Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bugün Bursa ve Eskişehir'in maçları vardı. Bursa sanıyorum ki FIFA sıralamasında bile olmayan rakibine 1-0 yenildi. İlahlar engelledi vs. diyorlar ama klasik sezon başı sendromu olsa gerek. Deplasmanda 1-0 neyse ki, geçerler ama tahminen bu turu Eskişehirspor'da ise güne Servet damgasını vurdu. Bu adamın halen oynatılıyor olması bile şaşırtıcıyken Eskişehir'e alınıp, üstüne üstlük kaptan yapılması gerçekten hayret verici birşey ya. Maçın tamamını izleyemedim ama izlediğim bölümlerde hep Eskişehir üstündü Marsilya gibi bir takıma karşı ve sonucunu da Servet'e rağmen aldı. 1-1 http://www.fileer.com/index.php?option=com_hwdvideoshare&Itemid=1&task=viewvideo&video_id=1776 şuradan görebilirsiniz. Ya nasıl bir davar bu anlam veremiyorum cidden, Deplasmanda çok zor Eskişehir'in işi ama Marsilya'da çok kötü durumda. Şans var, niye olmasın ama Servet'in kaptan olduğu takımın kazanmasını zerre istemiyorum. Veysel Sarı'da mükemmel bir adammış. edit: Birde geçilip, peşine takıldığı adamda Gignac yani, Gignac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 off servet sen tam bir çılgınsın. hayır adamla kale arasına geçiyor, kaleciye adamı bırakıp. sonra adam topu kaleye bırakınca topun önünde kalıyor tökezliyor fln. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bursa maçını izledim. bursa topu kontrol falan etti etmesine ama o kadar zayıf bir takıma karsı pozisyon bulamadılar yeterince. ilk yarıda kaleciyle karşı karşıya kaldılar onda da çok kötü vurdu ismail, kalecinin kucağına. türk takımlarının neredeyse tümünde olan pozisyon yaratma sorunu avrupa daki en büyük engelimiz heralde. özellikle anadolu takımları büyüklere karşı kontratak futbolunu benimsediğinden, başka türlü oynayınca napacaklarını bilemiyorlar. ev sahibi olmanın gazıyla rakiplerini elerler ama. ilk yarı bile 2 tane sallarlar, karşı takım o kadar kötü. zaten kendi liginin sonuncusuymuş şu an. marsilya maçına da baktım arada. eskisehir çok açık veriyor. saldırıcam diye arkayı bomboş bıraktı herifler. bu yüzden kaç kere marsilya ya pozisyon verdiler. neyse ki marsilya da hazır değil daha. ama marsilya kendi evinde gol yemez bunlardan, atlar turu gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Eskişehir maçında staddaydım. Yıllardır böyle oynamıyordu bu takım, çok iyi çıktılar sahaya. Kolay kolay da aynı performansı sergileyemezler diye düşünüyorum. Stad full, taraftar ilk yarı çok iyiydi. Eskişehir çok pozisyona girdi ama değerlendiremedi. Batuhan'ın olmaması takımı acayip değiştirdi. Nuhiu güzel transfer olmuş, Batuhan'dan sonra acayip dikkat çekti zaten. Malecki'yi de çok beğenmiştim, geçen maçta da dikkati mi çekmişti zaten. Kanatta her yerde görmek mümkün adamı, enerjisi ve kuvveti var, çok mucadeleci. Ama bazen gereksiz sert davranıyor, sarıyı da o yüzden aldı zaten. Marsilya'nın ilerisi iyiydi, ama defans ve orta sahalarında çok bir numara yoktu. Zayıf kaldılar Eskişehir'e karşı. Çok az pozisyonları vardı, biri Eskişehir'in saçma hataları sonucu gol oldu. Diğerleri de bir kaç şuttu. Boffin'e ısınamadım hiç. Çok dengesiz bir kaleci. Güzel ve kritik pozisyonlar kurtardı şimdiye kadar ama çok fazla hata yapıyor. Johnstone maçında bir çok kez zamanlama hatasıyla topa çıktı. Burada da hiç gerek yokken yetişemeyeceği bir topa koştu ve topu geçirdi, sonuçta gol yendi. Yüksek tempolu çok keyif aldığım bi maçtı. Orada yenmek zor ama bu takım hem UEFA hem ligi zaten götüremez. ha bir de ofsayt diye verilmeyen gol var. İzlemedim TV'den ama bana ofsayt değil gibi gelmişti. Yazık oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Servet gibi bir yarmayı hadi aldınız, kaptan niye yapıyonuz olmmm Batuhan yarmasından akıllanmadılar bi de bu çıktı başımıza, adam zaten bitmiş artık, üstüne de egosu şişik ve gençleri ezmeyi seven bir tavrı varken bu adamı büyük takımdan getirip niye sokarlar o kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Daemir said: marsilya maçına da baktım arada. eskisehir çok açık veriyor. saldırıcam diye arkayı bomboş bıraktı herifler. bu yüzden kaç kere marsilya ya pozisyon verdiler. DAT IS ERSUN YANAL, BITCH! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1a/Ersun_Yanal_2012.jpg/240px-Ersun_Yanal_2012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bu yeni kaleci yani nasıl desem, halı sahada kaleye koymam lan. 3 maçtır Eskişehir'i izliyorum hacı bir tane top tutamadı lan herif. Her top mu sektirilir, şöyle gol mü yenir. Ivesa'yı yolladıklarına bin pişmandırlar şu maçlardan sonra, bildiğin tur gidecek Marsilya'ya karşı üstün oynadıkları halde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Gerçi Servet'i transfer edip direk kaptan yapan takıma herşey müstahak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bursa yardırıyor 3-0 oldu. Batalla da resmen Bursa'nın Alex'i. Bu arada Eskişehir'in kalecisi bir sene futbol oynamamış diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ulan herşeyi anlarımda servet i kaptan yapmak nedir ya safbansflasl. ben ersun yanal tarafından yapıldığına inanmıyorum kesin yönetim kaptan yapılmasını istemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ulan adamların 2 pozisyonu var, 2 side gol.. saçma sapan. biri kaleci hatası, diğeri diego kalecide acayip bi zamanlama sorunu var, çok yersiz çıkıyor, topları tutamıyor tek hamlede vs. malecki gibi mücadele etcek bi adam lazımdı bu maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 offf bursalı n'diaye dehşet bir gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bursa'ya Twente çıkmış, sıçtılar Trabzon'a Macar Videoton takımı çıkmış, yırttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar