goldbären Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 oo yorumlar sevindirdi. ellerinizden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hâlâ real money'den alışveriş yapan mı var şu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yok. gold sattığını sanıyor. delirdi en sonunda. soruya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nası bir rahatsızsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 haha münakaşaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sana senin gibi davranıyorum işte. beğenemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Büyümeden durun lütfen, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 wd knife 850 dps as 11 cd 88 sock stat mtat yok damaji da dusuk ama eder mi biseyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Karea said: wd knife 850 dps as 11 cd 88 sock stat mtat yok damaji da dusuk ama eder mi biseyler ? black damage mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 arcane bide 12mps veriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 black damage olsaydı az da olsa bişiler kazanabilirdin ama elemantali bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 rmah satışlarım mail olarak gelmiyor artık. niyedir acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 fazla satış yapmışsındır spam'e düşüyodur mailler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 paypal policy değişti bi kaç gün önce tekrardan mail confirm et olmazsa TR dışında kullanım açıldı bi kaç yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 spamde yok, paypala değil b.net e aktarıyorum şu anlık satışları ufak tutarlar olduğu için. adamlara ticket açtım "hmmm çok ilginç istersen yeni bir mail adresi dene" gibi bişey dediler :D te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 benim ta ne zaman sattığım eldivenden 16€ gelmemiş abi ben ona şaşırdım esas:s bugün baktım yok. lik ve tek satışımdı. öyle hemen gelmiyor mu? processing bitince gelecek sanıyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 paypal satışı yapmadım hiç konunun uzmanına soracaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi processing bitince, o ünlem işareti kalkıp sold ve değer yazınca yerinde gelmiş olması gerek. gelmediyse blizz senin 16 euronun üstüne yatmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 paypal için paypalın da hesaba geçmesinde belli süre olabilir. mi diyeceğim.... ama saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 processing bitince para paypala gecmesi gerek bende daha once hep öyle oldu gerci agustostan beri bir şey satmadım değişmişmidir bilmem. paypall dan da kendi hesabına gecmesi belli bir sure alıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hah işte gold sazanı o süreyi hesaba katmamıştır diyorum. da benim "aferin satış yaptınız" maillerim niye gelmiyor o başka bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Baya bir süredir oyuna uğramıyorum ,rmah ne alemde merak ediyorum , hala birşeyler satabilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Valla rmah komik 2k gold a kimsenin almadığı amuleti AH den alıp, RMAH da 3 eur a sattığım fln oldu son günlerde Dün bir silah için RMAH bakiyem yetemedi karşılıklı bidleşmeye. gold patch öncesi glove sattı 20eur a vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 nasıldı abi özellikleri? dün bende rmah da amulet sattım da son saniye de bidlendi dediğin gibi 2küsüre satıldı da sen mi aldıysan iyi yabancıya gitmemiş diyecem heheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar