Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 arkadaş faceten attı al bununla oyna diye, ne olacak ki lan dedim. çarpıldım. abi eroinman akfası mı, kokainman kafası mı? ne kafasıysa söyleyin bende istiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=zBpwfkOeP8Q
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Ben bunların çoğunu facebooktan stalkladım ama geri dönen olmadı ):
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=j-Y86jwKtkg Biri beni öldürsün
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi su adamin videolarini seyredince yeminle adam yerine ordaki kizlar yerine ben utaniyorum, soguk soguk terliyorum
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PCMJqJCCRmc&feature=fvwrel
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 O sinsi gülüşten sonra birden ciddileşip "ben hepsiyle evlilik hayatı yaşıyorum kanka" demesi lazım ya.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 gf ferre kadar taş düşsün başlarına
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 birde bildiğin koreografi çalışmışlar
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 azıcık hormon dengesini degistireyim
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Soimyr said: http://www.youtube.com/watch?v=zBpwfkOeP8Q ABİ BU KRAL LEAR'IN TOPRAK DAĞITMA SAHNESİ
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 olm hiç böyle bir ortamımız olmayacak ya :'(
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 GwindonSurion said: ABİ BU KRAL LEAR'IN TOPRAK DAĞITMA SAHNESİ asdasd.son sorduğu kızda cordelia,bir kem küm etti önce sonra toparladı.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aquila said: allah gostermesin zaten. salak mısın?
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Dans edilen video neymiş öyle arkadaş? Böyle bir ekip her akşam saatlerce ne konuşursun ama, Britney Spears konuşursun, evrim konuşursun ee biter. Sonra bunlar başlarişte.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 abi sen evli değil misin? evde ne konuşuyorsunuz? dans edecek kıvama geldiniz mi? geldiyseniz siz de çeksenize, izleyelim, eğlenelim.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Sparkcaster said: olm hiç böyle bir ortamımız olmayacak ya :'( Abi katılması felan kolay bi ortam sanırsam. Yane ama sevişmeli rankine gelmek 1 2 sene sürebilir. Motorcu Adnanken direk girişten sevişiliyomuşta simdi deişmiş olaibşlir.
bck Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 acaba bu adam kac mılyondaolar verdı youtube a da evrım teorısı yazınca sadece ona aıt vıdeolar cıkıyor.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 BonePART said: Sparkcaster said: olm hiç böyle bir ortamımız olmayacak ya :'( Abi katılması felan kolay bi ortam sanırsam. Yane ama sevişmeli rankine gelmek 1 2 sene sürebilir. Motorcu Adnanken direk girişten sevişiliyomuşta simdi deişmiş olaibşlir. nasi gircez?
Öne çıkan mesajlar