Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ben arazi aldim iskocyadan, sir oldum sizi bilemem. Konusurken adabinizi takinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hadi ordan kenarimin siru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 "Tatar Ramazan" said: G.Doğu'da GS çok seviliyor deniliyor, bu doğruysa D.Bakır İzmir'den daha mı eğitimli oluyor aman o konulara hiç girme. mantıksızlıklarını ortaya koymak için uğraştığında sonra başlıktan mesajlar silinip ö.m. den hakaretler geliyor sözde alan yetkililerinden ühüü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Galatasaray her yerde daha çok seviliyor. bkz. paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 cunku galatasaray cok tiriviri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 aquila said: hadi ordan kenarimin siru. Sikinti olur baaak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oh lawd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 clifff said: deadwoll said: Hemen tasdiklemeye gelmiyorlar mı :/ AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum AHAHA "AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim" . Bre arkadas hadi muthis zekasin, hadi muthis bir kariyer oykun var success story sin, 23 yasinda milyonlarca dolar hisse sahibisin hepsini kendi tirnaklarinla yapmissin diyelim - ki kicimla guldum, dogru olsa bile so what? paticiktesin evlat kime neyi anlatiyorsun? -, neyse hadi hepsini kabul ettik de ulan hala "6-0 6-0 biz de size goymustuk " muhabbeti yapiyorsun , "bence de 10 yılda bir yenince iflas ediyo beyniniz sevinçten. gerek yok yani." gibi ilkokul terk anlamsiz bir cumle kuruyorsun, nasil inanalim biz sana simdi? Lan ne modeller var su memlekette ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Türkiyenin en seksi klübüyüz lan, daha neyin tantanasını yapıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 valequenta said: clifff said: deadwoll said: Hemen tasdiklemeye gelmiyorlar mı :/ AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut id sapien libero. Fusce lobortis ornare risus eget ultrices. Quisque lacinia, sapien id vehicula dapibus, nisi tortor sodales metus, et imperdiet leo purus et lacus. Vestibulum scelerisque rhoncus sagittis. Praesent facilisis auctor eros id pulvinar. Ut interdum dui eget velit vestibulum convallis rhoncus magna laoreet. Sed enim velit, luctus a fermentum quis, tempor sit amet neque. Etiam id neque eu odio feugiat interdum. Aenean velit arcu, interdum vel rhoncus ut, pharetra vitae lectus. Quisque in urna in lectus elementum tempor quis convallis enim. Donec sed lacus vel ipsum vehicula congue vitae vitae purus. Vivamus pretium consequat justo ut pulvinar. Suspendisse congue quam a orci blandit consectetur. Cras at nisl gravida sem accumsan euismod. Sed adipiscing vestibulum dignissim. Donec congue neque eget felis varius sollicitudin. Donec fermentum adipiscing vestibulum. Mauris posuere, elit eu mattis mattis, libero leo hendrerit libero, in ornare arcu lacus vel dui. Donec ac posuere quam. Donec lobortis metus a lectus vehicula sollicitudin. Fusce quis sagittis nulla. Sed in nisi et quam viverra gravida. Cras ut mi in turpis placerat facilisis et ac arcu. Pellentesque gravida lacinia tellus quis auctor. AHAHA "AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim" . Bre arkadas hadi muthis zekasin, hadi muthis bir kariyer oykun var success story sin, 23 yasinda milyonlarca dolar hisse sahibisin hepsini kendi tirnaklarinla yapmissin diyelim - ki kicimla guldum, dogru olsa bile so what? paticiktesin evlat kime neyi anlatiyorsun? -, neyse hadi hepsini kabul ettik de ulan hala "6-0 6-0 biz de size goymustuk " muhabbeti yapiyorsun , "bence de 10 yılda bir yenince iflas ediyo beyniniz sevinçten. gerek yok yani." gibi ilkokul terk anlamsiz bir cumle kuruyorsun, nasil inanalim biz sana simdi? Lan ne modeller var su memlekette ya. http://forum.paticik.com/read.php?62,5805838,page=14 https://i.chzbgr.com/completestore/12/6/14/TyxEEdCUX0K7rK9RJ16DCQ2.gif seninle işim bitti keko. galatasaraylı arkadaşlara tebrikler, taş gibi takım oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 clifff said: https://i.chzbgr.com/completestore/12/8/8/K0Jp24Cytk6mFh-_KQEBCA2.gifA AHAH AH HAHA H AH A HAHAHAHHAAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bir an clifff xunn mu dedim içimden sorna farkettim ki xunn "challenge!" der ve daha zorlu konu başlıklarında olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ahaha o gif ne öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Myshkin said: aman o konulara hiç girme. mantıksızlıklarını ortaya koymak için uğraştığında sonra başlıktan mesajlar silinip ö.m. den hakaretler geliyor sözde alan yetkililerinden ühüü =/ çok haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 omden hakaret geliyosa kesin zegnadir, futbol bolumunde kara bir leke adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 10 küsür yıldır koyuyoz bişi olmuyor gençler geçen sezon bu kadar büyük bir krize girmiş kulübe karşı bu maçla 2 beraberlik 2 galibiyet 1 yenilginiz var daha yeni yeni neyin kafasını yaşıyorsunuz otmu çekionuz hapmı atıyorsunuz? ama durun ben sizin yerinize cevap vereyim sikke.jpg uefa.jpg unalbasgan.jpg buda benim cevabım olsun +18 recepivediknah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Daha dün yenilmenize rağmen bu nasıl bir tavırdır anlamıyorum. Yani tamam biz kötüydük yenildik bir dahaki sefere görüşürüz diyip bitirmek varken bu ne inadıdır anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Hap atıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ahahahah antu tayfası gelmiş HAP ATIYOK lig finali oynamışız.yenmişiz kupa almışız super kupa finali.yenmişiz kupa almışız ama biz çok yendik biz daha çok kaleye şut attık.taç oranımız yuksek demeyle olmuyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 28 yaşındayım hayatım boyunca bir gs taraftarı yenilgi sonrası çıkıpta adamlar yendi helal olsun demedi, hakem, bal, top bizi sevmio vs.. gibi saçma açıklamalar, kimse kusura bakmasın gs bizi 2 yılda yener 3 yılda yener ama hiç bir zaman bizim gibi ezemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yok canım antuyu maskaradaya soracaksın benim üyeliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 biz ezmeyiz zaten. tercihimiz farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 nüfus planlaması şart demiştik zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kürtaj çocuğusun heralde bu işlerden anlıyor gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar