dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 B T gibi kısaltmalar gördüm.. kız kesin N gibi şişman falan çıkacak diye okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 buraya yazana kadar git kıza yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kızı fotoyu koy belki biz de yazarız arkadas 3 tane isim sallayamıyor musun remzi, cabbar, pelinsubircan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 pelinsubircan impreza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dasaaa said: B T gibi kısaltmalar gördüm.. kız kesin N gibi şişman falan çıkacak diye okumadım. şu psikolojiye ben de girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ayrıca hangü ülkedesin şehir mehir diyorsun anlamadım sen konyadasın da diğerleri eskişehirde ankarada fln mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yazmış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 topik klonlamaya mı başladınız az orjinal olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 moncici said: okumadım. yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 moncici said: okumadım. yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 seviosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 küheylan said: http://i.imgur.com/pWMNg.gif ama yaz tabi lan. kız diyorsun. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 BabacumMostors said: ayrıca hangü ülkedesin şehir mehir diyorsun anlamadım sen konyadasın da diğerleri eskişehirde ankarada fln mı? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 duruma göre yazacaksın. B'nin takıldığı kızlar var diyorsun ama eleman 1 senedir kıza yazıyormuş facebookdan. Ne kadar yazışmışlar, ne kadar yakınlar biliyor musun? Yani şey mi olmuş "aa ayşe gelsene takılalım ya hem görmüş olurum seni" mi durum yoksa "ayşe senle görüşelim biz ya" durumu mu? Olay ciddiyse ki burdan öyle görüyorum, malum eleman 1 sene yazmış kıza, hiç bulaşma arkadaşlarından olursun. B'nin yüzüne bakınca anlarsın kıza ne kadar değer verdiğini. Ama ama onun kızlar var deme. Eğlenilecek kızlar olacak tabi ama eleman ciddi düşünüyorsa, sen de aralarına dalıyorsan arkadaşlık gg. Bu kadar yıl geçirmişiniz kız iki kelime etti diye arkadaş ilişkini telef etmeye gerek yok. Ben yaptım, hiç gereği yok, ordan biliyorum mesela. Ha bi de arkadaşınınkini araklamak tam bi kişisel tatmin. Daha bi tatlı oluyor öyle ilişkiler, tecrübeyle sabit, ama aynı sofarada takıldığın, gezdiğin, adam akıllı muhabbet edebildiğin adamı baştan savma g*t gibi kalabilirsin sonra. Hayır ikiniz aynı anda yazmaya başlasanız hadi derim aranızdan en iyi olan alır kızı ama öyle bi durum yok. Özet; senin arkadaşı yoklayacaksın, ciddi mi yoksa öylesine mi takılıyor. Ona göre yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kanırt dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kız sana yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hepsini okudum. yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 arkadaşına yaz kız trip atıyosa senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Sende yaz yaz yaz bir kenaraaa yaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 okudum. belli ki onlar senin yakın arkadaşların değil. kızı götür. yakınlarsa da seni ekip kızla takılmışlar. kızı götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 sanki kıza görüşsen saldıracaksın gibi düşünüp ektikleri noktada bence hiç durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 salih ben burak, tayfunla beraber bu yazdıklarını okuduk birazdan yola çıkıyoruz epey şaşırtacaz seni. ayrıca o kızı sana yar etmem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dasjhasfksfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kaçın la kaçın sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar