Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladinmi Warriormu

Sumantra

Öne çıkan mesajlar

Chaotic cuce aman diyim gozunun yagini yiyim cucelerin dik basliliklari inatlari, inanclari icin olmeleri, bildiklerini okumalari, sevdiklerini korumalari nere zirt pirt fikir degitirmek nere aman allah korusun chaotic cuce olmaz.

Kendi basina takilan adam caotik degildir karistirmiyalim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin defensive özellikleriyle warriordan daha defansive bir meslek fakat paladin warrior kadar offensive özellikleri olmadığı için bu kararı senin vermen lazım...pala heal ve aura özellikleriyle grup içinde bazı yerlerde daha çok tercih edilir,palanın ressurect özelliği de var ama war bu tip özelliklere sahip değil ama onlar da daha çok saldırı gücü önemlidir karışık olabilir umarım açıklayabilmişimdir..Hadi kalın sağlıcakla : )
Sosyal ağlarda paylaş

bir kaç level sonra farketmiyor çünkü ırklarda defansif güç zaten ofansifliği de sağlıyor.

Paladin ve Warrior seçme olayını sadece kendiniz karar verin bence. Paladin için bu sayfayı ve bu sayfayı, Warrior için ise bu sayfayıve bu forumları okuyarak ayrıntılı bilgiye ulaşıp kendi yorumunu aklında yapabilirsin...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

bir ara ben de kararsızdım. forumlarda okuduğum yorumlardan sonra kafadan warrior olacağamı karar verdim.

warrior'ın oynamanın çok monoton olacağını düşünen biri bir başlık açmıştı. ama warrior olanlar tam aksine savaş sırasında aktiv olarak bir sürü iş yapmaları gerektiğini söyledi. yani adamı klikleyip beklemenin dışında kullanacağın onlarca özellikl, değişik duruş şekilleri, vuruş şekilleri falan var warrior'da.

paladin'de ise heal dışında savaş sırasında yapabileceğin hareketler çok kısıtlıymış forumda okuduklarıma göre. savaş sırasında kullanılabilecek paladin özellikleri çok fazla değilmiş, silahınla da bir iki değişik hareket dışında başka bir şey yapamıyormuşsun. yani savaşlar sıkıcı geçiyormuş.

ama denemek lazım tabi. zaten pek hammer'lardan hoşlanmıyorum. her ne kadar paladinler hammer dışında da silah kullanabilse de extradan skill vermeleri gerekiyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
yahu bu paladinler ille ki inşaat amelesi gibi balyoz mu kullanmak zorunda verimlilik açısından? bir resimler gördüm blizzard'ın sitesinde akıllara ziyan, koca paladin olmuş demirci çırağı. ne zırhı zırh, ne silahı silah, suratı da marlboro kaçakçısı gibi. wc3'te de iğrençti konsept tasarımları ama burada daha da iğrenç olacak galiba? gördüğünüz paladinler varsa genel olarak neye benziyorlar, resim falan varsa koyabilir misiniz?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittabiki çekiçsiz paladinler de oluyor. Hemmen bir resim koyalım
http://paladin.worldofwar.net/screenshots/images/screens/33.jpg
Ama çekiçle de bi başka güzel oluyor o ayrı
http://paladin.worldofwar.net/screenshots/images/screens/28.jpg

50 ye yakın paladin resmi için burdan
http://paladin.worldofwar.net/screenshots

Şu da süper kılıçmış hani
http://paladin.worldofwar.net/screenshots/images/screens/27.jpg

Paladinler 1handed ve 2handed maceleri kullanarak başlıyor ama parasıyla axe, 1handed ve 2handed swords öğrenebiliyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar bakın bu oyunda çeşit çeşit class var ve hepsinin rolü farklı, alınacak zevk, yapılacak şeyler farklı. yani biz nerden bilelim senin ne tarz bir karakter istediğini.

şu iyi bu iyi, bu daha zevkli, bu bunu döver kadar manasız bir konuşma olabilir mi? adamlar hepsini ayrı ayrı tasarlamış, hepsinin olayı başka, neden kıyaslamak ihtiyacı hissetmektesiniz anlamıyorum.[signature][hline]v4v
Sosyal ağlarda paylaş

ehee oyunu oynamaya başlayınca a benim charımın güzel yüzü fln diyecek değilsiniz ark ben bi oluştururken bakmıştım bide oyunun sonlarına doru yoksa adamın suratına kimsenin baktığı yok lvl kaç onu söle diolar lvl e göre muamele :)[signature][hline]{www.genclik.teorisi.com } -->deneme sitem
Sosyal ağlarda paylaş

başkasının baksın bakmasın banane, bana güzel gelmesi gerek.. yoksa adamın eli ne kadar ağırmış bence daha az önemli..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior paladinden daha iyi tank olabiliyo ve daha iyi dmg verebiliyo.Ama warrior kendini heal edemiyo.Yani paladin gibi heal skilleri yok.Ayrica paladinde divine shield gibi buyulerde var.Paladin her silahı kullanamaz ama warrior kullanabilir.Bu arada paladinde mana bar ı var.Ama warriorlarda rage bar ı var.Son olarakda warriorların skilleri baya etkili dmg konusunda.
Paladin sadece udlara karşi dmg bakimindan iyi.Ayrica Paladin pvp de fazla iyi değil en azindan warrior kadar iyi değil.Ama Paladin olup herkezi heal edip ressurrect edebilirsin :P[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin hakkında önemli birşey yazmayı unutmuşum.Paladin party içindede çok önemli bi konuma sahip.Hem 2.healer olabilir hemde aurasiyla gruba çok iyi bi katkısı olur.Linder0th paladin 1v1 de warrior u yenemiyo.Ama monoton bir class evet.Warrior daha zevkli en azindan milleti heal yada resurrect etmiyosun :P[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

:) doğal olarak yenemiyecek şu durumda warrioru paladin talentları yok çünkü talentsız karakter ne demekmiş talentları sıfırlayın lvl 50de hiç birşeye vermeyin gidin öyle pvp yapın bakalım ne işte yarıyormuş o talentlar anlarsınız ( gerçi hunterlar talentsız bile yeterince güçlü ama onlar ayrı birşey zaten boşverin onları) paladin talentları geldimi tüm yakın dövüşen karakterleri alıcak durumda (tabii blizzard nasıl talentlar vermişse ) . Ayrıca yazıyım dedim ilerde rage sorun olmuyor warriorda başlarda zaten yaratıklar kolay oluyor pek gerek kalmıyor rage e warriorsuz mob öldürmeye gidilmez o ayrı konu tabiiki kim tanklık yapıcak önde tabiiki warrior[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece tanklık değil warriordan çok iyi dmg dealer da yapiliyo.
Sadece doğru skilleri bilmen lazım :) Talentler konusunda haklısın.Ben heralde open betada karar veririm paladin mi açarim yoksa warrior mu.Oyun çikar çikmaz kasmaya başlıyıcam :)[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...