fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 evet arkadaslar, ne tavsiye edersiniz ? toefl kitap/cd leri sadece toefl'a mi hazirlar (sinav teknikleri vs), yoksa ingilizcenin gelismesine de faydada bulunur mu ? vokabuleri genis bir insandan bahsediyoruz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 vokab genişse iyi. longmanden 2 complete test çözüp, sınavda çıkacak soru tiplerine çalışsa yeterli intermediate adam. ingilzcesini geliştirmesine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Toelf sadece teknik sınav diye biliyorum ben, YGS gibi. Bir kitap alıp teknik çalışma yap. İngilizce yeterlidir sanırım geçer not almak için kelime bilgin iyiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sadece cd sine 1 hafta bakıp 105 almıştım ben, aynı durumdaydık az çok senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 2 hafta once Cambridge Exam'lerinden biriyle sinava soktular gramer, reading ve listening olarak. Agzimiza sicti birakti. Listening falan da olacaksa isin icinde ve agzima burnuma vursun deniyorsa gayet guzel sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ibt için şu elemanın youtube videoları var: http://www.youtube.com/user/NoteFulldotcom Speaking ve writing için ne çıkıyosa nasıl yanıtlaman gerektiğini anlatıyor. Listening ve reading için videoları var mı bilmiyorum ama pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 e-bay, wired, verge, gizmodo, steam, diablo, nbc, hbo, abc, youtube, xbox, ps, ft, businessweek gibi keywordler sana yabancı değilse oturup sınav sorularının çeşidine bak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kendim için aramıyorum. çok şükür ingilizce seviyemi ispatlamak için toefl'a girecek yılları çoktan geçtim :) kaplan ibt cd'sine mi bakmak lazım ? longman mı yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kendi official kaynağı var ets nin, ona bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 a bilmiyordum, bakayım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 turuncu mavili bir kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aa ben açacaktım bu topiki sağol fizban upper falanımdır ben de heralde şöyle kitapyurdundan idefix'ten falan direkt link yapıştırsanız al bunu 1 ay arada sırada çalış diye ne de güzel olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kapak acmadan ibtye ikinci girisim, 104 den 110 a cikardim 29-29-24-28 ilk sorularda ingiliz centilmeni aksanimla konusurken sorular geldikce hintli aksanina kaymasam dahada yukarda alirdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bilmediginiz yerleri sorun, ben ogretiim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar