Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 nesi iyi abi bunun? tasarım değişmemiş, kötü ekran değişmemiş, kötü kamera değişmemiş, kötü iosta da böyle büüyk değişiklik yok ne var yenilik bi 4g o da zaten trde yok. %20 daha ince diye bunu mu alıcam şimdi peh %40 daha hızlı foto çekmesi? düzgün çekemedikten sonra. s3 0lag ile foto çekiyor ama dandik kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Masticore said: Yalnız hafiflemiş,incelmiş,büyümüş ve işlemci Bonus: said: A6 işlemci kullanan yeni iPhone, eski modeline göre grafikleri iki kat daha hızlı işleyecek. Sunumda bu hızı göstermek için yarış oyunu gösteriliyor. fotograf %40 daha hızlı cekiyomuş fln Tasarım aynıysa ne yapalım yaw... Tek kötü yanı ekranı şuanda herkesin dediği kadar kötü gözükmüyo Haters gona hate :) Ne bekleniyordu bu büyümeye rağmen hafifletme ve incelme , gelişme ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bck said: tus kilidi yuvarlak yere parmagını okutuyosun parmak izin tus kılıdı oluyi abi işte innovatif innovatif diyüü gezen eppıl alıcısı. olm 1sene önce motorolalarda vardı lan o ahahahah çok güldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kilo basina daha cok para odicen yani artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 direk özelliklerin olduğu bir yer var mı işlemci hızı, pil vesaire ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Verebiliyorsan ver cikismadiginda ara cicegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://d35lb3dl296zwu.cloudfront.net/uploads/photo/image/8251/iPhone5_0535.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 keşke motorola hemen şimdi dava açıp kazanıp piyasaya çıkmasını engellese. çok gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 birde usb 3.0 olmus sarj cıhazının hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 7thBreath said: direk özelliklerin olduğu bir yer var mı işlemci hızı, pil vesaire ? ekranda daha iyimiş ahaha abi siz nerenizle dinlediniz... Ben bi başına baktım sonra gw2 daldim ortasına geldim bi açtim patiyi herkes negatif http://www.ntvmsnbc.com/id/25381520/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 "it's beautiful and magical" peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 2x hız 1/2 şarj süresi vs. abi memory olayını işlemcileri kendileri de açıklamıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 PARADOKS beğenenin aklı yok beğenmeyenin parası yok bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 nfc bluetooth4 vs yoksa hakikaten bunu da almam ben wireless charge yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dasaaa iki gün sonra başka bişey alalım sana gelmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 param var paramı genelde çöpe atmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ayrıca fanboylar DÜNYAIN EN İNCE TELEFONU HMSSS diye atlamadan önce, lütfen. http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Dunyanin-en-ince-dort-cekirdekli-akilli-telefonu-Oppo-Find5-X909-ortaya-cikti.htm http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Dunyanin-en-ince-akilli-telefonu-Oppo-Findera-beyaz-renk-secenegi-geliyor.htm 6.65mm çinliler yapmıştı, bundan daha estetik hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 applestoreda sıra bekleyenleri filan gösteren live cam filan yok mu gülelim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dasaaa said: bck said: tus kilidi yuvarlak yere parmagını okutuyosun parmak izin tus kılıdı oluyi abi işte innovatif innovatif diyüü gezen eppıl alıcısı. olm 1sene önce motorolalarda vardı lan o ahahahah çok güldüm şimdi. ahaha yorum yapıyoz işte epılı şirket veriyo ben para vermem hayatta.innovative bi şirket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://d35lb3dl296zwu.cloudfront.net/uploads/photo/image/8254/iPhone5_0546.jpg ölçüler tornayla frezeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ayfon4s 99$ olmuş, para verenler değerini iyi bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 eski appleri letterbox calistiricak iphone 5 te, peki iphone 5 cozunurlugune yapilmis appleri iphone 4 te nasil calistiracaklar? aciklama? yok. nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bundan beş sene sonra kimbilir nasıl bi alet revaçta olacak ve onun fanboyluğu yapılacak. merak içerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 goldbären said: dasaaa iki gün sonra başka bişey alalım sana gelmişken s3 alıcaktım bi boka benzemiyor diye almadım motorolaların yeni çıkanını beğenmedim son çıkan nokia zaten çakma ulan! gösterdiklerini modeli de vermezler kesin. lol. adamlar sağlam sahtekar. aynasız kamera alabilirim bunlarn yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://6094711254a791c1ffc1-1b28cc3e944a434122231576ebaac5ce.r98.cf1.rackcdn.com/iphone-5_104.jpg hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar