Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 peder 30-40 arası araba bak dedi ama alakam yok neye bakılır falan filan girdim sahibindene baktım Auidi a4 ler falan 2. el gayet güzel duruo ama biraz tavsiye lazım KM yemi bakmak lazım kazalımı deilmi neye bakılır bide Auidi A4 tarzı baska önerebilceniz modeller neler yılı onemli deil 3 sene 4 sene onceside olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 peder kendinemi alcak sana mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 acikcasi civarlarinizda bi oto sanayi adami varsa adama gidip bole bole araba alicam, sanada adaylari getiricem sende bunun saglik durumuna bakacaksin diyip kafana yatan arabalari bu adama getir.. adam saglam biri ise sana yalan solemeden bu araba saglam yada degil der.. adamada bastan fix bi fiyat sole 250tl vericem eger soledigin araba gercekten saglam cikarsa 1 yil sonra bi 250tl daha vericem gibisinden bisey solersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Memphis said: kendine bakma o zaman sdsdf NEFRET EDIYORUM SIZDEN, Bİ ARABA ALMADINIZ BANA diye atar yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 @deno kendininkini bana vericek iste keyif @reyou oralarda sorun yokya, tanıdıklar var onlar bakar sorun onların bakması ıcın arabaları ben secicem peder ben ugrasmam dio git bak ayarla dio kısacası bende hic anlamam neye gore bakıpda adamla iletisime geciym mesela bazıları 75KM de ama ucuzdan bazıları 175KM de ama daha pahalı falan hangi kriterlere bakıcamı bilmiorum abuk subuk harfler var yok TSGU falan filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 dislerine bak, tuyleri nasil kontrol et, bacaklari onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bide ben mal gibi internetten bakıyorum sahibinden falan, yoksa cevremdeki otocularamı sorsam onuda bılemedım kolpa cıkar illaki internetten dimi yuz yuze daha verimli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yen üzerinden bakıcaz degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 biraz daha spesifik olman lazım benzin / dizel ? yakıt ekonomisi ne kadar önemli ? ne şartlarda kullanılacak (şehir içi trafiğine gircek mi ,uzun yola gitcek mi ?) 2002-2003 bi 5 kasa bmw alabilirsin mesela , tam baba arabası km de önemli , kazalı olmasıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Selam, Kriterleri azıcık daraltırsan çok daha kolay olur işimiz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 temiz bi toyota/volvo bul 2.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ya baba arabasıda, o cok kullanmaz gene ben kullanırım gibi dizel olması iyi olr tabi ama cokda dert degil sehir ici (ankra) volvo bende dedim pedere, onların yedek parcası yoktur ugrasırsın dedi bilmedim için sustum bmw benim hosuma gitmio bilmiyorum 40 milyarı asadabiliriz ama arabalarla pek ilgim olmadından cokda umrumda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 babanın eski arabası ne? ne tip arabadan hoslaniyor? hb, sedan, sw spor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bide 0km C3 nası araba, akar kosarmı pederi ikta edip kucuk arabada alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 o toyotocu, buyuk araba sevio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 beyaz melek :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-beyaz-melek-92180764/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bende benzeri ibiza var. ama binmiyorum 1.9'dan asagiya sorry. seat güzel araba vw motor var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Selam, BIRAKIN FARLARI SİS FARLARINDA DAHİ Bİ XENON FAR BAGLI Adamın sisler bile kısa/uzun far konumuna göre mutasyona uğruyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yedek parcasi var olmasina var da bu fiyata 7 yasindan genc giderli volvo bulamazdin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Seele said: bende benzeri ibiza var. ama binmiyorum 1.9'dan asagiya sorry. seat güzel araba vw motor var zaten.seninki de 5.20 bmw gosterene, "benzeri 3.20 var" olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 babaya alınıcaksa söyle bir şey güzel Sahibinden ya da bu Sahibinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Selam, Bu aracın bagaj zemini düz değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 x type dan hayatiniz pahasina kacin. o kadar soyluyorum. Cinnet gecirip bi tarlada atese falan verebilirsiniz en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 o yuzden fiyatı yarılamış 3 senede =P ama tipi oturaklı yalan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar