Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Üşenmesem bi saat recordlardımda saatte min 5 dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 max? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Saymadımzaten çoğu düşeni bile almıyorum çok absürd şekilde frostbourn dtrongarm lamentation trollüyor bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 video or it doesnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Karea said: neyse 10m bid den koydum bakalım belki cebimiz para görür azcık 10m bid geldi lan galba cebimiz biraz para görcek sonunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 dexi güzel gibi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 15m anca benzerini sattın oradan biliyorum. yanlış hatırlamıyosam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 19€ gitti asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi biz hala fin route diye saatte 6-7 legendary düşen video bekliyoruz :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 öldüremedinizmi olum şu koca memeli diyaployu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 siz kim spectate olsa gel izle derdimde paragon92 mp8 13dakikada bi legendary düştü bugün saydım 50dakka farmladım 4legendary 1 key düştü fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Kojiroh said: Abi gün içinde çalışıyorum işte, haftaiçi akşamları toplasan günde 1 saat oynamıyorumdur ortalama. Bugün sadece 1 kere act 3 dönüp itemları kontrol ettim ah'de ve çıktım. Paragon level 15 ve mp1'de act 3 xp run yapıyorum, düşenler bunlar sdf Edit: Bunu yazdım oyuna girdim, çöp falan ama lacuni düştü abi sdf http://i.imgur.com/1miOR.jpg Abi sen böyle tam dövmeliksin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi isyan ediyorum yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Tamam beyler sakin sdf Daha yeni 60 oldum, arkadaş boostluyo işte, inferno'ya ilk girişim, act 4'teki plan hariç bütün anahtarlar çıktı ilk deneyişte. Zamanında oyunu bırakıp Blizzard'a "yapacağınız oyunu" minvalinde bi mail atmış olmam bana acaba gizli bi mf mi kazandırdı diyorum ya. Aşırı ballıyım çünkü. 12 paragonla kim trifecta eldiven çıkarmış abi, hem de int'li falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Nerde oturuyordun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bi sn ip'yi buldum izini sürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bak kayboldu gördün mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 kthxbye said: http://i.imgur.com/iNivS.jpg ederi nedir beyler sword hala duruyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hasmetbeybi said: o mantikor kaca gitti merak ettim bana çötikor düstü kırdım da 2.6 milyara gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ragefreakyo said: kthxbye said: http://i.imgur.com/iNivS.jpg ederi nedir beyler sword hala duruyor mu ? durmuyor yanlışlıkla gecenin köründe bir 0 eksik koymayı başararak 12m e sattm 2 gün önce ilk outbidi 140 yaptm sonra 120 ye düşüriyim dedim bidide 85 koydum, daha doğrusu koydum sanıyodum 12m e koymuşm patatez oldu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ne eder agalar bi satamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Abi şu an Bahamalardan yazıyorum dün uçaktaydım kusura bakmayın B)- O değil de dün yine tek oyunda 2 legendary düştü, biri üstümde, bkz Depth Diggers http://eu.battle.net/d3/en/profile/Selgesel-2737/hero/686232 Öbürü de kıytırık bi mojoydu kurbağa şeklinde. Statlarını eve gidince atarım olmadı, 100k falan civarı olması lazım ederi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 satmayacaksan fiyat sormayacaksan kalabalık etmesene, bugün mangoda ne gördüm diye analtan kızlar gibisin üff slkkk:s:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Kıskandın tabi di mi hehehehehehehehehehehehe :D:D:D:D:DD:Dv:D:D.:D:V:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 kthxbye said: Ragefreakyo said: kthxbye said: http://i.imgur.com/iNivS.jpg ederi nedir beyler sword hala duruyor mu ? durmuyor yanlışlıkla gecenin köründe bir 0 eksik koymayı başararak 12m e sattm 2 gün önce ilk outbidi 140 yaptm sonra 120 ye düşüriyim dedim bidide 85 koydum, daha doğrusu koydum sanıyodum 12m e koymuşm patatez oldu -.-120m etmezdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar