Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 iphone hali hazırda bana gerekli olan her şeyi sunuyor. benim şuanda tek ihtiyacım olan şey daha iyi bir kamera ve daha uzun şarj ömrü. bunları ciddi anlamda sunabilmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Churel said: abi allah belanızı versin ya ahaha bu kadar kötü olamaz lan şuna 2k bayılcak adam çıkarmı acaba asdaf bekledik ookadar ya yapcak birşey yok. İşlemci aynımı şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 3 mikrofon var daha ne olsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 iphone hali hazırda bana gerekli olan her şeyi sunuyor. benim şuanda tek ihtiyacım olan şey daha iyi bir kamera ve daha uzun şarj ömrü. bunları ciddi anlamda sunabilmesini bekliyorum. o yüzden iki saat daha uzun şarj. ve instagramla blurlandırarak bozacağım daha çok megapiksel için ikibin vermeye hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 4 veya 4s'i olanlar almaz bunu daha eskisi olanlar da ne alsam arayışına girer, bi kısmı bunu bi kısmı diğerlerini alır. 5s gibi soft bi yenilikle gelirlerse bi sonraki telefonda iyice kötü.. ekranı çok rezil olmuş, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 şu çinli firma dava açıcak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 lol one x de a9 var yeni ayfonda a6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 macbook iyi çünkü virüs bulaşmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 islemci 2x daha hizli. mobil teknolojide su an daha fazla hiza ihtiyac yok ama bence. zaten kompleks oyunlari oynama sansin yok. oyun haricindeki appler icin de su anki hiz gayet yeterli. su seviyede 3-5 salise hizlanmasinin gozle gorulur etkiler yapacagini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 3 mikrofon ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 During Apple's big press event today, the company unveiled the iPhone 5 and its brand new TKTK iSight camera. The iPhone 4S' camera was considered to be the best in class when it launched last year, and the new camera on the iPhone 5 is no different. Where the iPhone 4S camera featured a f/2.4 aperture, five-element lens and backside illuminated sensor, the camera on the iPhone 5 has a smaller, but similar camera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 incesini niye yapıyo ki ben kapak alıyorum zaten bana yenilik lazım hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 lightning of çok innovative, amerika ekonomisi kurtulacak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 hem daha iyi işelmci hem de uzayan şarj? yok öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ekran nasıl rezil olmuş atladim orayı ? İphone'un bence en ama en kral özellikleri dokunmatiğinin iyiliği ve ekranın muhteşem olmasıydı. 4s'ten kötümü olmuş yoksa aynımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 direk geliştirmeye adamışlar kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 goldbären said: ya zaten ihpne alanlar gayet de katlanıyo şarjına, sokağa çıkmadıkları sürece alet sürekli bi yerlere takılı Benim ev arkaşında var iphone4 Evdeyken sürekli pc'ye bağlı şarj halinde arkadaş. Şarjlı el süpürgesi bile daha verimli enerji konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 SeaGle said: goldbären said: ya zaten ihpne alanlar gayet de katlanıyo şarjına, sokağa çıkmadıkları sürece alet sürekli bi yerlere takılı Benim ev arkaşında var iphone4 Evdeyken sürekli pc'ye bağlı şarj halinde arkadaş. Şarjlı el süpürgesi bile daha verimli enerji konusunda. ne diyosun apple kablosu olmayan eve misafirliğe gitmiyo kızlar bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 oyundu videodu dk basına yuzde bir dusuyor sarj o derece basarısız.4s var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 The audio system - there are three microphones. Front, bottom, and back. bu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Masticore said: ekran nasıl rezil olmuş atladim orayı ? İphone'un bence en ama en kral özellikleri dokunmatiğinin iyiliği ve ekranın muhteşem olmasıydı. 4s'ten kötümü olmuş yoksa aynımı ? dokunmatiğin iyiliği geyiği ayfon 2 ayfon 3 zamanında falan kaldı abi her telefon mükemmel dokunamtik sunuyor artık nokia lumia920 eldivenle bile dokunmanı sağlayabiliyor. ekranın çözunurluk çok kötu, 4s den farkı yok gelişmemiş hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 keşke bunu iphone 5 değil 4gs olarak çıkartsalardı dalga geçer gibi 4s teki özellikleri yeni özellikler olarak açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dasaaa said: The audio system - there are three microphones. Front, bottom, and back. bu iyi ne işe yarıyor 3 mikrofon cidden merak içerisindeyim, cidden merak içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 çok ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 goldbären said: SeaGle said: goldbären said: ya zaten ihpne alanlar gayet de katlanıyo şarjına, sokağa çıkmadıkları sürece alet sürekli bi yerlere takılı Benim ev arkaşında var iphone4 Evdeyken sürekli pc'ye bağlı şarj halinde arkadaş. Şarjlı el süpürgesi bile daha verimli enerji konusunda. ne diyosun apple kablosu olmayan eve misafirliğe gitmiyo kızlar bu yüzden. Bizim evde var yine gelmiyolar lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar