senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Giderim bende Eskileri seyretmedim gerci de Bilet beles zati sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 6 / 10 sevemedim. ne o eski tadı ne de adam akıllı bir aksiyonu vardı. 4DX izledim izlemez olsaydım. Rogue One'ı da izlemiştim sevmemiştim bir iki sahne hariç. Cİdden gereksiz sallantı başka birşey değil veya ben alışamadım . Hiç bir şekilde albenisi yok filmin içine çekemiyor. Johhny Depp serinin eski filmlerine göre çok sönük kalmış bu filmde. Sanki sete de sarhoş gelmiş öyle kamera karşısına geçmiş bir hali var. Javier Bardem izlettiriyor kendini. O'nun hatrına 6 verdim yoksa gayet 5 lik filmdi bana göre ki ben öyle senaryoydu, ıvırdı zıvırdı çok aramam. Yeterki iyi vakit geçirtsin. Evde TV'de izlemelik olmuş bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Yoh, olmamis. Ilk ucleme iyiydi, sonrasi olmayacakti hic. Johnny Deep de oynayamamis. Yerine benzerini koymuslar gibi duruyor. Ilk uclemeyi tekrar izlemeye basladim ama bunun gaziyla =) 4DX'e Guardians of the Galaxy'de gittim ben bir, sonra Guardians of the Galaxy'ye IMAX'de de gittim. IMAX bariz ustun. Daha ustu yok bence su anda, IMAX ile devam sinema icin. Bunu da IMAX ile izledim, gorsellik iyiydi. Favorim ama Alien gibi 2D IMAX filmleri. O korsan seyini de sirf insanlar internette arayip bulamayinca sinemaya gitsin diye yaptilar, akillara sokmak icin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 çocuk eğlendiriyor işte. disney kafası, her şeyi bağladı. görsellik iyidi. johny eksik kaldı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 arkadaş zoruyla gittim vakit kaybı tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ben begendim bi beklentim yoktu zaten klasik klise film iste diger 4 filmde birbirinin aynisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Xenocide said: ohohoy sea of thieves'e güzel hype desteği olur ben olsam şimdi çıkarmıştım oyunu. bu sene bannerlord harici beklediğim iki oyundan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 sıfır beklentiyle gittim eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 What the above poster said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 sıfır beklentiniz varsa niye sinemaya gidiyorsunuz? çıkın atlayın yüksek bir binadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 sıfır beklentiyle gittim eğlenmedim bile. deri koltuklar yapış yapıştı üstüne. arkadaş zoruyla gidiyoruz normie arkadaşın yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Ben hala gitme fırsatı bulamadım, ne zaman vizyondan kalkıyor? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 ay karaib korsanlarına mı gitseıaak?? diyen arkadaşlarım yok abi. kesiyorum ilişiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 goldbären said: sıfır beklentiniz varsa niye sinemaya gidiyorsunuz? çıkın atlayın yüksek bir binadan. aktivite yok napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 cok canim sikiliyo nasıl bir activism yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 ashdahsdha. "hukuk mezunuyum ve ve tamamen özgür irademle evet verdiğimi söyleyebilirim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Hayatımız Pirates of Caribbean dan ibaret değil. Bundan beklentimizin olmaması ile hayattan beklentimizin olmaması farklı şeyler. Benim açımdan, bulunduğum Avrupa ülkesinde Pazar günü içinde sinemanın olduğu bina dışındaki her yer kapalı neredeyse bir filme gideyim içindeki steakhouse ta da akşam yemeğini yerim dedim çıkışta. Wonder Woman a gitmiştim geçen hafta seçenekler bu ve Mummy idi buna gittim. Çıkışta da üzerinize afiyet Gayet keyifli bir Pazar oldu total olarak, bana da o lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar