Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi 2012-2013 Genel Tartışma

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Bugün Bursa ve Eskişehir'in maçları vardı.

Bursa sanıyorum ki FIFA sıralamasında bile olmayan rakibine 1-0 yenildi. İlahlar engelledi vs. diyorlar ama klasik sezon başı sendromu olsa gerek. Deplasmanda 1-0 neyse ki, geçerler ama tahminen bu turu

Eskişehirspor'da ise güne Servet damgasını vurdu. Bu adamın halen oynatılıyor olması bile şaşırtıcıyken Eskişehir'e alınıp, üstüne üstlük kaptan yapılması gerçekten hayret verici birşey ya. Maçın tamamını izleyemedim ama izlediğim bölümlerde hep Eskişehir üstündü Marsilya gibi bir takıma karşı ve sonucunu da Servet'e rağmen aldı. 1-1

http://www.fileer.com/index.php?option=com_hwdvideoshare&Itemid=1&task=viewvideo&video_id=1776

şuradan görebilirsiniz. Ya nasıl bir davar bu anlam veremiyorum cidden,

Deplasmanda çok zor Eskişehir'in işi ama Marsilya'da çok kötü durumda. Şans var, niye olmasın ama Servet'in kaptan olduğu takımın kazanmasını zerre istemiyorum. Veysel Sarı'da mükemmel bir adammış.

edit: Birde geçilip, peşine takıldığı adamda Gignac yani, Gignac
Sosyal ağlarda paylaş

bursa maçını izledim. bursa topu kontrol falan etti etmesine ama o kadar zayıf bir takıma karsı pozisyon bulamadılar yeterince. ilk yarıda kaleciyle karşı karşıya kaldılar onda da çok kötü vurdu ismail, kalecinin kucağına.

türk takımlarının neredeyse tümünde olan pozisyon yaratma sorunu avrupa daki en büyük engelimiz heralde. özellikle anadolu takımları büyüklere karşı kontratak futbolunu benimsediğinden, başka türlü oynayınca napacaklarını bilemiyorlar.

ev sahibi olmanın gazıyla rakiplerini elerler ama. ilk yarı bile 2 tane sallarlar, karşı takım o kadar kötü. zaten kendi liginin sonuncusuymuş şu an.

marsilya maçına da baktım arada. eskisehir çok açık veriyor. saldırıcam diye arkayı bomboş bıraktı herifler. bu yüzden kaç kere marsilya ya pozisyon verdiler. neyse ki marsilya da hazır değil daha. ama marsilya kendi evinde gol yemez bunlardan, atlar turu gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskişehir maçında staddaydım. Yıllardır böyle oynamıyordu bu takım, çok iyi çıktılar sahaya. Kolay kolay da aynı performansı sergileyemezler diye düşünüyorum. Stad full, taraftar ilk yarı çok iyiydi. Eskişehir çok pozisyona girdi ama değerlendiremedi. Batuhan'ın olmaması takımı acayip değiştirdi. Nuhiu güzel transfer olmuş, Batuhan'dan sonra acayip dikkat çekti zaten. Malecki'yi de çok beğenmiştim, geçen maçta da dikkati mi çekmişti zaten. Kanatta her yerde görmek mümkün adamı, enerjisi ve kuvveti var, çok mucadeleci. Ama bazen gereksiz sert davranıyor, sarıyı da o yüzden aldı zaten.

Marsilya'nın ilerisi iyiydi, ama defans ve orta sahalarında çok bir numara yoktu. Zayıf kaldılar Eskişehir'e karşı. Çok az pozisyonları vardı, biri Eskişehir'in saçma hataları sonucu gol oldu. Diğerleri de bir kaç şuttu.

Boffin'e ısınamadım hiç. Çok dengesiz bir kaleci. Güzel ve kritik pozisyonlar kurtardı şimdiye kadar ama çok fazla hata yapıyor. Johnstone maçında bir çok kez zamanlama hatasıyla topa çıktı. Burada da hiç gerek yokken yetişemeyeceği bir topa koştu ve topu geçirdi, sonuçta gol yendi.

Yüksek tempolu çok keyif aldığım bi maçtı. Orada yenmek zor ama bu takım hem UEFA hem ligi zaten götüremez.

ha bir de ofsayt diye verilmeyen gol var. İzlemedim TV'den ama bana ofsayt değil gibi gelmişti. Yazık oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yeni kaleci yani nasıl desem, halı sahada kaleye koymam lan. 3 maçtır Eskişehir'i izliyorum hacı bir tane top tutamadı lan herif. Her top mu sektirilir, şöyle gol mü yenir.

Ivesa'yı yolladıklarına bin pişmandırlar şu maçlardan sonra, bildiğin tur gidecek Marsilya'ya karşı üstün oynadıkları halde ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...