Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa - Erzurum 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe 12.08.2012 @ 20:55

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

clifff said:

deadwoll said:

Hemen tasdiklemeye gelmiyorlar mı :/

AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse

Olimpiyat Stadı
Kadir Has Stadı
Turk Telekom Arena
Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena

Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır.

Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır.

Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim

Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum

AHAHA "AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim" .

Bre arkadas hadi muthis zekasin, hadi muthis bir kariyer oykun var success story sin, 23 yasinda milyonlarca dolar hisse sahibisin hepsini kendi tirnaklarinla yapmissin diyelim - ki kicimla guldum, dogru olsa bile so what? paticiktesin evlat kime neyi anlatiyorsun? -, neyse hadi hepsini kabul ettik de ulan hala "6-0 6-0 biz de size goymustuk " muhabbeti yapiyorsun , "bence de 10 yılda bir yenince iflas ediyo beyniniz sevinçten. gerek yok yani." gibi ilkokul terk anlamsiz bir cumle kuruyorsun, nasil inanalim biz sana simdi?
Lan ne modeller var su memlekette ya.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

clifff said:

deadwoll said:

Hemen tasdiklemeye gelmiyorlar mı :/

AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse

Olimpiyat Stadı
Kadir Has Stadı
Turk Telekom Arena
Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena

Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır.

Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır.

Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim

Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut id sapien libero. Fusce lobortis ornare risus eget ultrices. Quisque lacinia, sapien id vehicula dapibus, nisi tortor sodales metus, et imperdiet leo purus et lacus. Vestibulum scelerisque rhoncus sagittis. Praesent facilisis auctor eros id pulvinar. Ut interdum dui eget velit vestibulum convallis rhoncus magna laoreet. Sed enim velit, luctus a fermentum quis, tempor sit amet neque. Etiam id neque eu odio feugiat interdum. Aenean velit arcu, interdum vel rhoncus ut, pharetra vitae lectus.

Quisque in urna in lectus elementum tempor quis convallis enim. Donec sed lacus vel ipsum vehicula congue vitae vitae purus. Vivamus pretium consequat justo ut pulvinar. Suspendisse congue quam a orci blandit consectetur. Cras at nisl gravida sem accumsan euismod. Sed adipiscing vestibulum dignissim. Donec congue neque eget felis varius sollicitudin.

Donec fermentum adipiscing vestibulum. Mauris posuere, elit eu mattis mattis, libero leo hendrerit libero, in ornare arcu lacus vel dui. Donec ac posuere quam. Donec lobortis metus a lectus vehicula sollicitudin. Fusce quis sagittis nulla. Sed in nisi et quam viverra gravida. Cras ut mi in turpis placerat facilisis et ac arcu. Pellentesque gravida lacinia tellus quis auctor.

AHAHA "AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim" .

Bre arkadas hadi muthis zekasin, hadi muthis bir kariyer oykun var success story sin, 23 yasinda milyonlarca dolar hisse sahibisin hepsini kendi tirnaklarinla yapmissin diyelim - ki kicimla guldum, dogru olsa bile so what? paticiktesin evlat kime neyi anlatiyorsun? -, neyse hadi hepsini kabul ettik de ulan hala "6-0 6-0 biz de size goymustuk " muhabbeti yapiyorsun , "bence de 10 yılda bir yenince iflas ediyo beyniniz sevinçten. gerek yok yani." gibi ilkokul terk anlamsiz bir cumle kuruyorsun, nasil inanalim biz sana simdi?
Lan ne modeller var su memlekette ya.

http://forum.paticik.com/read.php?62,5805838,page=14

https://i.chzbgr.com/completestore/12/6/14/TyxEEdCUX0K7rK9RJ16DCQ2.gif

seninle işim bitti keko.
galatasaraylı arkadaşlara tebrikler, taş gibi takım oldular.
Sosyal ağlarda paylaş

10 küsür yıldır koyuyoz bişi olmuyor gençler
geçen sezon bu kadar büyük bir krize girmiş kulübe karşı bu maçla 2 beraberlik 2 galibiyet 1 yenilginiz var daha yeni yeni neyin kafasını yaşıyorsunuz otmu çekionuz hapmı atıyorsunuz?

ama durun ben sizin yerinize cevap vereyim

sikke.jpg
uefa.jpg
unalbasgan.jpg

buda benim cevabım olsun

+18

recepivediknah.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...