Oski Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Norn çok güzel yaa winterfell hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ezdim yine. Downed mıdır nedir uyuz oldum şuna yine ya.Adamı öldürüyoruz hala taş atıyor, kb atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ve biter.. 15 gün bekle babam bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Thanks for helping in today's Stress Test! We're having another Stress Test tomorrow, AUG 10, 4PM-8PM PACIFIC Time http://ow.ly/cRRKG ^RB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sahur vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Gecenin körüne stres test koymak çok akıllıcaymış gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 02:00 - 06:00 arasına mı denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 o civarlara evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Phoenixlin said: Gecenin körüne stres test koymak çok akıllıcaymış gerçekten Saati belirlerken Türk halkını düşünememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bence adamlar belli saat dilimlerini test etmek için böyle bir saati seçmişler. Bu arada bence saat fena değil. Erken yatıp, sahura kalkınca 2 saat oynanır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dreagloth said: Phoenixlin said: Gecenin körüne stres test koymak çok akıllıcaymış gerçekten Saati belirlerken Türk halkını düşünememişler. Yup evrupalılar zaten pasifik saat diliminde yaşıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Şaka di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ramazan özelmiş bu yarınki (bugünkü) test, başbakanlıkla konuşup ayarlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sayın başbakanımıza hürmet vesilesiyle rte isimli bi azura açıcam bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dün 3-4 farklı yerde su altına da girdim ilk kez, bildiğin epic olmuş su altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 WvW lerde kaçarken suya atlamak, orda savaşmak da çok iyi ya. Bugüne kadar 1 kere yaşadım o olayı ve hala unutamıyorum aşırı zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 su altı çok güzel yaa atlantis hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 su altı yanarak ölür umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 oyundan zırt bırt dc edince yorgunluktan biraz dinleneyim dedim. bi uyandım saat 04:17 ınını ıvrıdınıı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dün ilk 30dk dan sonra düzeldi dc şeysi, hiç kopmadan 2 saat falan takıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bundan seneler önce daoc'ta su altı mountu vardı be. sualtında master level peşinde koşardık. oyuna gelmeyin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bizleri ,Dun aksam yeteri kadar stresse sokamamışlar. O yuzden , gene gene gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 var mı saat 2 yi bekleyecek hayatsız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 normalde kaçta yatıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sabah 6 da yatmıyorum eheh. sabah 9 akşam 6 işi olan bi insandım ben. bir haftadır işsizim. kendim ayrıldım, yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar