kami Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Dişlerimi düzenli olarak günde 2 kez fırçalarım. Bugune kadar hiç dişçiye gitmedim, çürük vs. olayı yaşamadım. (20 dişlerin çıkışıyla ilgili problem dışında) Ancak 6 senedir sigara içtiğim için ön taraftaki dişlerin arka tarafları zift gibi böyle siyah bir şeyle kaplı. Tartar deniyor sanırım. Heh işte bugun dilimle oralarla oynarken böyle çok ufak bir parça koptu. toz şeker tanesi kadar. tam diş etinin dibinden. Doktora gidicem ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu dişimdeki parçalanma olayı devam eder mi. Tam en ön dişim olduğundan sıkıntı yaptım kendi kendime daha büyük parçalarda kopar diye. Dilimle şuan oynarken boşluk hissediyorum bir garip oldum. İnternette okudum böyle dişi tamamen çekip vida filan sokuyorlarmış. Doktora gittiğimde başıma neler gelebilir tahmini olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 diş taşı o sanırım. bende de oldu aynısı yıllar evvel. büyütülecek birşey değil ama diş taşının kendisi büyütülecek bir şey. dişçiye görünsen iyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 vida falan dediğin implant abi. ona daha çok var. yaşlanınca yaptırırsın hobi olarak. duruma göre kanal tedavisi yapıp üstünü dolgu, gerekirse kaplama falan bişi yapıcaklar. diş doktoruna gitseydin böle olmazdı. şimdi para vericeksin bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ortaokulda olmuştu bana aynısı hem de sigara içmediğim halde eauh dişçiye gitmiştik dolgu yapmıştı sadece bi de sigarayı bırak bi de http://forum.paticik.com/read.php?13,4890016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Saeros said: ortaokulda olmuştu bana aynısı hem de sigara içmediğim halde eauh dişçiye gitmiştik dolgu yapmıştı sadece bi de sigarayı bırak kopan parça çok ufak dolgu yaparlar mı yinede. bu dolgu yaptırmak can yakıyor mu ne kadar sürüyor. bu olay siyah diş taşı tabakası yüzünden oldu kesin. çünkü parça ufak olsa bile kopan parçanın yarısı siyah tartarlı tabakadan diğer yarısı da dişten. ekstra olarak temizleteyim bari dişlerimin arkasını. bütün siyah tabakalar böyle dişten parça götürerek kopacaksa baya sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 diş çürümüşse temizleyip yaparlar dolgu. can yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Benim dişçim 6 ayda bir temizlenir zaten o diş taşları diyor bana dişin arka kısmındaysa direk diş taşıdır hiç bişi olmaz git temizlet ps: Benim dişçilerim en birincidir arkadaşım hiç korkmana gerek yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 siz dişinizin sadece ön tarafını mı fırçalıyosunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kozalak said: siz dişinizin sadece ön tarafını mı fırçalıyosunuz ya? yoo her tarafını. sigara dumanı ön dişlere direkt değdiği için fırçalama yetmiyor bir süreden sonra. zaten diğer dişlerde problem yok. e ön tarafta niye yok sadece arkada var diyeceksin. ufak bir alet var bende lekeleri temizleyen ön tarafta o katmanın oluşmasına hiç izin vermedim (arka taraflara müdahale etmek mümkün değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar