valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Sahayi sulayin geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Len bildiğimiz dandirikten kupa değilmi bu niye millet bu kadar heyecan yapıp kornalara asıldıki sokaklarda geziyorlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aykut kocaman ztn iyi td oldugu için değil şike dönemi takımı idare etsin camianın içinden fenerbahçe cocugudur mantıgıyla takımın başında.bu sene de işte hatır için 1 sene durur.belki istifa edebilir ama gider yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aykut sinifta kaldi 2. yari onunde cok secenek olunca beyni sulandi iyice orta sahada top alacak adam olmayinca mecbur alexide cikaramiyor aslinda transfer gelmezse bu sene kuytla filan ligde idare ederiz iste. canerin cok gereksiz hareketleri var 90 dakka sahada kalacak adam degil. yobo gg volkan olmayinca bu takim cok zor kazanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 o diilde volkana serum falan bağlamışlar omzu çıktı diye gitti ayak üstü hemoroid ameliyatı falanda yaptılar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 KLASIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 S-H said: souldarkorn said: kanatlardan yaslarız diyenler orta da birşey olmayınca kanatların işlemeyeceğini anlamıştır heralde. ayrıca gs de urfalı melo ve amrabat girince takıma güzel olacak. kanatlardan yaslarız diyenlerin bahsettiği kanatlar topuz ve caner ikilisi değildi :( krasic'i gördük pek bişey yapamadı belli alışamamış takıma stoch konusunda haklısınız. böyle bir adam yedek bırakılmaz takımda topuz ve caner varken. ayrıca kuyt böyle giderse on numara transfer olmuş. Tam TR ligine göre adam. Yıkılmıyor herif resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 3-2 bitmesi kötü oldu aslında, 3-0 falan bitseydi de sağlam olsaydı en azından yönetim transfer yapardı belki Özer>Selçuk>Caner>Bekir mahşerin dört atlısı ve işin garibi hepsi milli oyuncular lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bu arada selçuk çok sağlam adam ya,gs aldığı gün üzülmüştüm,her gs maçında daha da üzülüyorum tam fenerin ihtiyacı olan adam. emre çolak'ta kendini geliştiriyor gibi geldi bana düzenli takip edemiyorum ama etkili bence. engin terbiyesiz,çirkefin biri oyunu da kötü,bence gs futbolcusu değil. hamit'te epey kötü,iyi ki al(a)mamışız. @souldarkorn krasiç takıma katılalı 1 hafta olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kuyt yılın transferi ya bu kadar kısa surede bu kadar iyi performans. bu kadroyla cıkarsa aykut moskova macında 5 filan yeriz. GS bu futbolla averaj takım olur CL de. edit : uefa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Zegna said: kuyt yılın transferi ya bu kadar kısa surede bu kadar iyi performans. bu kadroyla cıkarsa aykut moskova macında 5 filan yeriz. GS bu futbolla averaj takım olur CL de. edit : uefa.jpg ZAAAAAAAAAA yazmaya devam etsene sen cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Yenilmek değil de bu kadar gerizekalının bizim takımda olması koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Yalniz Melo cok fark ettirir bu takima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ya galatasaray en kötü dönemlerinde bile avrupada iyi top oynuyor.yenilse bile.averaj takımı falan olmaz yani bu kadroyla gs ha barça cıksa 4-5 atsa kimse bişi diyemez zaten bu arada playoff nedeniyle snaırım fb-gs maçına cok doyduk geçen sene.ben her maç her golde atlayan zıplayan yerinde duramayan biriyim.bu maçta böyle pokerface ile izledim bütün maçı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 atv sansur koydu resmen bir de genel izleyici demis ama izletmiyor. ya karanlik oluyor ya izleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 fenerbahce takım degil. engini direk kovmaları lazım zaten en az 5 maç ceza alacak, böyle karaktersiz adamı ben her ne kadar besiktaslı olsam da gsye yakıstıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ahah demirören ne biçim verdi kupayı öyle ya "al şunu bi daha da buralarda gözükme" der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 engin de hiçbişey olmamış gibi takılıyor törende asdfgasdfg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 krasice de tac cizgisinde cift ayak dalıp welcome to turkey dediler dfshgfsdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 http://c1208.hizliresim.com/10/d/bts9n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Red said: ya galatasaray en kötü dönemlerinde bile avrupada iyi top oynuyor.yenilse bile.averaj takımı falan olmaz yani bu kadroyla gs ha barça cıksa 4-5 atsa kimse bişi diyemez zaten bu arada playoff nedeniyle snaırım fb-gs maçına cok doyduk geçen sene.ben her maç her golde atlayan zıplayan yerinde duramayan biriyim.bu maçta böyle pokerface ile izledim bütün maçı sdfs yok abi maç bariz kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Zico ya versek şu takımı full atak oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 "Tatar Ramazan" said: Özer>Selçuk>Caner>Bekir mahşerin dört atlısı ve işin garibi hepsi milli oyuncular lol çileniz büyükmüş kardeş, Allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bu yosunlarda takımlarının top oynadığını sansınlar .. yosunlar peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Miraul said: http://c1208.hizliresim.com/10/d/bts9n.jpg aksjddahskdhasjkdhajksda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar