Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 soketli rare var bi tane 20str falan daha az takınca çok bişey değişmiyor fiyatlarını bilemiyorum bu aralar kendimi farma verdim = ah düzelene kadar dursun bari 9% reduced melee geliyor helmle aslında bi yandanda fury regeni kötü etkileyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Arma said: 109-421 damage 107 str 298 int 95 vita 10 crit chance %4 elite damage 10 reduce res zombie charger Uhkapian serpent mojo gol bu ne ederki acaba. baya iyi bir rol çünkü. 250 eu dan okutabilir miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 iki gündür saçma sapan droplar alıyorum. mp4 full act 3 yaptım, legendary'yi geçtim adam gibi 63 lvl rare düşmedi desem yeri. sabah sıkıntıdan act1 key farm yapayim dedim mp3le rahat rahat, 3 runda bunlar düştü. bunu da 50k'ya almıştım, hala değiştiremedim anasını satem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benzerleri 25m bid-120m bo arası görünüyor sizce ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 eminmisin benzerlerinin o kadar ettiğine? extradan critdmg olmasın bi de o benzerlerde bunların yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 150 k ya satarsan iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 15mden fazla eder kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ozkolous said: benzerleri 25m bid-120m bo arası görünüyor sizce ne eder? 4 ay önce bunun gibi şeyleri 300m e falan satardık,piyasa ölmüş d3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Aluriel said: eminmisin benzerlerinin o kadar ettiğine? extradan critdmg olmasın bi de o benzerlerde bunların yanına? yok emin değilim, laf olsun millet msj atsın madalya almaya çalışsın, elaleme bok atsın diye yazdım. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bu atar niye anlamak zor cidden. bi de 4. madalya yok patide be yavrum. o silaha da 25m veren geri zekalıdır başka da bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ahahah forumda fikir almak için item koyup, önerilen fiyat istediklerinden düşük olunca salyalar saçan adamlar var ya. diablo 3 türkiye yazınca gugılda burası çıkıyor malesef, o yüzden forum geneliyle ve geyiğiyle alakası olmayan, olumsuz cevap alınca kuduran tipler çoğaldı. http://www.youtube.com/watch?v=6LF8O9jR5K0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 oyuna gel lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 olay yardım almak istediğin zaman aklı sıra iğneleme yaptıklarını sanan malların ilk sırada cvp verip ego tatmin etmeye çalışması. kaça satıldığını söylemicem ama gerizekalılık sınırının 2 katı aşıldı. sanırım daha da muhattap alınmaya değecek adamlar değilsiniz. öpüldünüz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bence terbiyesizlik yapıyosun silahın atack speed 1.30 bir benzerini 1.52 olan atackspeedlisini 150 k ya aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi ben sikayet etmeye usandım adamlar bana saydırmaya usanmadı. gösterdiğin silahla söylediğin fiyatların uzaktan yakından alakası yok işte niye inatlaşıyorsun ki. loh desen tek başına yetecek kadar değil, e crit dmg de yok kim neden versin o silaha o parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ozkolous said: sanırım daha da muhattap alınmaya değecek adamlar değilsiniz. öpüldünüz ;) Çok c00L adam yavvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 burda o kadar atıp tutup 9.5-14.5 tan auctiona koymak... satsana 125'e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 O değlde dün güzel bi yüzük düştü istiyen olursa gerçekten ucuza verebilirim.Şu an iş yerindeyim gösteremiyorum yüzüğü. Akşam 7 gibi online olurum. 15 - 40 damage 115 dex 80 int 67 al res cc 4 cd 30 Sanırım böyle bişeydi. Ah de 50 70 arası. Eğer istiyen olursa 30 m ye verebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Aluriel said: burda o kadar atıp tutup 9.5-14.5 tan auctiona koymak... Bu fiyata koyup utanmadan 50 milyonun üstüne çıkıldığını mı iddia etmiş, daha uğramaz hepten yüzsüz değilse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Aluriel said: burda o kadar atıp tutup 9.5-14.5 tan auctiona koymak... satsana 125'e ? benzerleri 25m bid-120m bo arası görünüyor sizce ne eder? bunun nesi açık değil? ahye baktım.cd siz olanlar için 25m bidde olanlar vardı ve 120m bo koyulmuş olanlar vardı. sonraki soru "sizce ne eder?" olmuş. neden? cünkü ben anlamadığımdan dolayı gelip burda sormuşum.sen ne cvp vermişsin? said: eminmisin benzerlerinin o kadar ettiğine? extradan critdmg olmasın bi de o benzerlerde bunların yanına? buradan millete iğnelemeyle show yaparak nasıl orgazm oluyorsunuz bilmiyorum. işiniz gücünüz yardım almak isteyen insanlara artistlik yapmak olmuş. trade e yazmış olsam 120m bo gel vatandaş kaçırma diye, o zaman gel geç taşağını satılmazsa. evet 14.5 bo koydum çünkü ahde 15m min bo vardı. 120ma satıcam diye show yapmış olsam ne kadar edere değil trade e koyardım resmi dimi parlak zekalar. yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Offfff tamam abi uzatmayın da şu ringime bi talip varsa hemen verebilirim bişeyler almam lazım :D Gerek yok şu d3 için değmez boşverin . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ozkolous said: buradan millete iğnelemeyle show yaparak nasıl orgazm oluyorsunuz bilmiyorum. çok pis iğneledim orgazm oldum evet gerçekten. adam gibi sordum işte, nesini beğenmedin. neyin kafasını yaşıyorsan söyle ben de içmek istiyorum aynından ulan şu forumda hep bana mı denk geliyor seçmece adamlar anlamadım ki. kınaytçısı gidiyor şizofreni geliyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Gelip soruyorsun, "etmez o kadar, 25m veren gerizekalıdır" deniyor paso item alıp satan arkadaşlarca. Sonra istediğin cevabı alamayınca, "OO NE BİÇİM DÜŞMÜŞ ADAMA" denmeyince çocuk gibi gazlanıp "ne anlarsınız, bi daha ne bakıcam buraya cnmss öptüms zaten gerizekalı dediğinizin iki katını geçti ;)))" yazıyorsun ki bu da 50 milyonun üzerine çıktığı anlamına geliyor. Sonra söylenilenleri dinleyip 9-14'ten koyduğun, dolayısıyla "kuul görünmek" adına bildiğin düpedüz yalan söylediğin ortaya çıkıyor, hala da gelip yüzsüz yüzsüz konuşuyorsun. Enteresan yani gerçekten. Ben olsam yerin dibine geçerim ama yüzsüz troll is yüzsüz yani. Git kınaytını, metinini oyna, lütfen. Sorma kimseye de bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 14 e giderse iyi gene asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar