Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakin Olun!

Qui

Öne çıkan mesajlar

En son dün gece 11:30'da girmiştim buraya, tekrar girdim baktımki insanlar kontrollerini kaybetmişler, paniklemişler, şaşırmış ve sinirlenmişler..

Bir kere başlık açmadan önce şöyle bir bakının sağa sola, "aynı konu açılmışmı acaba" şeklinde. "FP acc'umu kabul ettimi" içerikli 99 tane başlık olmuş, DL üzerine 199 tane var! Bu arkadaşların gereksiz başlık açma konusunda ne kadar duyarlı olduklarını biliyorum, biraz sakinleşseler sorun kalmayacak :D

Bu sadece bir oyun! Üzgünüm ama öyle :) 3 gün sonra girseniz, 1 hafta sonra girseniz bir şey değişmeyecek, hayat devam ediyor :) Beklenti içersinde geçirdiğimiz aylar boyunca çıtaya o kadar yükselttikki Blizzard'a karşı tahammülsüz hale gelmişiz, beta'yı unutup büyük beklentiler içersine girmişiz. Hal böyleyken insan en ufak bir şeyde sinirlenir oluyor tabiki..

Neymiş.. Derin nefes alıyoruz.. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Adam doktor tabi, biliyor kimin strese gireceğini.
Closed "beta" ya bir hafta önceden girmek için 50bin kişinin para vereceğini sanmıyorıum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bir de şunu düşünün,
aynı bağlantıyı kullananlar arasında 800kb/sn,
gmail'deki dosyayı 70-80kb/sn ile çekebilen,

buna karşın
1000 üstü portları kapalı
veri akışı sürekli 0lanıp duran
zip çektiği siteden mp3 çekemiyen
sürekli bağlantısı kesilip düzeltmekle uğraşan
ayrıca bu internete para ödüycek

kişiler de var,

boşuna stress yapmayın, hiçbir mmorpg'i oynuyamayanlar da var :)[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...