Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşın tanıştırdığı kıza yazsam mı

antiban

Öne çıkan mesajlar

duruma göre yazacaksın. B'nin takıldığı kızlar var diyorsun ama eleman 1 senedir kıza yazıyormuş facebookdan. Ne kadar yazışmışlar, ne kadar yakınlar biliyor musun? Yani şey mi olmuş "aa ayşe gelsene takılalım ya hem görmüş olurum seni" mi durum yoksa "ayşe senle görüşelim biz ya" durumu mu?

Olay ciddiyse ki burdan öyle görüyorum, malum eleman 1 sene yazmış kıza, hiç bulaşma arkadaşlarından olursun. B'nin yüzüne bakınca anlarsın kıza ne kadar değer verdiğini. Ama ama onun kızlar var deme. Eğlenilecek kızlar olacak tabi ama eleman ciddi düşünüyorsa, sen de aralarına dalıyorsan arkadaşlık gg. Bu kadar yıl geçirmişiniz kız iki kelime etti diye arkadaş ilişkini telef etmeye gerek yok. Ben yaptım, hiç gereği yok, ordan biliyorum mesela.

Ha bi de arkadaşınınkini araklamak tam bi kişisel tatmin. Daha bi tatlı oluyor öyle ilişkiler, tecrübeyle sabit, ama aynı sofarada takıldığın, gezdiğin, adam akıllı muhabbet edebildiğin adamı baştan savma g*t gibi kalabilirsin sonra. Hayır ikiniz aynı anda yazmaya başlasanız hadi derim aranızdan en iyi olan alır kızı ama öyle bi durum yok.

Özet; senin arkadaşı yoklayacaksın, ciddi mi yoksa öylesine mi takılıyor. Ona göre yazarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...