Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Anarsi dedigin aile kuramadigi icin aksiyona heveslenen universite gencliginin oyuncagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Kedi canını senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 coco said: şaka mısın lol.. sadece daha bireysel yaşanıyor günümüzde o kadar. bireysel yaşanan şeye anarşi denmez ki. sağ sol çorabı farklı renk giyince anarşi mi oluyor. california hipstırı oluyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 dokunan yanar http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/188/kenan_evren_1980_darbe_aciklamsi_fb_deni_1889385881.jpg http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/141/che_1419481161.jpg http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/174/nuh_gemi_envai_cesit_hayvan_174519712n.jpg http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/143774052z.jpg http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/200763556o.jpg http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/135/iett_film_amboleos_135858275s.jpg http://radorecdn.bobiler.org/upload/backups/864/8646.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi şu adnan'nın travestilerini çekici falan bulmuyorsunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bir ömür sabun delerek yaşamaya çalışan insanlar var burda, anlayışlı ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sabun delmek nedir yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 askersabundeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 goldbären said: coco said: şaka mısın lol.. sadece daha bireysel yaşanıyor günümüzde o kadar. bireysel yaşanan şeye anarşi denmez ki. sağ sol çorabı farklı renk giyince anarşi mi oluyor. california hipstırı oluyor sadece Bu nasil bi haklilik ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 DA2019 said: Kedi canını senin.. o nasil bir kalcadir. al beni gezmeye götrü diyor. masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 at canini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi belli şeylerin hype olduğu dönemler var. bu hypelardan yararlanarak eğlenme diye de bir olay var. bu yazın tshirt giymek gibi bir şey aslında. yani uygun olan dönemde uygun olan şeyi seçmek. adnan hocanın melekleri de böyle şeylerden. bi kere hepsi fabrikasyon. misal dönem dönem incelerseniz tüm film yıldızlarında belli pattern ler vardır. giysilerden bahsetmiyoru saç tipleri, davranışlar, makyajlar ve hatta göz süzmeler etc. 90larda yapılan romantik komedi filmlerinin çoğunda oynayan kadınları birbiri ile karıştırırım ben mesela. topu aynı çünkü. insanlar fabrikasyonu severler. ama aynılaşmışlığı grup halinde görünce severler. cheerleader effectin farklı bir versiyonu olabilir bu. ikinci olarak türk ırkına uygun bir ürün halinde sunuluyorlar. sarışın, fazla makyajlı ve iri göğüslü. daimi bakımlı. türk kızının "ben allık sürmem, rimel çeker çıkarım. çok doğalım" tarzı pespayeliğine karşın sovyetler bloğunun çökmesinden sonra gelen rusların talep görmesinin en büyük sebebi rusların gerçekten "KADIN" olmalarıydı elbette. süslü ve bakımlı ve güzel kokak rus kadınları karşısında -ki güzel olmayanı da var yahu bunların- sıradan türk kadınının hiçbir şansı yoktu.. (aç parantez rusların evlerinin de çok güzel kokması gibi bi durum var. buram buram vanilya kokuyor) aynı durumu adnan hocanın meleklerinde de gözlemleyebiliriz. hep bakımlı ve abartılılar. üçüncü olarak her biri güzel bir submission içinde. teslimiyet hali de çekici gerçekten. inşallah, maşallah... ne derseniz evet diyecek yapıdalar. son olarak çok tekrarlılar. çok fazla yer işgal ediyorlar medyada ve sosyal medyada. dolayısı ile türk ihtiyaçlarına uygun ve arzu nesnesi olarak sunulacak paket içindeler. ama en önemlisi. üstüne konuşması eğlenceli konulardan bunlar.. arama çalışmıyor sanırım. çalışsa bu hype'ların başka versiyonlarını da görebiliriz. misal adriana lima bi hype'dı. kadın güzel değil demiyorum. sadece dediğim şu, üzerine konuşması ve geyik çevirmesi zevkliydi. angelina jolie falan da öle. seneler önce çağla şikel hype'dı. bunlar ise tekil olarak hiç konuşulacak bir şey değiller. adını bilen de yoktur yahut azdır. ancak bir arada,yani adnan hocanın kızları olarak, üzerine konuşulası ve geyik yapılası canlılar. siz de katılın ve eğlenin işte. nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız; >o göğüslerin arasına yatarım ben ya! >adnan hocam, playboy'cu kafiri geçti vallahi be >dine davet böle olur abiler! kolormatik ne lan? >kadından seks akıyor gibi cümleler kurmayı deniyebilirsiniz. bu da bu konunun en uzun mesajlarından birisi olabilir. evet. canım sıkılıyor an itibari ile.. ben güzel düzgün ve büyük memeli ve ince belli her bayanı +1 puan önde tutuyorum. orası ayrı. çünkü meme... memedir.. ve memeler sevilmelidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Seele said: DA2019 said: Kedi canını senin.. o nasil bir kalcadir. al beni gezmeye götrü diyor. masallah. dişlenesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 9gage bugün bakmış olanların açmasına gerek yok ama güldüm çok şu ikisine 9gag good guy dasaaa. komik gördü diye c/pler. 9gag'e zaten bakmışsanız diye spoilera koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Gülemedim. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gülmedim değil de gülemedim olunca sormam gerekiyor. ne oldu, ağzında bi sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ben de son resme acayip guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 dasaaa said: gülmedim değil de gülemedim olunca sormam gerekiyor. ne oldu, ağzında bi sorun mu var? Güldürmedi olm napıyım. Paylaşımın kötü. Bi benim paylaşıma bak bi seninkine. Benimkine bakınca nur doğuyor insanın içine. :) Kedi canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi memesi olan her sekil kazaniyor. adamda memeli resim koysa win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 al ulan al. ama ötekiler komikti abi. otobüse güldüm çok. harbiden STAHP! oluyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 takhta.jpeg koydurtacan illa dasaaa. meme dendi, win dendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 beyler kaliteli paylaşım yapalım lütfen, hepimiz din kardeşiyiz burada: http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=candiceboucher06640x960.jpg&res=landing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaşım dediğin Feamerinki gibi olur. Şukuladım panpa. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 meme değil popo koydum miranda koydum. vizyonunuzu açın biraz. atın o at gözlüklerini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yalnız burada, mirandanın kafası, popsundan daha büyük çıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar