geffen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 st[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 antalyayı tek geçen arkadaşlara burdan selamımı çaktığım gibi seattle ı tek geçerim.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 istanbul londra viena dö la vu pağğis,paris yani tokyo prag sofya st.petersbourg iskandinav ülkerinde çok güzzel şehierl vardırda adları garip yazamıom hollandada,belçikadada vardır tabi güzl şehirlde hiç bulunmadıımdan bişi demiyom luksemburgda güzel[signature][hline]sevgü kelebeğüüü...
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 vice city...:D şaka bi yana istanbul[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık..
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Eternal, 02 Kasım 2004 20:56 tarihinde demiş ki: said: spreewell, 02 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki: konya ; her türlü tartışırım..! neye hertürlü tartışıyosun deniz mi var güneşmi var ne var ? denizi olmasada konya güzeldir...Düşünüldüğü kadar kötü bir yer değil...[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tatil yöreleri..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 48) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Antalya zaten üniversite geyiği olmasa Antalya dan gideceğimde yoktu[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 london[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Razu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya antalya dıonuzda antalyada gıtcek nere var ben sıkıldım artık aynı yerlere takılmaktan bır soyle solesnız kenarda kıyıda kalmıs guzel yerelrı[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 erkekler için izmir[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
moonwalker77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 TURGUTREİS[signature][hline]YAN MI GELDİ?
Mino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Kimse Seychelles adalarından bahsetmemiş :-)
spreewell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Eternal, 02 Kasım 2004 20:56 tarihinde demiş ki: said: spreewell, 02 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki: konya ; her türlü tartışırım..! neye hertürlü tartışıyosun deniz mi var güneşmi var ne var ? lafa bak lafa. "güneş mi var" orası zaten spotla aydınlanıyo dimi.....! gittin mi? gördün mü? senin ki sadece tahmin..! güzel şehirdir konya emin ol....![signature][hline]http://www.ivefan.com/
sheref Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Tiflis(gürcistan) Islas de Balerias- IBIZA (ispanya) istanbul (türkiye) New York City (amerika) sıralama budur...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ne olduguna gore degisir ama muhtemelen amsterdam yani bos bos konusulur abi heryerde orospu var efsane yer otda var daha ne istersin diye ama turistik 10km lik capin disina cikin gercekten inanilmaz bir sehir insaniyle cevresiyle oslo olur ama pek soguk istanbul gayet iyi bi secim genc insan icin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben Felluce de yaşamak isterdim ABD askeri öldürüp frag yapacam[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 02 Kasım 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sehir yasamak icin guzel bir yer değildir.. yaşansa yaşansa finlandiyada lapland de yaşanabilir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sanırım isveç dunyanın yasanılması en uygun ve rahat ulkesı secılıyor son bir kac yıldır.Her şehri olur yani[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. [Bu mesaj Mephinx tarafından 02 Kasım 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Fistan, 02 Kasım 2004 21:00 tarihinde demiş ki: Antalya'yı tek geçerim. Miami II diyollar. öylede.. Miami II mi kim dio bunu pansiyon sahipleri fln kapının önünde yoksa otogarlarda muavinlermi :D koptum yaa :D Yok maldivler [signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 02 Kasım 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 izmir tek kelime ile izmir.. ne istanbul ne bursa[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ankara sux kıbrıs sux. istanbul rullaz Sidmouth (İngiltere) daha da rullaz[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Zürich[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!!
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bonecrusher bilmiyorum istanbullumusun ama belliki istanbul trafiğini yeteri kadar çekmemişsin.. Kaç milyon kez ist sux dediğimi ben bile bilmiyorum yollarda..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 mavi +1 izmir her zaman perfect deniziyle kızlarıyla ortamıyla vssiyle arttırılabilinir daha..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Öne çıkan mesajlar