Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Absolut said: 6 tane aldım converter dealextremedden biraz önce geldiler. Hepside canavar gibi çalışıyorlar. IP5 çıkışı digital sadece o yüzden eski analog dijital çıkışlı IPye göre olanlarda çalışma problemi var. Ona göre üzerinde ses girişi olan converterlar varmış ama görmedim henüz. 6 tanesi 34 dolara geldi. 3xminik converter 3x 20 CMlik converter ve normal IP kablosu. Nasil uclari , tik diye oturuyo mu? Orjinali ses cikisi da sagliyomus mesela, oyle yaziyo. Var mi bi sound dock deneyebilecegin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Absolut said: 6 tane aldım converter dealextremedden biraz önce geldiler. Hepside canavar gibi çalışıyorlar. IP5 çıkışı digital sadece o yüzden eski analog dijital çıkışlı IPye göre olanlarda çalışma problemi var. Ona göre üzerinde ses girişi olan converterlar varmış ama görmedim henüz. 6 tanesi 34 dolara geldi. 3xminik converter 3x 20 CMlik converter ve normal IP kablosu. linkler ya da isimleri varsa soyle, biz de bakalim abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 http://dx.com/s/lightning+to+30+pin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bazilari calisiyo bazilari calismiyo demis docklarla. bok ettiler ya butun eski aletleri cope aticaz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 arabaya da daha yeni teyp aldik iphone girisli , o da calismiycak simdi kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Benim arabada çalışmadı ama zaten uyduruk bi tane eski ipod bağlı onla kullanıyordum. Ama sarj ediyor ona şükür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 3-4 gundur kullaniyorum, baskasi soyleyince cok komik geliyordu ama boyutlari cidden guzel olmus ya. kullanimda boyut farki belli degil, koselere ulasmak filan hic sikinti yaratmadi. eskisiyle ayni bile diyebilirm. ama birseyler okurkeb ekran sanki cok buyumus gibi geliyor. nike vermese gidip alir miydim bilemiyorum ama is telefonu olarak cokgzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 şu gazete bayileri olayını denemek için esquire'ın eski sayılarından birini aldım 5liraya. İndirdi falan. Ama okuyoamıyorum. email olarak fatura da göndermişler, ama esquire'ın uygulamasında görünmüyo, tekrar satın alma butonu çıkıyo. apple mı destek vericek, esquire mı yoksda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 apple map te pusula yanlış gösteriyor nasıl düzeltcem ? 8 çize çize bir hal oldum yok olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 modeminizin kablosu takili mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ürünü almayı düşünüyorum da pil ömrü nasıl? ben cihazı denerken 1 dk içinde ısındı gibi geldi,böyle bişey var mı,ısınma sorunu? Birde param kıymetlidir benim ilk akıllı telefonum olucak, değer mi fiyatına kullananlar memnun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Isınması dert degil ama pili uzun omurlu degil cok yani akıllı telefon kullanıcı isen hakkını vererek pili cabuk azalıyor ama ilginc sekilde cok da cabuk doluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 İphone pilleri de mercedes motoru gibi lan km yaptıkça şarjı uzun gidiyor asddassaas O nasıl gülme cipet? Tamam sustum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 pil konusunda genel olarak sinifinda iyi. ama feature phone'lardan sonra soguk dus etkisi yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Agmahan said: ürünü almayı düşünüyorum da pil ömrü nasıl? ben cihazı denerken 1 dk içinde ısındı gibi geldi,böyle bişey var mı,ısınma sorunu? Birde param kıymetlidir benim ilk akıllı telefonum olucak, değer mi fiyatına kullananlar memnun mu? fiyatına değer evet. ısınma sorunu yok. pil ömrü iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mum_Chamber said: pil konusunda genel olarak sinifinda iyi. ama feature phone'lardan sonra soguk dus etkisi yapabilir. Neden soğuk duş etkisi anlamadım ben nesi eksik ki feature phonedan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 feature phone diye orta sınıf yani smart phoneların bir altını belirtmiş pili 4-5 gün rahat gidenler yani. yada ben öle anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ha onlarla kiyaslanmaz pil omru evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Pil omru cok kotu ya. Ben bu kadar kotu olmasini beklemiyordum. 3G emiyor bitiriyor pili. Edge ile kullanirken bu kadar sikinti yasamiordum hatta pil omru iyi bile demistim burda. 3G kullanabilmeye baslayinca gordum rezaleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi 4g ile düzelir belki B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bana bir app. önerebilir misiniz. bir anımsatıcı (iphone içinde gelen) istiyorum , ama olayların zamanı geldiğinde ekranda kalıcak alarm çalıcak ve ben seçmeden ekrandan kaybolmayacak. bir türlü bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Any.do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 reampage said: feature phone diye orta sınıf yani smart phoneların bir altını belirtmiş pili 4-5 gün rahat gidenler yani. yada ben öle anladım dogru anlamissin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Trias said: bana bir app. önerebilir misiniz. bir anımsatıcı (iphone içinde gelen) istiyorum , ama olayların zamanı geldiğinde ekranda kalıcak alarm çalıcak ve ben seçmeden ekrandan kaybolmayacak. bir türlü bulamadım uygulama degil de notification center ayarlariyla cozebilirsin bunu. banner yerine alert secersen elrandan kaybolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 @Deacon sagol güzel programış @Mum_chamber, bu özelliği bilmiyordum, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar