autoshape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 vibrafon çalmayı öğrenmek istiyorum fakat eğitimini veren hiç bir yer yok sanırsam istanbulda. davul, gitar, bass, piyano her yer bu tarz popüler enstürmanların eğitimini veriyor. bu enstürmanın eğitimini veren yer/biri biliyor musunuz? konservatuar da bölümü varmış anlamadığım konu ise şu: bölüm sınavla alıyor haliyle sınava girenler de çalmayı bilmesi gerekiyor. fakat çalmayı kimden/nereden öğreniyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Sanıyorum yarına talihsiz cevaplar alıcaksın :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oyle teknik bi alet degil ki bu.nota bilgisi ve biraz el antremani ile evde yavas yavas ogrenirsin.video falan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 wastyrx said: Sanıyorum yarına talihsiz cevaplar alıcaksın :< yok canım o kadar ergen, sığ olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 vibrator eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 autoshape said: wastyrx said: Sanıyorum yarına talihsiz cevaplar alıcaksın :< yok canım o kadar ergen, sığ olamazlar. not aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Nota öğrenip çalıcaksın işte. Ellerin gelişicek zamanla, ne gibi bi eğitim bekliyosun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi topu topu 7 nota var kaç ayrı enstruman çalabilirsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 -Dark_Angel- said: Nota öğrenip çalıcaksın işte. Ellerin gelişicek zamanla, ne gibi bi eğitim bekliyosun ki ? her enstürmanın nasıl bir eğitimi varsa öyle bir eğitim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 autoshape said: konservatuar da bölümü varmış anlamadığım konu ise şu: bölüm sınavla alıyor haliyle sınava girenler de çalmayı bilmesi gerekiyor. fakat çalmayı kimden/nereden öğreniyorlar? Vurmali calgilar adi altinda sadece vibrafon degil birsuru baska calgida ögreniyosun. Vibrafon sadece bitanesi. Hacettepe, bilkent, mimar sinan gibi konservatuvarlarin girisleri ilkokuldan sonra oluyo. Liseden alip egitim veren konservatuvarlarda var. Sifirdan o sekilde baslayabiliyosun, yasin gectiyse gecmis olsun :) Guzel sanatlarda ögrenebiliyosun bide, baktin iyi gidiyo, mufredattaki eserleri calabiliyosan konservatuvar lisans giris sinavina giriyosun, bilenler bu sekilde biliyo genelde. Ders mevzusuna gelince, bulundugun sehire göre degisir. Konservatuvardan bi arkadasin falan varsa vurma calgilar ögrencisi birisi bile verebilir ders. Vibrafon pahali bi ensturman yalniz aklinda bulunsun, 2012 model bi araba parasi ödersin assagi yukari. Edit: Bölumde soytarilik yapan arkadaslari direk sikayet edin. Tolerans molerans yok burada, trollemeye calisan bani yer bölumden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Evelyn glennie gibi çalabileceksen tamam :) http://www.ted.com/talks/evelyn_glennie_shows_how_to_listen.html#.TyGRZhbnAKs.mailto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 25milyardan başlıyor fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 25000? Synthesizerlar birden ucuz gözükmeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sanssizsansli said: Evelyn glennie gibi çalabileceksen tamam :) http://www.ted.com/talks/evelyn_glennie_shows_how_to_listen.html#.TyGRZhbnAKs.mailto nereli bu kadın acaba? aksanına bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Korax said: autoshape said: konservatuar da bölümü varmış anlamadığım konu ise şu: bölüm sınavla alıyor haliyle sınava girenler de çalmayı bilmesi gerekiyor. fakat çalmayı kimden/nereden öğreniyorlar? Vurmali calgilar adi altinda sadece vibrafon degil birsuru baska calgida ögreniyosun. Vibrafon sadece bitanesi. Hacettepe, bilkent, mimar sinan gibi konservatuvarlarin girisleri ilkokuldan sonra oluyo. Liseden alip egitim veren konservatuvarlarda var. Sifirdan o sekilde baslayabiliyosun, yasin gectiyse gecmis olsun :) Guzel sanatlarda ögrenebiliyosun bide, baktin iyi gidiyo, mufredattaki eserleri calabiliyosan konservatuvar lisans giris sinavina giriyosun, bilenler bu sekilde biliyo genelde. Ders mevzusuna gelince, bulundugun sehire göre degisir. Konservatuvardan bi arkadasin falan varsa vurma calgilar ögrencisi birisi bile verebilir ders. Vibrafon pahali bi ensturman yalniz aklinda bulunsun, 2012 model bi araba parasi ödersin assagi yukari. Edit: Bölumde soytarilik yapan arkadaslari direk sikayet edin. Tolerans molerans yok burada, trollemeye calisan bani yer bölumden. yok ben sadece kendimi mutlu edecek boyutta çalmak istiyorum. konservatuar vs. düşünmüyorum zaten. evet o mevzu var diyelim ders almaya başladım enstürmana sahip olmadan nasıl çalışılır acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Dizilim piyano ile ayni, tek olay tuseyi nasil oturtcan calismadan? Ensturman olmadan calisamazsin, baya fantazi senin bu is bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yav said: sanssizsansli said: Evelyn glennie gibi çalabileceksen tamam :) http://www.ted.com/talks/evelyn_glennie_shows_how_to_listen.html#.TyGRZhbnAKs.mailto nereli bu kadın acaba? aksanına bayıldım. iskoç ve kendisi tamamiyle sağır. londra olimpiyatlarında açılış sanayi devrimi kısmının müziği kendisine ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar