xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 az once hdd de yer kalmadigi icin temizlik yaptim fakat olmasi gerekenden daha az yer acildi neyse sonra format atiyim dedim tabi zeka burda devreye giremedi saveleri back up almadim formattan sonrada hepsi gitti ozellikle gran turismo 5 saveime yaniyorum suan (digerlerini saymiyorum bile)geri getirmenin bir yolu yok mu ne olursa artik? yardimci olursaniz cok sevinirim yillarin emegi vardi o save de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 file recovery programı kullan. getdataback for ntfs kullanıyordum mesela bi ara. ya da ubuntu varsa: http://www.howtogeek.com/howto/13706/recover-deleted-files-on-an-ntfs-hard-drive-from-a-ubuntu-live-cd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Recuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 peki bende bi imac bide netbook var pc olarak hdd yi nasıl ayarlıcam programa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 o harddiskte islem yapacak hicbir sey acma oncelikle disk kutulari olmasi lazim usb gibi kullanmani saglayan, onlarla yapabilirsin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 adam ps3 diyor beyler kafanız mı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 harddiskine format nasil atiyor bilmiyorum ps3 u ciddi soruyorum cikarabiliyorsa aleti external kutuya takip yapacak iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bi kablo siparis ettim hdd yi usb ile baglama imkani suunuyor onunla denicem geldiginde insallah geri alabilirim. ps3 hdd sine menuden format atma secenegi var ordan atmistim formati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar