quatermain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Tankard Mempo nerde düştü öğrenebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Tankard said: Bu gol işte be :) sevgili barbarlardan yorum bekliyorum .. http://i.imgur.com/xzT6olK.png cc olmayınca tercih edilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 evet dün fazla farm yapmışım beyin sulanmış biraz :P .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 dün gece düşürdüm arkadaşlar. ederi nedir fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Tankard said: Bu gol işte be :) sevgili barbarlardan yorum bekliyorum .. http://i.imgur.com/xzT6olK.png vit geleydi iyiydi. (ben 110 a satmıştım) crit geleydi 1 2b, ama bunun aynısını ben 1.25 eur a rmahda anca sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Hangi karakterle farmlıyorsunuz en güzel? DH Barb ve Monk var bilemedim :/. Wizard mı kasmalı.. şöyle itemlar düşüremedim isyanım yaradana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 quatermain said: Tankard Mempo nerde düştü öğrenebilirmiyim ? Act 1 den de bölge olarak Field of Misery galiba tam hatırlıyamadım .. her yerdem düser ama bölge act olarak fark etceni sanmıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aynen farketmez. bana iskelet kraldan düştüydü misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://us.battle.net/d3/en/item/the-murlocket şu nekadar eder acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 statları belli diil bi şey diyemeyiz,o lvl itemin bi şey etceni sanmıyorum .. ilk defa görüyorum ama güzelmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Evet farketmiyo.Nerde ne düşeceği hiç belli olmuyor.Blizz bu.Ama hep aynı legler aylardır.... Daraldım artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 olayı murlock pet çıkarıyo işte başka olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yuh milyar degerindeymiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 murlock pet çıkaran item mı var d3 de? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Varmış... bende biyerde gördüm, ilk denemede düştü daha sonra binlerce kez yaptım tık yok. ilgilenen olursa satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hmmm bir mobdan mı düşme şansı. buna kasılır bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 düşmüyor abi "one in a life time" galiba baya denedim çünki ilk düştükten sonra. Şans işte şunun yarısına satsam iyidir. O nasıl bir gold okuyamadım bile ilk bakışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 nerden düşüyor peki bu? hernagi bi yaratıktan mı yoksa standart random drop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Followera takınca murloc çıkartmıyormuş, çıkartsaydı yine bir nebze belki paraya değermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ben saf gibi legendary olanına bid girdim. neyse mavisi kaça gider bunun yani murloc çıkartanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 nedir bunun ederi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Borlach said: nerden düşüyor peki bu? hernagi bi yaratıktan mı yoksa standart random drop mu? http://www.youtube.com/watch?v=K_xe1u-U3Mc&list=UUXh6jmmrDB-vlJ_5s5Hrm4Q&index=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 güzelmiş bu pet, iyide vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 eyvallah myshkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 off o elemanı defalarca o kadar çok sefer kestim ki kesin düştü ve sallamadım bile, mavi olduğu için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar