eolos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 arkadaslar ben 6-7 aydır caldari ırkındaki gemileri kullanıyorum şu sıralar elimde bir account daha var ve bu caldari karakterimde minmattar pvp gemilerine gitmeyi planladıgım için diger accounttada amarr açmayı düşünüyorum ancak amarrın silahları ve kristalleri nasıldır nerde ne kullanmalıdır pek bir bilgim yok acaba bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse varmı? veya yararlanabilecegim bir kaynak olursa oda çok güzel olur şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 amarr turret bakımından en basit kullanıma sahip. Dmg type her zaman aynı, em thermal vuruyor. Sadece menzil değişiyor. t2 kullanabiliyorsan mesela scorch'un optimal bonusu falan var. Sağ clickle ne kadar bonusu olduğunu görebilirsin, en yakın en fazla dmg bonusu olan, en uzak en az dmg bonusu olan. Ha birde, Her silah başına 1 crystal alıyorsun, hepsinin bir volatilitysi gibi bişeysi var. Zamanla kullandıkça tükeniyor yani, t1 ler biraz limitless gibi ama t2 ler zamanla kayboluyor. Normal mermi yükler gibi takıyosun gemine, Sonra menziline göre anında değiştirebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 peki o kristallerin bir farkı varmı turretlar icin yani demek istedigim pulse la beam var silah olarak birisi uzaga biriside yakına endeksli , peki kristallerinde ayrı bir etkisi oluyormu yoksa sadece silaha baglı bir olaymi bu range olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 t1 mermiler aynıdır bütün turretlerde, t2 ler değişir ama. Şimdi ezberimde değil tabi de marketten ilgili sekmeye bakabilirsin. yani missile da ki gibi bi ayrım sadece t2 mermi kullanacaksan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Beam uzak mesafe için caldari cruise missile gibi pulse ise kısa mesafe daha iyi damage içindir torpido gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 caldari de explosion radius hesabı yapıyorsun. matar/amarr/gallente de tracking hesabı yapıyorsun. Her silahın bi tracking hızı ve vurabileceği mesafe var. Mermi çeşitleri ise bunları daha opsiyonel kullanmanı sağlıyor. örneğin yakın mesafe dövüşüyorsan, ya daha çok vuran mermiyi tercih edersin, yada trackingi daha iyi olanı (tabi 2 sinin ortası şeylerde var. Yinede trackleyemiyorsan, tracking i biraz daha iyi olanı tercih edersin.) Bunlar genel mermiler için geçerli. Amarr için bu seçeneklerin yanına capacitor kullanımıda ekleniyor (tabi amarr da tracking buff/penaltı sadece t2 leri kapsıyor sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 anladim sanırım 1-2 görev yapsam kaparım bu olayıda :) teşekkürler yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://web.archive.org/web/20071223162431/www.eve-online.com/guide/en/g25.asp şu güzel anlatıyor tracking olayını. ilk sayfa optimal ve falloff, ikinci sayfa sig radius, üçüncü sayfa tracking, 4. sayfa transversal velocity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Güzel siteymiş rehber kısmına ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 o zaman missile versiyonu da gelsin http://imgl.hu/files/eve-missiles.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 evet bende bu rehberden yararlanmıştım bir ara çok saol yeniden bulmuş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar