Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 o güzel evladim olmadi. kavgada söylenmez.atara atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Seele said: o güzel evladim olmadi. kavgada söylenmez.atara atar. sdfjffjdsfjflkdjgdgjdgd mısır almış izliyorsun sen de Seele. napalım yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 clabnick adlı arkadaş rekabetin vermiş olduğu strese yenik düşmüş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bu savastan kimin galip cikacagi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 arkadaslar adamların stok yok ellrınde almak ıstıyen ıletısıme gecsın.. ordan burdan temın edıp satmaya calısyorlar..neys euzatmaya gerek yok ıstıyen ıstedıgı yerden alır dostlar. ben suan gunde 700 m ortalama ıle gold satıyorum .. iyiforumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 iyi satışlar clabnick 0.5 tl olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 munter said: iyi satışlar clabnick 0.5 tl olur mu? ahaha adam monster kill yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 :)) olmaz kanki 1,3 tl güncel.. yoğun ilgi için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 canın sağolsun clabnick iyi bir satıcıdır sorun yaşamazsınız kolay gelsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 munter said: canın sağolsun clabnick iyi bir satıcıdır sorun yaşamazsınız kolay gelsin:D :D eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 caps ile açman iyi olmuş konuyu yoksa anlamıyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Suan icin eu normal mod 1m=1,3 TL Suan icin eu hard mod 1m =6,5 TL SANALPAZAR LİNK : http://www.sanalpazar.com/Diablo-3-Gold-1.000.000-1m-Oyun-Parasi__isp4165492 GG LİNK: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/diablo-3-1-000-000-1m-gold-oyun-parasi-eu-normal-62220952 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi fiyatlar o kadar hızlı düşüyorki insan alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 200 M ve üzeri satışlarda özel fiyat. iletişime geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 gw2 çıkınca muhtemelen 0,60 kuruş bandına kadar düşecek. alacaklar biraz daha beklesin. gw release'inde dip gören altını alarak pvp patchinde oyuna geri dönenler olacaktır ve bunlar pvp'de dayak yemenin hırsıyla goldlara saldıracaktır ve altın fiyatları tekrar 1,50 lira bandına çıkacaktır. http://www.dsmart.com.tr/UserFiles/Channels/channelLogo41.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 band dedin beni kazandın. almıycam simdi dusunce alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 her miktarda 1,3 tl güncel.. edit:200 m ve üzeri için özel fiyatımız sona ermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 3 güne milyon başına 50 kuruş düştün. BEN OLSAM ALMAZDIM SENDEN. hatta bence alan sayısı da azdır sen alıyolar havası yaratmak için yapıyosundur bunu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Lelouchshiba said: 3 güne milyon başına 50 kuruş düştün. BEN OLSAM ALMAZDIM SENDEN. hatta bence alan sayısı da azdır sen alıyolar havası yaratmak için yapıyosundur bunu falan. dostum sadece gülüyorum ne sebep yazdıgınıda anlamadım :))) ama şunu söyliyim türkiyede bu işi yapan ve fiyat olarak en uygun olanlarından biriyiz.sen ne kadar kafan göre yazsanda günde ortalama 1 mil. satışımız var bizim :) iyi eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 selam, şu mesajı 1 ağustosta atmışsın. clabnick said: liberal said: ahah çok iyi ya kuruş kuruş iniyor fiyatlar. 2 tl den aşağı dusuceğini sanmıyorum bu işi yapan olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bu işi senelerdir yapıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 günde 1000 m satışımız var ama hergün fiyat kırıyoruz panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 arkadaşlar piyasanın en iyi fiyatını sunmaya çalışıyorsak tabikide piyasa göre fiyatlarımızı düzenleyip ve altına koymamız gerekiyor. yani lütfen msj atarken biraz dolu olun.. fiyatı aşağı çekmemiz bizim satış yapmadığımız anlamına gelmez aksine çok satış yaptığımız anlamına gelir.siz bu msj ları yazarken bu forum ve bu forum gıbı bır cok forumdan bıze sıparısler akıyor ve arkadaslarımız veya ben teslımat yapıyouz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Suan icin eu normal mod 1m=1,6 TL Suan icin eu hard mod 1m =6,5 TL güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 clabnick said: fiyatı aşağı çekmemiz bizim satış yapmadığımız anlamına gelmez aksine çok satış yaptığımız anlamına gelir. bim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar