Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 neden varılmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Dil kursları hep yalan geliyor ama bana. Roman okuyup dizi izlemek daha faydalı sanki temel bir bilgiden sonra (intermediate denen seviye bu temel bilgi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 videolar nerde ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kurs işi yalan, hangi dil olursa olsun, kişisel ilgi olmadan, o dili aktif bir şekilde kullanmadan öğrenilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 divxplanet e bak vardır orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 50 TL karşılığında çeviririm 200 sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 whitewolf said: Paticik forumlarını uzun zamandan beri takip ediyorum ve konu dışı bölümündeki açılan başlıkları ve tartışmaları ilgiyle izliyorum. Forumda ingilizce seviyesi ileri düzeyde olan arkadaslara danısmak istiyorum . Pek çok kişi gibi lise ve unv'de belirli bir ingilizce eğitimi aldım . Fakat zamanla yeterli pratik yapmadığımdan epey köreldim ingilizcede... Ben ingilizcemi geliştirmek ve ilerletmek istiyorum . Benim sorum şu: Gerekli zamanı ayırarak ve özverili çalışarak,çeviri yapabilecek seviyeye ve ana dil gibi olmasada iyi kötü konusabilecek düzeye kaliteli eğitim veren bir dil kursuna gidilerek varılabilirmi ? İngilizcemi roman okumaya borçluyum. Yabancı dil öğrenmenin yolu alınan bir eğitimden sonra o dilde eser okumaya dayalı bence. Ama konuşma pratiği olmadığı sürece konuşurken tekliyorsun demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar