Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EN UYGUN FİYATA DİABLO 3 GOLD SATIŞI

clabnick

Öne çıkan mesajlar

gw2 çıkınca muhtemelen 0,60 kuruş bandına kadar düşecek. alacaklar biraz daha beklesin. gw release'inde dip gören altını alarak pvp patchinde oyuna geri dönenler olacaktır ve bunlar pvp'de dayak yemenin hırsıyla goldlara saldıracaktır ve altın fiyatları tekrar 1,50 lira bandına çıkacaktır.
http://www.dsmart.com.tr/UserFiles/Channels/channelLogo41.png
Sosyal ağlarda paylaş

Lelouchshiba said:

3 güne milyon başına 50 kuruş düştün. BEN OLSAM ALMAZDIM SENDEN. hatta bence alan sayısı da azdır sen alıyolar havası yaratmak için yapıyosundur bunu falan.

dostum sadece gülüyorum ne sebep yazdıgınıda anlamadım :))) ama şunu söyliyim türkiyede bu işi yapan ve fiyat olarak en uygun olanlarından biriyiz.sen ne kadar kafan göre yazsanda günde ortalama 1 mil. satışımız var bizim :)

iyi eglenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar piyasanın en iyi fiyatını sunmaya çalışıyorsak tabikide piyasa göre fiyatlarımızı düzenleyip ve altına koymamız gerekiyor. yani lütfen msj atarken biraz dolu olun..
fiyatı aşağı çekmemiz bizim satış yapmadığımız anlamına gelmez aksine çok satış yaptığımız anlamına gelir.siz bu msj ları yazarken bu forum ve bu forum gıbı bır cok forumdan bıze sıparısler akıyor ve arkadaslarımız veya ben teslımat yapıyouz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...