Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Domuz eti tavuktan iyi danadan kötü halli bence iyi olunca ama jambon gibi şeylerde türünün en iyisi. Hatta canım çekti, markete gittim, domuz bulamayıp dana jambon ve yumurta aldım, güzelce yedim pişirip şimdi =) Yukarda yanlış yazmışım bu arada, yumarta+jambon ilişkisine yağ koymaya gerek yok, ısıtılmış tavaya jambonu atınca içindeki yağlar fışkırıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hayvan herif ya hiç saygısı kalmamış insanların birbirine teflonu cizicek bıcakla teflonda et m yapılır hayvan oglu hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Llama said: neden yenmiyor bu domuz oldum olası anlamadım ben Domuz eti bakteriye ota boka açık bi et. Buzdolabıda olmadığı dönemde sıkıntılı diye bi yorum okumuştum bi yerde. Ama İslamcılar abakarsan eşini kıskanmıyor, kendi bokunu yiyor(ki tavukta yiyo bunu) felan diye açıklamalar var. Ki hiç biri bunnarın at eti neden yemediğimizi açıklamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Llama said: neden yenmiyor bu domuz oldum olası anlamadım ben Yüzyıllar önce buzdolabı, soğutucu vs. olmadığından ve domuz eti çok çabuk bozuluyormuş. Asıl olayı bu. Sonra delinin biri çıkmış "bunu yemek günah bu gençler yimeyin, hem kendi bokunu yiyor bu pis hayvan" diye. Öyle günah/haram olarak kalmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Bu arada makarnayı hazır sosla yapmak, birayı sırf köpük doldurmak, zaten leş gibi yağlı eti tereyağı ile pişirmek gibi hayvanlıkların yanında bide irenç vfavorileri var. Puanım -3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yağ mı koydu bir de? Tereyağı hemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Llama said: neden yenmiyor bu domuz oldum olası anlamadım ben abi o dönemdeki bir salgından kaynaklanıyor bu.Tektoynaklı hayvanlarda baş gösteren bir hastalık gelişiyor..insanların hayvanları atları filan ölüyor.bakıyorlar hastalık genel olarak büyük domuz mezbahalarının olduğu yerlerde.direk yasaklıyorlar. idari bir karar.kudüsteki gayrimüslim günlüklerinde yazıyor bunlar. domuz etinde olan parazit başka etlerde de var.ayrıca domuz yiyen toplumların ölmesi lazım ozman.en çok domuz etini avusturya ve baltıklar yiyor adamlar sağlık yönünden dünya ortalamasının üstünde. ayrıca türkler atlarını yiyorlardı 19.yy kadar.ama kuranda tektoynaklı hiçbir hayvanı yiyemezsin diyor. çok ciddi bilgiler bunlar ve ciddi bir insan yaptı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Vendy said: Llama said: neden yenmiyor bu domuz oldum olası anlamadım ben Yüzyıllar önce buzdolabı, soğutucu vs. olmadığından ve domuz eti çok çabuk bozuluyormuş. Asıl olayı bu. Sonra delinin biri çıkmış "bunu yemek günah bu gençler yimeyin, hem kendi bokunu yiyor bu pis hayvan" diye. Öyle günah/haram olarak kalmış işte. paticikte olmanın verdiği rahatlık :) yoksa büyük taunt atmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ögh ne mide varmis arkadasta sen misin yoksa bu. et diye yedigi seyin en az yarisi yag + kati yagda kizartiyor bide. hem makarna suyunda sogan corbasi ne yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 öyle çorba mı olur zaten bakınca arkası görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Abi öğrenci olursunda bu kadar kötü olmassın ya. Sucuk pişirir gibi pişirdi eti. Meh. O lafları yazana kadar yemek yapmayı örenseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yaptığı herşey çok leş neye değindi onu bile anlayamadım o rezalet karşısında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 rezil ettti birayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 adam hayatinda ilk defa bira iciyor sanirim gostermelik. buz gibi biranin kimyasini bozdu 5 sn de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ilgi çekme amaçlı olmuş. türkiyede yaşıyorsa bu sebeple öldürecek adam çıkar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 BonePART said: Abi öğrenci olursunda bu kadar kötü olmassın ya. Sucuk pişirir gibi pişirdi eti. Meh. O lafları yazana kadar yemek yapmayı örenseydi. Abi öğrenci evinde 2 ocak 1 mikrodalga fırının işi neee. Berbat menü oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Patice said: BonePART said: Abi öğrenci olursunda bu kadar kötü olmassın ya. Sucuk pişirir gibi pişirdi eti. Meh. O lafları yazana kadar yemek yapmayı örenseydi. Abi öğrenci evinde 2 ocak 1 mikrodalga fırının işi neee. Berbat menü oldu bu arada. Öğrenci evi mutfagı orası. Yatakhane mutfagı yane. Ortak mutfaktır o sebeble 2 tane ocak var. 8 10 kişi bi mutfagı paykasıyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bunun gibi kendine menü hazırlayan ve altında yazılar yazan kişi videoları çıkar yakında :) ben bile daha yaratıcı bi menü yapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ilgi orospuluğu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 photographer said: paticikte olmanın verdiği rahatlık :) yoksa büyük taunt atmışsın :) Yok abi taunt falan atmadım. Kitapta domuz eti yemeyin diye yazmıyor bildiğim kadarıyla. Hz.Muhammedin de böyle bir şey dediğini sanmıyorum. Delinin birinden kastım Hz.muhammed değil. Böyle çıkıp ota boka şu günah bu haram diyen tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Patice said: Abi öğrenci evinde 2 ocak 1 mikrodalga fırının işi neee. Berbat menü oldu bu arada. shared apartment heralde ya.self catering gördüm çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 en yagsiz kurutulmus jambonunda bile %5 yag olan ete bir de tereyagi ? haleluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YQwpvXP7nUE Ayni kardeşin diğer bir videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Vendy said: photographer said: paticikte olmanın verdiği rahatlık :) yoksa büyük taunt atmışsın :) Yok abi taunt falan atmadım. Kitapta domuz eti yemeyin diye yazmıyor bildiğim kadarıyla. Hz.Muhammedin de böyle bir şey dediğini sanmıyorum. Delinin birinden kastım Hz.muhammed değil. Böyle çıkıp ota boka şu günah bu haram diyen tipler. Bakara(*) Sûresinin 173 . Ayetinde Allah, size ancak leş, kan, domuz eti ve Allah’tan başkası adına kesileni haram kıldı. Ama kim mecbur olur da, istismar etmeksizin ve zaruret ölçüsünü aşmaksızın yemek zorunda kalırsa, ona günah yoktur. Şüphesiz, Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.39 Mâide(*) Sûresinin 3 . Ayetinde Ölmüş hayvan, kan, domuz eti, Allah’tan başkası adına boğazlanan, (henüz canı çıkmamış iken) kestikleriniz hariç; boğulmuş, darbe sonucu ölmüş, yüksekten düşerek ölmüş, boynuzlanarak ölmüş ve yırtıcı hayvan tarafından parçalanmış hayvanlar ile dikili taşlar6 üzerinde boğazlanan hayvanlar, bir de fal oklarıyla kısmet aramanız7 size haram kılındı. İşte bütün bunlar fısk (Allah’a itaatten kopmak)tır. Bugün kafirler dininizden (onu yok etmekten) ümitlerini kestiler. Artık onlardan korkmayın, benden korkun. Bugün sizin için dininizi kemale erdirdim. Size nimetimi tamamladım ve sizin için din olarak İslâm’ı seçtim.8 Kim şiddetli açlık durumunda zorda kalır, günaha meyletmeksizin (haram etlerden) yerse şüphesiz ki Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. En’âm Sûresinin 145 . Ayetinde De ki: “Bana vahyolunan Kur’an’da bir kimsenin yiyecekleri arasında leş, akıtılmış kan, domuz eti -ki o şüphesiz necistir- ya da Allah’tan başkası adına kesilmiş bir (murdar) hayvandan başka, haram kılınmış bir şey bulamıyorum. Fakat istismar etmeksizin ve zaruret ölçüsünü aşmaksızın kim bunlardan yeme zorunda kalırsa yiyebilir.” Şüphesiz Rabbin çok bağışlayandır, çok merhametlidir.33 Nahl Sûresinin 115 . Ayetinde Allah size ancak leş, kan, domuz eti ve Allah’tan başkası adına kesileni haram kıldı. Ama kim mecbur olur da istismar etmeksizin ve zaruret ölçüsünü aşmaksızın yemek zorunda kalırsa şüphesiz ki Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 only in pati. "abi adam eti öldürdü. biranın içine sıçtı" hayvanlarla ilgili belgesel izleyip "hmm cgi'ları batırmışlar bence. kamerada da bir sıkıntı vardı, renkler hep soluktu" demek gibi bişi. out of context yaklaşımların şahıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar