imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 NASA da nasıl bir altyapı var. Adamlar onbinlere stream yapıyor ve görüntü kalitesi muhteşem. Ne takılma ne başka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yayını açtım, yavşak gibi sırıtan bir adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ahhaha abi adamın boş boş oturuşu... so awkward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bu arada olay görüntü çekmekten ziyade o görüntüyü retreatlemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 imamizer said: NASA da nasıl bir altyapı var. Adamlar onbinlere stream yapıyor ve görüntü kalitesi muhteşem. Ne takılma ne başka birşey. olimpiyatlarda milyonlara stream yapıyor adamlar tık yok. bu avrupa yayın birliği denen zamazingo. bizim hiç bir kurumumuzun daha öyle alt yapısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 la olm adamlar aya bildiğin araba büyüklüğünde araç indirdiler yahu daha doğrusu kendisi indi aracın. önceden tahmini atıp, iyice sarıyorlardı. kurtulursa kurtuluyordu. şimdi alet kendisi karar verip indi, çünkü elle kontrol imkanı yok ki. boyut olarak şöle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ahmedinejad said: imamizer said: NASA da nasıl bir altyapı var. Adamlar onbinlere stream yapıyor ve görüntü kalitesi muhteşem. Ne takılma ne başka birşey. olimpiyatlarda milyonlara stream yapıyor adamlar tık yok. bu avrupa yayın birliği denen zamazingo. bizim hiç bir kurumumuzun daha öyle alt yapısı yok. biz de ösym sınav açıkladımı site çöküyor abi asdfasd açık öğretim kayıt döneminde sistemler çöküyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 fakirsiniz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi ofiste koptum ya resmen sinirim bozuldu. adamlar marsa kendi kendine inen robot yolluolar milyonlara stream yapiolar sorunsuz, ve bizde ösym sonucu açıklanınca site çöküo harbi sonra RHCP nin Flea, Twitterda neslihan darnell'i beğendiğini söledi die millet kadın evli barklı, çocuğu var die tepki gösterio of nasıl bi ülkeyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mortis said: izliom da şu an live Q&A i şeyi merak ettim neden renkli foto çekmek veya işte video gibi şeyler kaydetmesi çok zor oluo aletin mesela bu alet saniyede bi kaç framelik filmler çekebilecekmiş. önceki yapamiomuş nedir bu olayı bu kadar zor yapan marsta bilim adamları cevap verin bakalım. ttnetin upload düşük panpa ondan sıkıntı oluyor. kota dolmasın diye siyah beyazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 olsun olm bunlar böle hep aya marsa gittikçe, böle asteroidlerden metal falan farmlayıp geliştikçe gidicekler ama dünya bize kalcak, üstüne cami yapılabilecek boş araziyi düşünsene of!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 uyudum uyandım aklıma geldi. programın başından beri böyle rutin prosedürler falan olurken spiker kadın bi anda IMMA OLD ASIAN LADY WORKING AT NASA AND YOU'RE GONNA WATCH ME LOL diye devralıp son derece klişe ve sıkıcı şeyler konuşup durdu her seferinde. bi sus da ne yapıyolar izleyelim dinleyelim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mortis said: abi ofiste koptum ya resmen sinirim bozuldu. adamlar marsa kendi kendine inen robot yolluolar milyonlara stream yapiolar sorunsuz, ve bizde ösym sonucu açıklanınca site çöküo harbi sonra RHCP nin Flea, Twitterda neslihan darnell'i beğendiğini söledi die millet kadın evli barklı, çocuğu var die tepki gösterio of nasıl bi ülkeyiz ya comic relief abi turkiye, friendsin joeysi neyse, dunyada turkiye o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 selam http://img.gawkerassets.com/img/17v4ql8ri4gkujpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 altında original yazıyo ben tatmin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bide şu var: http://www.webgraphics.at/macfix/curiosity_tripod.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 basarız biber gazını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 mars yörüngesindeki başka bir uyduda inerken resmini çekmiş: https://p.twimg.com/AzoBpiGCYAABbA9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 MarsCuroisity said: HOLY. FUCKING. SHIT. I AM ON MARS. https://twitter.com/MarsCuroisity/status/232366626543116289 asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 iniş: http://www.youtube.com/watch?v=UcGMDXy-Y1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/302379_10151085518942439_935813228_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 işte mörs: http://i.usatoday.net/tech/_photos/2012/08/07/Mars-rover-sends-color-photo-video-of-landing-GF213QU9-x-large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 harran ovası lan bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ya ben dunyada uyuya kalmisim, siz gittiniz mi beni birakip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar