Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

intermediate seviyedeki insan icin toefl kaynagi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar, ne tavsiye edersiniz ? toefl kitap/cd leri sadece toefl'a mi hazirlar (sinav teknikleri vs), yoksa ingilizcenin gelismesine de faydada bulunur mu ?

vokabuleri genis bir insandan bahsediyoruz bu arada.
Mesaj tarihi:
vokab genişse iyi. longmanden 2 complete test çözüp, sınavda çıkacak soru tiplerine çalışsa yeterli intermediate adam. ingilzcesini geliştirmesine gerek yok
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Toelf sadece teknik sınav diye biliyorum ben, YGS gibi. Bir kitap alıp teknik çalışma yap. İngilizce yeterlidir sanırım geçer not almak için kelime bilgin iyiyse.
Mesaj tarihi:
2 hafta once Cambridge Exam'lerinden biriyle sinava soktular gramer, reading ve listening olarak. Agzimiza sicti birakti.

Listening falan da olacaksa isin icinde ve agzima burnuma vursun deniyorsa gayet guzel sanki.
Mesaj tarihi:
ibt için şu elemanın youtube videoları var:

http://www.youtube.com/user/NoteFulldotcom

Speaking ve writing için ne çıkıyosa nasıl yanıtlaman gerektiğini anlatıyor. Listening ve reading için videoları var mı bilmiyorum ama pek.
Mesaj tarihi:
kendim için aramıyorum. çok şükür ingilizce seviyemi ispatlamak için toefl'a girecek yılları çoktan geçtim :)

kaplan ibt cd'sine mi bakmak lazım ? longman mı yoksa ?
Mesaj tarihi:
aa ben açacaktım bu topiki
sağol fizban

upper falanımdır ben de heralde
şöyle kitapyurdundan idefix'ten falan direkt link yapıştırsanız al bunu 1 ay arada sırada çalış diye ne de güzel olur ama
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...