Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amarr weapons and crystal yardımı

eolos

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben 6-7 aydır caldari ırkındaki gemileri kullanıyorum şu sıralar elimde bir account daha var ve bu caldari karakterimde minmattar pvp gemilerine gitmeyi planladıgım için diger accounttada amarr açmayı düşünüyorum ancak amarrın silahları ve kristalleri nasıldır nerde ne kullanmalıdır pek bir bilgim yok acaba bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse varmı? veya yararlanabilecegim bir kaynak olursa oda çok güzel olur şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

amarr turret bakımından en basit kullanıma sahip.

Dmg type her zaman aynı, em thermal vuruyor. Sadece menzil değişiyor.
t2 kullanabiliyorsan mesela scorch'un optimal bonusu falan var.

Sağ clickle ne kadar bonusu olduğunu görebilirsin, en yakın en fazla dmg bonusu olan, en uzak en az dmg bonusu olan.

Ha birde,
Her silah başına 1 crystal alıyorsun, hepsinin bir volatilitysi gibi bişeysi var. Zamanla kullandıkça tükeniyor yani, t1 ler biraz limitless gibi ama t2 ler zamanla kayboluyor.
Normal mermi yükler gibi takıyosun gemine, Sonra menziline göre anında değiştirebiliosun.
Sosyal ağlarda paylaş

caldari de explosion radius hesabı yapıyorsun.
matar/amarr/gallente de tracking hesabı yapıyorsun.

Her silahın bi tracking hızı ve vurabileceği mesafe var. Mermi çeşitleri ise bunları daha opsiyonel kullanmanı sağlıyor.

örneğin yakın mesafe dövüşüyorsan, ya daha çok vuran mermiyi tercih edersin, yada trackingi daha iyi olanı (tabi 2 sinin ortası şeylerde var. Yinede trackleyemiyorsan, tracking i biraz daha iyi olanı tercih edersin.)
Bunlar genel mermiler için geçerli.
Amarr için bu seçeneklerin yanına capacitor kullanımıda ekleniyor (tabi amarr da tracking buff/penaltı sadece t2 leri kapsıyor sanırım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...