wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Uhm şimdi bize karaciğer nakli gerekiyor ama aile içinden uygun değiliz bağış için. Her yıl ortalama 2000-3000 gereklilik olup 700-800 falan kişi ameliyat olabiliyormuş. Bunun 4te 1i falan kadavradan oluyormuş yani listeden nakil almak baya şans işi. Ben şeyi merak ediyorum karaciğer kendini yenileyebilen bir organ bize de bir parçası gerekiyor. Dışarıda bağışçı aramak suç sayılır mı? Organ aramıyorum o işin mafyası neyim var ama bağışçı aramak sadece sıkıntı çıkarır mı ki? Kanun nezdinde fikri olan var mı? Mantık yürütürsek değil gibi geliyor ama belli de olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 arama nasıl bilmiyorum da tamamen alakasız biri de verebiliyo yasal işleri geçerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 eş ve 4.derece akraba olmayanlarda verebiliyor yalnız kurumsal prosedürleri çok.naklin yapılacağı ilde etik komisyonu kuruluyor alıcı-verici ile alakalı bir sürü inceleme yapılıyor.en son il valisinin izninden filan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 geçmiş olsun la, bulursun inş kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Organ Ve Doku Nakli Hizmetleri Yönetmeliği 2009 2012 diye search leyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Çapraz karaciğer nakli diye bir şey var ben bağış yapmak istiyorum ama uyum olmuyor aynı durumda ki başka hasta ve vericisiyle irtibata geçiriyorlar işte uyum olursa ben onun hastasına organ veriyorum oda benim hastama iki tarafta kazanç sağlıyor ama buda şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 etik işleri olduğundan bürokrasi giriyor işin içine. donör buldum getirdimle olmuyor o iş. Sonuçta bu işin araştırılıp senin o organı para karşılığı mı aldığın, kafasına silah mı dayadığın, çocuğunu mu kaçırdığın falan filan araştırılması lazım. Denildiği gibi donör ile hasta arasında oluşan ilişki araştırılıyor. Nasıl buldun, nerden buldun, karşı taraf bu riski neye göre alıyor. Bu işlerle haşır neşir olan avukat bulun. Gerekli prosedürü anlatır, zaman kaybı yaşamazsınız. Yoksa yanlış bir iş yaparsınız iyi niyetle bu sefer hiç yaptırmazlar nakil bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 siz adamı bulun valiyi bana bırakın basgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 iarwain said: eş ve 4.derece akraba olmayanlarda verebiliyor yalnız kurumsal prosedürleri çok.naklin yapılacağı ilde etik komisyonu kuruluyor alıcı-verici ile alakalı bir sürü inceleme yapılıyor.en son il valisinin izninden filan geçiyor. Baska ulkedir ya, Turkiye'de bu kadar duzgun isleyemez o is. Dosya arasindaki 500 liraya bakar en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 wastyrx said: Çapraz karaciğer nakli diye bir şey var ben bağış yapmak istiyorum ama uyum olmuyor aynı durumda ki başka hasta ve vericisiyle irtibata geçiriyorlar işte uyum olursa ben onun hastasına organ veriyorum oda benim hastama iki tarafta kazanç sağlıyor ama buda şans işi. nba'in 3,4 takimlik trade deallari gibi, kiminki kiminkini tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Sağol numancım da babam için diyorum zaten pek birine ihtiyacım yok bürokratik işler için ben hukuki olarak merak ettim nasıl aranır acaba ya da ararsam birileri sen napıyorsun birader derler mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Hallettim sanırım sıkıntımızı teşekkür ederim herkeslere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Teşekkür ederim tekrardan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar