Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Ayni bal ilk golde mert bali abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 HASHASHSHSHDSSHDS KUYT THE TROLL engin yer kirmiziyi bu mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 GS kültürü kendini gösteriyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Odeon said: HASHASHSHSHDSSHDS KUYT THE TROLL engin yer kirmiziyi bu mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ALLAHU AKBAR! el shukran el mubarek Alex el habibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kulturlu seyirciye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 fifada olsa oyunu kırmıştım şu gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Myshkin said: GS kültürü kendini gösteriyor yine Bir sorum olcak , simdi ben GS'li olsam ayni kültüremi sahip olcam. Yoksa bu cocuklar GS'ye gelmeden oncede ayni kulturemi sahipti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ahah galatasarayın attıgıyla bunu bir tutmak LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hata =/ bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Alex'i golü attı biraz şansla ama resmen 10 kişi oynuyoruz. Heralde Alex'te oruç tutmuş. Zaten takım pas yapamıyor Alex'te pas hataları yapınca rezil bir ilk yarı oynamış olduk. Şu kadroyu ilk defa izliyorum canlı CL maçlarını falan izlemedim. Eğer ortasaha almadan transfer kapandı deniyorsa en fazla 2. oluruz ligde. Şuan takım rezil top oynuyor. Hatta oynamıyor daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 herkesi bıraktım da, iki kişiye küfrettim; 1. engin baytar, nasıl bir yalancısın, ariften büyük yalancısın 2. taraftarın attığı meşaleyi gs taraftarına geri atan stad görevlisi. fener'in attığı golden sonra bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Gs 3-1 kazanacak oynamıştım, tutar mı abiler? Ev taşicam para lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bu klasik derbiler beni acaip baydı bi gün de farklı olsun lan.fener tek kale oynasın biz atalım adamların 1 şutu var.attıkları gol ise şut değil sdfs elmander orda atsa maç biticek.burak yılmaz bile atardı onu.hakkaten baydım umarım yeniliriz öyle sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Fenerbahçe balı ne kupa balı, ne de şampiyonluk balıdır. Onun balı öyle bir baldır ki adı konulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 valequenta said: Fener kalesini ablukaya aliriz son maclarda gordugumuz gibi. Ha gelir Sow yine jeneriklik bi gol atar, Selcuk 35 metreden atar filan o olur futbolda ama kesin olan bir sey var ki; ezici bir ustunlukle oynayacagimiz. Tekrarliyorum hezimet olmazsa surpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hala maç boyu geçmeyen bir altyazı var hüseyin aygün hakkında. böyle kanal yönetimini de.. maça gelince, gs alır. fenerbahçe'de mehmet topuz çıkar sow girer bi ara, belki stoch bi de.. gs'de engin baytar çıkar, kimse girmese de olur. umut yerine de necati. bu arada dany bildiğiniz kötü. yani bekir'den kötü değil ama iyi de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Sow girmeli devrede Kuyt sağa geçmeli, aynı kadroylan çıkarsak gider bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yuksek rakım mesale duman cok kosan takımı baya baya s.kti yani. gerzek tarafta gsde de fbde de gerzek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Dany iyi ya nesi kotu saglam ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 emreyi ortaya alip ambrabat olsa keske solda fena akariz oyle bide alexe cok aciyorum adam baroniyle topalin arkasinda oynuyo top almaya geliyo yazik adama tek gol umutlari o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kültür seviyesi kendini gösterdi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben dany + semih ikilisini begenmedim ikisi de kesici. ama top yapabilen yok. urfali gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Takımın geçen seneden hiç bi farkı yok, hatta daha bile kötü.Tek olumlu değişiklik Kuyt heralde. Sahanın heryerinde eksik adamla oynuyormuşuz gibi resmen. Hayır bireysel hataları geçtim bi takım kendi ceza sahasında bile mi pres yapmaz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 acilen samuel cansını bulup getirmek lazım.bu büyüyü ancak o bozabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar