fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bu topiğe bi daha girmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 çok da lülürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Şu birşey etsin artık ama ya; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 zorlasan 100k eder abi mantık kur amulet'ten alabiliceğin crit hit dmg 100 la 100 sendekinden gelen kaç? sıfır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 evet arkadaslar ederi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 72 AR lisi 8m 80 AR lisi 28m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 mulgear6 said: zorlasan 100k eder abi mantık kur amulet'ten alabiliceğin crit hit dmg 100 la 100 sendekinden gelen kaç? sıfır :( Abi uzerindeki her itemda, o itemda rollayabilecek her stat var mi? Eger sadece o tarz itemlar para etse nasil olacak? 100k dio ya. AR olmayani 7m fln ah de. RMAH da benzeri 13 eur Yani basic bir item pricing guide varsa link verin okuyup ögrenim ben üzüluyorum boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 amulet fena değil, 1.5-2m dan aşağı etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 daha kötüleri 6-7m şu an ama işte zor satılıyor yani bu tarz itemlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Hah işte düzgün mantıklı yorumlar geldi Aluriel dediğin doğrudur, bu itemda 2. resist yerine crit dmg olsa anında uçardı misal böyle biraz daha zor gider ama 100k da etmez yahu :) İçim rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 1m vereyim ben asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi bazı itemlar var AH'de, baksan piyasası 20m-30m ama satıldığını gören duyan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Guzel kardeşim amuletin gayet iyi ondan bi sıkıntı yok. Sıkıntı onu ederi değerinde satabilmekte ! Bak ah ye fiyatlarına biraz düşük fiyata koy gider ! Ahhh gider işte gitmiyo sıkıntı burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 applev0dka said: evet arkadaslar ederi nedir ? Vita sı var önemli olanda bu zaten. 215 int de fena sayılmaz. Kanımca 35 40 m edebilir ama bi ah ye bakmadan bize güvenip koyma direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 applev0dka said: evet arkadaslar ederi nedir ? 500k falan eder... Hani bayağı daha iyisi bende vardı da 1-2m fiyat biçmiştin ya ona istinaden söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 içinde biriktirmiş adam, bugünün gelmesini beklemiş sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 47 vita için 5 kat para kimse vermez bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Veriyolar işte. Bence de etmiyor o kadar ama veren veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Bir de önceki sayfada crit dmg muhabbeti dönmüş. Şöyle bişiy var. Oyuncuların %90ı için atak speed crit damage'den çoook daha önemli. Bu önem durumu WW barb ve CM wizard'ta daha da belirginleşiyor. Çünkü bu iki class için de ulaşılması gereken aps miktarı ciddi anlamda yüksek ve atak speed ciddi zorunluluk. Crit damage damagei iyi artırıyor doğru. Ama crit damage ile gelecek damage gelmez olsun. Yerine 1 defa daha ekstradan vurayım daha iyi. Amulet, eldiven, ring 3lusunde AS,CC,CD öncelikli statlar ancak aralarında en son sırada CD geliyor. Bide bide. Fiyatını biliyosanız niye soruyonuz? Bana nispet olsun diye mi:) Ben 100kya aldığım burizaları 17m'den sattığımı söylüyomuyum size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Bir gün bana da 2 3b lik item düşecek. yeni alacağım bilgisayara sermaye yapıp bırakıcam bu diablo işlerini :( :) ps: adamın biri "ayda 30k eur kazanıyorum" demiş ama doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://i.imgur.com/QIPbT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 80m + critide baya iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 30'a vereyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 mempoyu 130euroya koymustum bakamadim.satilmis midir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar