmanlarda, gerçi biz orta okulda iken lise son kızlarla çalışıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sparkcaster said: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1096709&CategoryID=138 said: Hey selam, ben 12 yaşındaki oğlan çocuğu gibi duran kadınım. Olimpiyat Oyunları’nda kadınlığı sizin için mahvediyorum. Güzel değil mi, ha? Peki, 12 yaşındaki çocuk ne yapıyor? Altın madalyayı kazanıyor seni lanet olası. O selam, ben yine aynı 12 yaşındaki oğlan çocuğu. Bu sefer sadece spor sutyeni giymiyorum. Görüyorsunuz değil mi? hey adamım senin derdin ne ha LANET OLSUN! KAHROLASI FEDERALLER GELMEDEN O KOCA ZENCI POPONU KALDIRIP BURDAN UZAKLAS ADAMIM, TAMMAMMI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Popeye said: adama malzeme cikmamis iste koca olimpiyatta. plaj voleybolu baslayinca stressini atar. yalniz hatundan o memeleri beklemiyordum ichi the killerdaki kisa boylu herifi gordugumdeki şoku yasadim. beyler darılmayın ama o kızda öyle bir meme yok, nasıl yaptığını da zaten başka bir videosun da anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 https://www.cnnturk.com/fotogaleri/spor/olimpiyatlar/2012/08/07/ostapchuk.kazandigina.inanamadi/14803.4/index.html#photoGal soyle kadın sporcuda var ama. neyse basarı ugruna kendinden neleri feda etmis insanları "eh gozume guzel gozukmuyor boyle olmamalı" diye elestirmek dunyanın en gerizekalı seyi. bi de o kız memeyi oyle yapsın gelsin ben daha cok begenirim yani. hersey ic guzelligi degil ki arkadas. bi de spartada kosuyolarmıs 100 metreyi cıplak olarak 1dk da sonra herkes hayran tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Feamer said: Popeye said: adama malzeme cikmamis iste koca olimpiyatta. plaj voleybolu baslayinca stressini atar. yalniz hatundan o memeleri beklemiyordum ichi the killerdaki kisa boylu herifi gordugumdeki şoku yasadim. beyler darılmayın ama o kızda öyle bir meme yok, nasıl yaptığını da zaten başka bir videosun da anlatıyor. iki sutyen yok, bariz mayo giymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yok abi baktım şimdi nette biraz da kadınlar katılamıyormuş olimpiyatlara. sparta'da kendi içlerinde yaptıkları müsabakalara falan katılıyorlardır belki. sparta'da kadın özgür, kafasına göre takılabiliyor. atina'da bildiğin islam kafası hüküm sürüyor o zaman, kadınlar orasını burasını açamıyor fazla, evde oturuyorlar vs. 1896'daki revival'da bile kadınlar katılamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar