zeper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bir arkadşm (yabancı ama Türkiye'ye daha önce geldi) Atatürk havalimanına yakın bir gece konaklayabileceği ve sonra tekrar havalimanına kolayca dönebileği,temiz ucuz kalacak bir otel ya da motelimsi bir şey aradığını söyledi.Bilgisi ve önerisi olan var mı? Taksim civarında da olabilir,oraya daha önce gelmişti,aşinalığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 havalanında otel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ucuzdan kastın ne? Novotel, Ibis, HolidayInn falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ucuzdan kastım valla şöyle yazmış... Also, if you happen to know a backpacker friendly place to spend the night in... Kendisi yükseklisans öğrencisi o bakımdan ucuz dedim ama kelepir olmasın tabi=)Öğrenci işi diyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Havaalanında backpacker tarzı bi yer bulamazsın muhtemelen. Hostelworld'den bak bişiler.. Taksim civarında düzgün yerler var diye hatırlıyorum. Kampanya sitesinin birinde vardı hatta geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ok teşekkür ettim xaty,bakıcağım dediğin yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 benim ev bir havaşa bakıyor, kızsa gelsin bende kalsın beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 erkek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 holidayinn iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar