KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 duyduguma göre havatas yokmuş. bu gece 23:45 de atatürk havaalanında olcam. ordan metroya binsem ataköy sirinevlerde inip metrobuse geçsem ordan karsiya geçebilir miyim ? o saatlerde çalışıyo mu metro metrobus? aslında camlicaya gideceğim.. en hızlı kolay nasıl bir yol izlemeliyim.. yanımda laptop kamera ve bavul olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 metrodan metrobüse geç, söğütlüçeşmede inip yardır sonra işte en temizi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ya işte emin d değilim atatürk havaalanındaki metrodan metrobuse gecebiliyor muyum kesin? ve o metrobus karsiya gidiyor mu? saat gece 12 den sonra çalışıyor mu bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 son metro 12 civarında, metrobüs 24 saat var. metroya yetişemezsen yenibosnaya kadar yürü ya da taksi tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Metrobus 24 saat calisiyo, gece seyreklesiyo sadece. Sirinevlere kadar metroyla git orda degistirirsin metrobuse. Metro yoksa taksi tut enfazla 5-10 lira bise tutar. Metrobuse bindikten sonrada o saatte sogutlucesmeye kadar gitmenin bi mantigi yok. Altunizade'de inip yine taksiye binebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 eyw saolun. sabiha dan almadım bileti 30-40 lira daha pahalı diye.içime soğuk su serptiniz.. ayrıca bu saatte böyle abuk bi bilgiyi ogrenebilecegim dahası guvenebilecegim başka bi kaynak bilmiyorum. saolun. I <3 paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 havatas olmadıgına emin msin benim bildiğim her saat var sadece seyreleşiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 havataş saat başı mı ne var, onun yerine şirinevler metro→metrobüs acaip daha kolay bi çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 30-40 liraya değmezmiş o çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 NEIN DAS IST GUNTLICK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 15 dk. de teksiyle uçarak yetişebilirsen son ido seferi 12 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 15dk'de uçaktan taksiye bile gidemez adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 havataş taksim'e var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 En rahatı yetişirse metro + metrobüs, yetişemezse taksi + metrobüs. Bavulu falan olursa Taksimden sarı dolmuş sıkıntı olur. Onların bagajı yok sanırım bavul alacak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ben bavulla bindim bir kez dolmuşa, bagajları yok evet (çoğunun), ve öyle dönmek de bayağı sıkıntı oluyor. tavsiye etmem ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 metrobüs sabaha kadar kesin var mı ya? hat saatine bakıyorum iett.gov.tr'den 1.20 mi ne son saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 saat 3 te binmisligim vardir, var, iett'yi bi arayin olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 CthuLhu said: metrobüs sabaha kadar kesin var mı ya? hat saatine bakıyorum iett.gov.tr'den 1.20 mi ne son saat. var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bakalım bakalım ama eğer bi aksilik olursa direk soverim burda:) az kaldı uçağa d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Atatürk Havalimanının koltukları bayağı rahat, hangi havaalanında uyursun deselerdi tercihim Atatürk olurdu, sıkma canını o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 CthuLhu said: metrobüs sabaha kadar kesin var mı ya? hat saatine bakıyorum iett.gov.tr'den 1.20 mi ne son saat. metrobüs 24 saat dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 23:44 d iniş yaptı uçak 00:30 gibi aldım bavulumu 00:45 d metro kalktı (ramazanda 1 e kadar calisiyomus ) 1:10 gibi metrobuse bindim. zincirlikuyuda aktarma olmuyomus direk geçiyormuş karşıya tabi ben bunu 30 kilo 3parca bavulla metrobusten inip tekrar aynı metrobuse binip d öğrendim. 1:45 d altunizade d indim 4733674 basamak inip çıktım bavullarla, sağlam spor yaptım. sonrası taksi 2 de eve girdim. yorgun ve huzurlu bi şekilde uyuyabilirim. saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar