Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 senko said: simdi kendi lcd lablatuvarim var kaç ekrana kadar yapabiliyorsunuz lan?
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Yanlis olmus o zaman barbucum bitanem. Daha libidolu afrodizyakli bi topic olabilirdi. Bir daha olmasin.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 İlk sigaramı babam içirmişti bana. Baba bu ne bu ne diye dolaştığım zamanlarda içmiştim ilk. 1 saat aralıksız öksürmüştüm. :D Asıl ilk içişim yeğenimle eniştemin sigarasından bir tane yürütmüştük. Suç ortağı arıyordu yakınında ben vardım. :D Terasa çıktık, içtik sigarayı. Sonra mufağa. Soğan yemeğe... Ahahahhaha hars hars soğan yedik ahahahahhaa
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 çocukken arada babam koyardı bira olsun viski olsun konyak olsun sevmezdim hatta su bardagının tamamını konyak doldurup içemeyince lavaboya dökmüştüm(abv benim). üni sınıf 1 de güzel gelmeye başladı alkolun tadı sonra zaten allah kerim. sigarada dertlendikçe içmeye başladım biraz arttırdım sadece
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ilk bira içmiştim, bir şişe efesi bitirememiştim dolayısıyla bir halt olmadı, ilk sarhoşluk baya sonra oldu. sigarayı da merak ettik, öyle bir arkadaşla alıp takılıyorduk da sonra sarmadı bıraktım. vay be ilk seferde hiç aksiyon yokmuş meh.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kan basıncım aniden çok hızlandı dedim lan noluyoz sonra da gözlerim kaydıydı bir garip sonra yattım uyudum
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 zynpozbdk said: Benim ilk sigara deneyimim olaylıydı biraz.herkes beni sigara içiyorum sanıyordu. Sigaraya büyük bir ilgi duyuyordum ama hiç sigara içmemiştim ama sanki içiyorum o kadar kaptırmışım kendimi. Bi gün okul çıkışı sigara kullanan bir arkadaşım gel de beraber içelim dedi bende ne diym şimdi gittik ben öksüre öksüre bi hal oldum çaktırmamaya da çalışıyorum bi yandan hafif bi baş dönmesi falan çok gülesim gelmişti :D Ya siz? boş muydu dolu mu?
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 said: ya da herhangi bir ilkinizi bizimle paylaşın ilk yürümemi 1.5 yaşında yaptım o zamanlar şimdi gibi değil tabi paytak pay.....
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 :D ilkokuldaydım B)- lan dedim içeyim bi :D sonra öksürdüm bi saat :D>:D< alkol olayını hatırlamıom ama içine sigara külü çırpardım kafa yapıo die :)o demekki sigaradan önce alkol alıyormuşum :D:)-D
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 zynpozbdk said: herhangi bir ilkinizi bizimle paylaşın eğlenelim İlk büyük tuvaletim çok rahattı şimdi ki gibi nişan alacaksın derdi yok sıcacık mis gibi kış günleri için
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 imamizer said: :D ilkokuldaydım B)- lan dedim içeyim bi :D sonra öksürdüm bi saat :D>:D< alkol olayını hatırlamıom ama içine sigara külü çırpardım kafa yapıo die :)o demekki sigaradan önce alkol alıyormuşum :D:)-D Bu nasil mesaj ya
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 5-6 yılda tükettiğim ismailleri imam 1 mesajda harcamış.
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Adam ortaokula gecmis, yaz tatilinden yaziyor
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ilkler unutulmuyor. ilkler unutulmuyor. daha ergenlik yeni baslamisti yastik dossek ne varsa benden kaciyordu evin icinde. o zamanlar sanirim bayram yuzundendi ailece dayimlara 1 geceligine kalmaya gitmistik. dayim, yengem, iki kuzenim ve bizim aile hep beraberdik. ayni yatakta yattik ev kalabalik oldugu icin herkes ayri yatakta yatamiyordu mecburen o da benimle ayni yataga gelmisti. kendisi benden 6 yas buyuktu. gecenin baya gec saatlerinde harika bir duyguyla uyanmistim. elim harika bir sicakligin ve islakligin icinde dolasiyordu. o yaslar icin anlatilmayacak bir duyguydu bu. bir tokatla kendime geldim hersey cok guzel giderken bir anda suratima inen agir bir tokatla kendime geldim. karsimda bana dovecekmis gibi bakan asiri sinirli bir cift goz vardi. tokadin sesine ailemde uyanmisti. annem ne oldugunu anlayinca bir anda bizim uzerimize dogru sinirle yurumeye baslamisti. babam sinirden köpürmüştü rezil ettin ulan bizi dayinlara diyip oldurecek gibi bakiyordu. butun ev uyanmisti annemin ufacik cocuga oyle tokat atilir mi diye bagirmasi digerlerinin biraz daha yumusak davranmasina sebep olmustu. babam olan olmus bir kere yaptigi buyuk ayip ama oyle de vurulmazki diyerek anneme destek cikmisti. ben utancimdan kimsenin suratina bakamiyordum. abim ise ya agzini burnunu kirmadigima dua etsin butun gece okuz gibi kolalari icti sonra da ne kadar biriktirmisse hepsini ustume isemis sirilsiklam oldu ustum basim diyerek kendisini hakli gosterme cabasindaydi. evet abimden yedigim ilk tokat bu sebeple gerceklesmiti gercekten ilkler unutulmuyor. pic kuzenlerim ise ertesi gun biz gidene kadar sidikli diye dalga gecmislerdi. kodumun imzasi nerede kalmis. aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 son ders bedendi, eve terli gelmistim, anahatarim yok, annem de evde degil, kapida beklerken altima sictim. CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ben daha hiç sigara içmedim, tadı tuzu nasıldır bilmem. Hergün 3-4 posta nargile içiyorum. Kuru desen ehh, ama sigara içmedim hiç :P copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 İlk gercek alkol denememde ( amcanin babanin al bak alkol oykkk diye denettirdikleri disinda) arkadaslar menemen numarasini yedirmislerdi ve akabinde menemen oyle olmaz boyle olur durumu yasandi tabi,hic beklemiyolardi ahahhha Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aquila said: son ders bedendi, eve terli gelmistim, anahatarim yok, annem de evde degil, kapida beklerken altima sictim. spor yaptiktan sonra kaslar isindigi icin sanirim hele bir de terliysen cok rahat oluyor yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 öfff Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/6408638-ylk-sigara-ve-ilk-alkol-ya-da-herhangi-bir-ilkinizi-bizimle-payla%25c3%25beyn-e%25c3%25b0lenelim/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Garbage İlk sigara ve ilk alkol ya da herhangi bir ilkinizi bizimle paylaşın eğlenelim :)
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 son ders bedendi, eve terli gelmistim, anahatarim yok, annem de evde degil, kapida beklerken altima sictim.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ben daha hiç sigara içmedim, tadı tuzu nasıldır bilmem. Hergün 3-4 posta nargile içiyorum. Kuru desen ehh, ama sigara içmedim hiç :P
copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 İlk gercek alkol denememde ( amcanin babanin al bak alkol oykkk diye denettirdikleri disinda) arkadaslar menemen numarasini yedirmislerdi ve akabinde menemen oyle olmaz boyle olur durumu yasandi tabi,hic beklemiyolardi ahahhha
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aquila said: son ders bedendi, eve terli gelmistim, anahatarim yok, annem de evde degil, kapida beklerken altima sictim. spor yaptiktan sonra kaslar isindigi icin sanirim hele bir de terliysen cok rahat oluyor
Öne çıkan mesajlar