Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aha! burda malbuşa mal satmak serbest mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sigara içmiyorum surf, tabiki yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 goldbären said: beyler kaçtan koyayım bunları? http://i.imgur.com/z6eeD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 para herşey değil o yüzüğü bana hediye et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sözbirliği mi yaptınız lan, bana fiyat vermemeye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ring 5-6 falan da bracerı şişir, biraz dene derim ben, iyi crit yapmış çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bracer 30mden koydum satılmış. ucuz mu gitti acaba:( bugüne kadarki en karlı satışım oldu bir önceki 5.5m idi. yüzüğü 6dan koydum da satılmazsa 5.5 5 4.5 diye çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Yüzük 3 milyon civarlarında gider, 70 int olanları 2-3m ye bulunuyor 10 int için o kadar veren zor çıkması. Şu an çok fazla düşüyor as+ crit ya da crit+critchance'li yüzükler ve fiyatları her gün düşüyor çok bekletme derim. bracer biraz ucuz gitmiş aratıp bakmadım ama 160-170 dex+vit+6crit+ daha az resistli olanının bidine girmiştim item satılmadan bir kaç saat önce fiyat 76 milyondu. tabi dex+ vit farkı var ama senin bracerdada + armor + physical resist var, physicalcı monklar için baya baya iyi item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sağol kapsamlı olmuş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Predator said: Yüzük 3 milyon civarlarında gider, 70 int olanları 2-3m ye bulunuyor 10 int için o kadar veren zor çıkması. Şu an çok fazla düşüyor as+ crit ya da crit+critchance'li yüzükler ve fiyatları her gün düşüyor çok bekletme derim. bracer biraz ucuz gitmiş aratıp bakmadım ama 160-170 dex+vit+6crit+ daha az resistli olanının bidine girmiştim item satılmadan bir kaç saat önce fiyat 76 milyondu. tabi dex+ vit farkı var ama senin bracerdada + armor + physical resist var, physicalcı monklar için baya baya iyi item. Fizikılcı monk mu? Yapılabilecek en pahalı monk olurdu heralde o :D Ondan sonra da fire monk gelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 iki tane iyi phis res item düşer, gerisini alırsın falan. birileri alsın ki biz de satalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Hehe ; 140 dex 70 vita 80 AR 50 Fizikıl Res 330 life regen. kemer düşmüştü bana 1.03'ten önce. Ooo fizikılcı monklar akar buna demiştim. Iııh. Çok samimi bir fire monk arkadaşım var. Adam "aklıma tüküreyim" diyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Hocular bi yardım edin bunlar para eder mi, ederse ne kadar eder?? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ilk bow ve eldiven dışındakileri köpeğe versen giymez(:P) bir üsredir oyuna girmiyosun heralde. 2h olup 1200 dps altındakilere bakmamak lazım. eldivende 110 str, 8.5 şans, 24 crit dmg olanını 500k altına sattım geçen. bu da 100 150ye alıcı bulursa iyisin. hani adam bir run yapar 500 biriktirir az iyisini alır. bow keşke 450 str yerine 450 dex vereymiş. o da reduced lvl req olduğu için bi işe yarayabilir. ama yine 100-150k falan ötesini sanmıyorum heh. resp çestten bu düştü demin, kaça koyayım? malesef blok şansla arayamıyorum (sadece +9 bloğu stat girebiliyoruz), sayfalarca kalkan gezdim hala bir fiyat bulamadım. http://i.imgur.com/TgUSn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 satma bunu 1.05 monster level olayında kullanırsın belki dicem ama crit vermiyor çok dps düşer gibi. block şans çok iyiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 satıcam yerine leoric ring alıcam sdfss fiyat sallasaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 4-5 m bendekini satamadım bu arada kalkanı çıkarttığın chest act 3 ice cave tarzı bir yer miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 taktın o leoric signete sende he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Letsgetthesunshine said: 4-5 m bendekini satamadım bu arada kalkanı çıkarttığın chest act 3 ice cave tarzı bir yer miydi? yok. arreat crater level1 veya 2, daha önce hiç resplendent chest görmedim oralarda. hani ekstra mfli özel bi çest mi acaba dedim. açınca cydaea sarkıp "istediğin zenginlik mi yoksa" falan dedi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aluriel said: taktın o leoric signete sende he şu an normal oyunda bunu farmlıyorum bakalım ne kadar gerzekçe veya cesurca bir hareket zaman gösterecek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sen niye gelmiyosun. wow exp açılmasını mı bekliyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 geldim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abiler sizce bişeyler edermi? yada kendim gold farmda falanmı kullansam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 para etmez bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 goldbären said: http://i.imgur.com/TgUSn.jpg hala duruyor. fiyat teklif edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar