Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, Ne Kadar Eder Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yüzük 3 milyon civarlarında gider, 70 int olanları 2-3m ye bulunuyor 10 int için o kadar veren zor çıkması. Şu an çok fazla düşüyor as+ crit ya da crit+critchance'li yüzükler ve fiyatları her gün düşüyor çok bekletme derim.

bracer biraz ucuz gitmiş aratıp bakmadım ama 160-170 dex+vit+6crit+ daha az resistli olanının bidine girmiştim item satılmadan bir kaç saat önce fiyat 76 milyondu. tabi dex+ vit farkı var ama senin bracerdada + armor + physical resist var, physicalcı monklar için baya baya iyi item.
Sosyal ağlarda paylaş

Predator said:

Yüzük 3 milyon civarlarında gider, 70 int olanları 2-3m ye bulunuyor 10 int için o kadar veren zor çıkması. Şu an çok fazla düşüyor as+ crit ya da crit+critchance'li yüzükler ve fiyatları her gün düşüyor çok bekletme derim.

bracer biraz ucuz gitmiş aratıp bakmadım ama 160-170 dex+vit+6crit+ daha az resistli olanının bidine girmiştim item satılmadan bir kaç saat önce fiyat 76 milyondu. tabi dex+ vit farkı var ama senin bracerdada + armor + physical resist var, physicalcı monklar için baya baya iyi item.

Fizikılcı monk mu?

Yapılabilecek en pahalı monk olurdu heralde o :D Ondan sonra da fire monk gelir muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bow ve eldiven dışındakileri köpeğe versen giymez(:P) bir üsredir oyuna girmiyosun heralde. 2h olup 1200 dps altındakilere bakmamak lazım. eldivende 110 str, 8.5 şans, 24 crit dmg olanını 500k altına sattım geçen. bu da 100 150ye alıcı bulursa iyisin. hani adam bir run yapar 500 biriktirir az iyisini alır.

bow keşke 450 str yerine 450 dex vereymiş. o da reduced lvl req olduğu için bi işe yarayabilir. ama yine 100-150k falan ötesini sanmıyorum heh.

resp çestten bu düştü demin, kaça koyayım? malesef blok şansla arayamıyorum (sadece +9 bloğu stat girebiliyoruz), sayfalarca kalkan gezdim hala bir fiyat bulamadım.

http://i.imgur.com/TgUSn.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

4-5 m bendekini satamadım bu arada kalkanı çıkarttığın chest act 3 ice cave tarzı bir yer miydi?

yok. arreat crater level1 veya 2, daha önce hiç resplendent chest görmedim oralarda. hani ekstra mfli özel bi çest mi acaba dedim. açınca cydaea sarkıp "istediğin zenginlik mi yoksa" falan dedi hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...