ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 16 yeter film dizi falan arşivlemeyeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 saolasın.film falan gerekmez sanırım int oldugu surece.neyse verım yarın sıparıs.zaten tax refundla urasmayı dusunmuyorum.gercı yolum duserse alırım bı gumrukten ama verırlerse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 16 bana yetmiyor 32 tam geliyor açıkcası . Muzikler ve applerden sonra 4-5GB yer kalıyor ki fotolar ve videolar icin gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 32 lik ip4 var, cok gereksizmis benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 arkadas almıs almanya'dan. dun bi yokladım soyle telefonu, iceligi ve hafifligi inanılmaz iyi ya. ama kesinlikle arkasının cam olması gerekiyor. yine cok şık ama 3'ten 4'e geciste yasanan evrim bu sefer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tüm turkcell tim lere baktım hiçbiri satmıyor 2150 ye illa kontrat dayıyacaklar serefsizler... en iyisi internet sitesinden almak ozm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi ne yapsin iste adamlar, kalmadi ki extra fantastik bisi. isi cilaliyolar artik. zaten 2013 te baya bi daralma olacak smartphone pazarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya ben sadece tasarım acısından degerlendirdim. feature olarak degil. ama pazar asla daralmaz. daha iyi yazılım, daha iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 pazarin daralmasi mevcut smartphone larin hayli hayli yetiyor olmasi. hani ayfon 4 bi 2 sene daha goturur cok rahat. cok rahat yani. bi de bu tahmini zaten ekonomistler yapiyor. muhtemelen kus kondurma olayini iphone 6 ile yapacaklar, samsung da ayni sekilde birsey icin bekleyecek olabilir, cunku ciddi bir daralma tahmini var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 iphone 5'i bugun 16 gb siyah olarak aldim siyahta degil tam aslinda. 2 sene kadar yakin surec iphone kullanmadim. samsung gercekten rezil bir telefon oluyor iphone'u hissedince. memnunum, mutluyum, bunla da bi uzunca sure giderim ben artik. oyle boyle. artistlik yapmaya gelmis gibi oldum. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 carsaf carsaf yemek resmi çekip fb a koymak ıcın sabırsızlanıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 instagramin hazir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bir de şu iphone 5 ile gösteriş yapanlar yok mu? Sent from my iPhone 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 çekemiyosan anten taktır zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Esh said: pazarin daralmasi mevcut smartphone larin hayli hayli yetiyor olmasi. hani ayfon 4 bi 2 sene daha goturur cok rahat. cok rahat yani. bi de bu tahmini zaten ekonomistler yapiyor. muhtemelen kus kondurma olayini iphone 6 ile yapacaklar, samsung da ayni sekilde birsey icin bekleyecek olabilir, cunku ciddi bir daralma tahmini var. ben gun gectikce pazar daralır gibi anlamısım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Çekemeyenler doğru dürüst tutsun telefonu zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 iphone 4sle ne farki var anlamadim valla. sus olsun diye aldik yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 helal sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Whatsapp'ta mesaj geldiginde sesle titreme yapiyor. Titremeyi kapatma yok mu ? Bir de bildirimlerden her turlu ayari yaptim yukardan cektigimiz o zimbirti bildirim gostergesinde glzukmuyor. Whatsapp'ta eksiklikler mi var nedir ? Yoksa ben mi kazmayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yeni başlık açmiyim dedim bi sorum olucak: Apple online storeden bir iki tane Iphone siipariş edicem amaerikadaki arkadaşımın evine shipping yapıcam.Apple storeda fiyatı 650 dolalr tabi orda bütün fiyatlar vergisiz olduğu için ektra 41 dolalr gibi ibi vergi koyuyor.Şimdi tatile gidip amerikadan iphone alanlar tax refund alabiliyorlar mı yoksa onlarda mecburen tax ödüyolar mı? Odenmiyosa arkadaşım amerikalı o refundı yapablir mi ayrı bi soru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben kuzenimden dolayi biliyorum en son teknolojik urun getirirken tax refund dan faydalanamadik bi cacik almadi ya da belki de dikkat etmedi. ama arastirmalarima gore yoh oyle bisi diye biliyorum. nese cevap beklemek daha dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 us ten tax refund yok, eskidendi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 1 aydır kullanıyorum.4s ten artısı ya da eksisini görmedim.Şarjı bile aynı saatte bitiyor dsfds.Ha belki artısı sayabilecegimiz şey hafif ve ince oluşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu iphone reklami ne gıcık reklamdır ya... Parmagın burdan buraya gidiyo burdan buraya sokuluyor... bilinçli yaptık bunu tesadüf olamaz sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ya kontaklardan bir cogu iki tane olarak yerlesmis rehbere. Birlestirme vs ya da editleme nasi yapcaz ? Google rehberdeydi. Oraya girip ordan manuel mi takilicaz. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar