nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Babama aldigim iphone 5 geldi. Guzel alet olmus fakat gozum bi turlu uzun bi iphone a alisamadi. fake iphone gibi duruyo euheueh. guzel alet ama, cok sasirtmiyor gerci artik. hizli guzel bi telefon. alacaklar pisman olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 aldım ben de bugun iphone5 az önce sipariş verdim elime geçince artık yorumunu yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ben bugun biraz daha inceledim. Cok dokunup yaglamiyim diyorum adamin telefonunu gerci. Kiz arkimin iphone 4s i var. Yanyana inceledik az biraz da direkt farkediyo. Cok cok daha sik, kibar bi alet. Kalitesini belli ediyo. Iphone 4s cok kalin ve kaba duruyo yaninda. Kendiside oldukca hizli zaten, uzmez kimseyi. Ama pahali gerci o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=smU9Pw6mU9U&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Iphone 5S çıkıyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Absolut said: Iphone 5S çıkıyormuş :P evet haziranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Dün ilk kez IP5 inceleme şansım oldu. Alet cidden hafif ve çok şık. Felaket hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Apple bu 6 ayda bir güncelleme olayı ile milleti kendinden soğutacak bu gidişle. 5S çıkacaksa ben niye alayım şimdi iPhone 5 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 e alma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 5S bekleyeyim diyeceğim, 6 çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 S'li versiyonları hep iyi oldu bu telefonun. 3gs 4s vs. 5 yerine 5s beklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 6 ay gecikmeli geliyo zaten tr ye sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 16 lığı sahibindende min 2k ya. iphone 4 32 ligi 1500 e almıştım. noluyo arkadaş.. psikolojik bir sınır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ahmedinejad said: S'li versiyonları hep iyi oldu bu telefonun. 3gs 4s vs. 5 yerine 5s beklenebilir. yalniz işlemci beklenmedik şekilde iyileşti yani hep s'lerde güncellenirdi bu sefer 5'te geldi ben s'te pek birşey beklemiyorum bu sefer eğer bir s olucaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 680€ fransada 16 lığı. 100 lira kayıt 100 lira da pasaport desen. 200 lira kazanmak için mi yapılıyo butun bunlar vay arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Amerika'dan geliyordur onlar ya, kar edilmez Avrupa'dan gelen telefonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 turkiye apple storeda ne kadar olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 amerikada unlocked yok henuz. mecbur avrupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 au da 100 lira daha ucuzmus oraya gore. 1490 lira cevirince. 2 ye satsalar, 400 kagit kar var pasaport bedeli cikinca, oldukca iyi. vergisiz issiz, 100 lira dedigin gibi pasaport sahibine verse, 300 lira. 30 tane satarsin ayda, 10 milyar gelir. tas atip da kolun mu yoruluyo derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 avustralyaya ucak bileti kaç para abi, yanında kaç tane getirecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sahibindendeki ilanlarda hep avrupa cihaz yazıyo bi de, başka bi memleketten getiren yok henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ucak dusunmuyodum ben. biri getirir 10 tane 20 tane, acilmaz onlar. sonra giris yapanlarin pasaportuna kayit edilir, bi yerden kontak buluur, teklif edilir, sizinkiyle yapalim diye. 10-20 tane cok kola getirirsin, 30 tane bile getirirsin. ben yapsam boyle yaparim, toptan getirmek kolay, asil pasaport bulmak isin zor kismi. belki travel agency vs tanidign olur, oradan gelip gidenlere teklif edersin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sen ne zaman geliyosun tr ye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hahah, nexus 4 alabilirsem kendime onu alicam ben. bi de normal tarifeli ucakla 10-20 tane gelmez zaten euheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar