Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Dil kursları hep yalan geliyor ama bana. Roman okuyup dizi izlemek daha faydalı sanki temel bir bilgiden sonra (intermediate denen seviye bu temel bilgi).
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kurs işi yalan, hangi dil olursa olsun, kişisel ilgi olmadan, o dili aktif bir şekilde kullanmadan öğrenilmiyor.
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 50 TL karşılığında çeviririm 200 sayfayı.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 whitewolf said: Paticik forumlarını uzun zamandan beri takip ediyorum ve konu dışı bölümündeki açılan başlıkları ve tartışmaları ilgiyle izliyorum. Forumda ingilizce seviyesi ileri düzeyde olan arkadaslara danısmak istiyorum . Pek çok kişi gibi lise ve unv'de belirli bir ingilizce eğitimi aldım . Fakat zamanla yeterli pratik yapmadığımdan epey köreldim ingilizcede... Ben ingilizcemi geliştirmek ve ilerletmek istiyorum . Benim sorum şu: Gerekli zamanı ayırarak ve özverili çalışarak,çeviri yapabilecek seviyeye ve ana dil gibi olmasada iyi kötü konusabilecek düzeye kaliteli eğitim veren bir dil kursuna gidilerek varılabilirmi ? İngilizcemi roman okumaya borçluyum. Yabancı dil öğrenmenin yolu alınan bir eğitimden sonra o dilde eser okumaya dayalı bence. Ama konuşma pratiği olmadığı sürece konuşurken tekliyorsun demedi deme.
Öne çıkan mesajlar