mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Biricik makinam ile yapmış olduğum çalışmalardan olan anahtarlıklarımı sizlerin alımına sunuyorum. Değişik tasarımları ile Türkiye'de yapan pek yok sanırım.Bazılarını photoshopta hazırlayıp bazılarınıda hazır desenlerden çıkarıp,ceviz,sapelli ağaçlara uyguluyorum.Dış kısmı ve dolgusu ise özel bir vernikle doldurup camsı ve ele hoş gelen bir yüzey oluşturuyorum. Paticiğe özel 2 farklı pati kalıbım mevcut.havale/eft paypal ile ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz.Kargo alıcıya aittir.İstenilen kargo firması ile adresinize gönderebilirim. Kişiye özel şekiller isim vs de çalışabilirim.(Yapılabilirlik bakımından istediğiniz kalıbı çıkartıp denemem gerekli.) Kişiye özel projelerde isim resim vs ürün fiyatı zorluğuna göre değişebilmekte,istenilen şekle göre fiyat verebilirim.(becerebilirsem tabi:) ) 1-2 güne kadarda değişik bir anahtarlık çeşitinide ekleyeceğim. ahanda ürünlerden birkaç model.Geri kalanı pasaj.com daki tükkanımda!! Burdakilerin danesi paticiktekilere özel 4tl boyutları ceviz ağacı uzunluk:70mm genişlik:34mm kalınlık:8mm-9mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Eline saglik bazilari baya guzel de eski moda degil mi abi bunlar ? Hani ahsaptan baska malzeme kullanabiliyor musun bilmiyorum da, ahsap olanlara 4TL vermem ama bazilari metalden olsa gayet 14TL'ye atlayabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 biraz ufalt bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bide o boncuklu halkaları ben acayip cabuk koparıyom ya alcaktım da onu görünce caydım gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 çok şıklarmış. yalnız bir sorum olacak. boyutlarını belli etmek için yanına bir hede koyup onla fotoğraf koyar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 özel zencir ekleriz sana. İşin şakası halkada takarız zincir yerine.resimdeki gibi veya daha kibarını takarım. Kaç tane gönderiyoruz ? :) Pipet said: bide o boncuklu halkaları ben acayip cabuk koparıyom ya alcaktım da onu görünce caydım gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ekledim boyutları unutmuşum uzunluk:70mm genişlik:34mm kalınlık:8mm-9mm diğer çeşitler pasaj.com daki linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 çok tatlı şeyler varmış aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 patili süpermiş ya, alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Ahanda yeni anahtarlık çalışmalarım.2 günde 68 sipariş aldım :) bunlarda siparişlerden birkaçı. Kişiye özelde çalışıyorum,resimdekilerden bazıları(zeel olan zeki elibol,sü olan süheyla,alora olan ayla isimli birinin takma adı,eagle erol isimli birinin,göşnef 60 yaşında bir çerkez nenenin takma adı gibi) Bunları 5tl ye yapıyorum.Paticiğe özel 4tl den hazırlayabilirim varsa istekleriniz beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 so 90s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hacı böle bi fikir lazım işte bize adam sipariş mipariş akıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 5x 68 340 milyon, iyi para iyi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 etsy'ye taşınsan aslında baya satış yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 çinden pazarlayacan aslında bunları. 0 kargo ücreti o zaman efsanevi olurdu. gayet güzeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 anahtarlık değil de masaüstüne koymalık biblomsu şekiller yapsan pazarlardım, kırışırdık parayı.. anahtarlık 5'ten fazla olmaz da şöyle 3 tane alakalı falan biblomsu yapsan 3'ü 20'den falan gider hediyelik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 etsy de koyuyorum ufaktan ürünleri.yoğunluktan bugğn 8-10 puzzle olanlardan koyabildim.anahtarlıklarıda koyucam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 On numara olmuş Musti. Ellerine sağlık, bitane pati anahtarı da ben satın alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paramla döverim diyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ne parasi ya, fakir o. Anca vindoz key karsiligi alir o anahtarlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ankara'yı angara yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ahahah para çıkmıyor doru diyon bu adamdan.Sene geçen sene bi ara sırf parasını almak için zorla ürün sattıydım başkada görmedim bişeyini di said: Ne parasi ya, fakir o. Anca vindoz key karsiligi alir o anahtarlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Hertürlüsünü yazarım angara yapıp göndereyim sana? benjani said: ankara'yı angara yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar