Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Param Çalındı (Capsli)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

sen porşta çalışmıyo musun abey, üçün beşin hesabını yapıyosun.

Porş yerine iş bankasında çalışaydım daha iyi. Adım en azından yılın vergi rekortmenleri arasında anılırdı.

Şimdi adamları rekortmen edip adımızın anılmaması hoşuma gitmedi pek.

ginaly said:

madem enayilik olarak görüyon, 1 euroluk hesabını ver, ona gelsin paran.

okuman yazman var allaha çok şükür
Mesaj tarihi:
ulan benim de 1.5 senedir hiç kullanmadığım bir ziraat hesabım var,içinde 0.73 lira var diye herhangi bir şubeden kapatmıyor itler hesabı. Hesabı açtırdığım şubeye gidersem hallederiz dediler. Bu hesaba para yatırıp içindeki parayı emip sonrasında kapatayım dedim fakat büyük ihtimalle aidat zımbırtısına köklücekler parayı. saçma sapan işler bunlar
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Google dan bi miktar para gelmişti. Lazım olmadığı için hesapta öyle bekletiyordum. Bugün çekeyim şunu madem dedim... o da ne? 45 lirası yok olmuş. Bildiğin çalınmış.

http://i.imgur.com/m8mWV.png

Elim ayağım tutmuyor sinirden. Kimi nereye dava etmem gerekiyor yardım pls?

imam siten ne panpa söle tıklayak
Mesaj tarihi:
Ged, TRdeki durumun ile almanyadaki durumun çok farklı. Birincisi büyük ihtimalle maaşın o alman bankasının hesabına yatıyor, o yüzden işlem ücreti almaları 1 euro olsa dahi fazla. TRde bi dünya ekstra yapıyor bankalar maaş hesaplarına. Yüksek limit, işlem ücreti yok, puan zart zurt. İkincisi benim almanyadaki hesabımdan ayda 3 euro çekiyorlardı işlem ücreti olrak, sağlam kazık yemişim :)
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Ged, TRdeki durumun ile almanyadaki durumun çok farklı. Birincisi büyük ihtimalle maaşın o alman bankasının hesabına yatıyor, o yüzden işlem ücreti almaları 1 euro olsa dahi fazla. TRde bi dünya ekstra yapıyor bankalar maaş hesaplarına. Yüksek limit, işlem ücreti yok, puan zart zurt. İkincisi benim almanyadaki hesabımdan ayda 3 euro çekiyorlardı işlem ücreti olrak, sağlam kazık yemişim :)

1 euro kart ücreti için ve yıllık :)

Ne yapayım ben şimdi türkiye'de ki banka ile?

Her ay gelen bir para var, Alman hesabına yollatamam adamlara.
Vadeli hesaba yatırtayım parayı olmadı. Zaten gelince duruyor oyle para bişi yaptığım veya çekilmesi gereken bişi değil.

Vadeliye kesmiyorlarmış sanırım bişi..
  • Yeni Oluştur...