Meov Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 yoo x4 olarak kullanmayı düşünüyordum, bu çekirdek açma işi zaten çok sağlıklı değilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Çekirdek açmakda bir sıkıntı yok. Ozaman phenom almanın bi esprisi yok ki. Anakart üreticileri bile çekirdek açmayı kolaylaştırmak için donanımsal + sağlıyor. Benim asus anakartta tek tuş açıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 x4ü x6 yapmak nasi ya? 955/965be serisi zaten quadcore, benim bildigim x2leri falan x4 yapabiliyosun sansliysan da devamini duymadim hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 var ya internette geziyor aynı mantıkla yapıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sağlar benim anakartım güç ayrıca x6yıda flm desteklediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 960t icin yapiliyo sadece falan diyolar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Burada tablosu var. Kısaca bütün Phenom'larda o özellik bulunmuyor. CPU World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 955/965te yok bu listeye gore iste ben de onu diyorum, adam 965 almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ben memnunum işlemcimden aman tartışmayın yine :) bu arada prudent zamanında wepla hesabını vermiştin bak bana şimdi hatırladım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yok islemciye laf etmiyorum zaten =D hadi ya, birine verdigimi hatirliyorum da senmissin demek ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 İşlemciye laf etmiyoruz, çekirdek sayısına değindik. Aynı işlemciyi bende kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ben işlemciyi aldığını görmemişim. sdf Kardeş keşke açılan serilerden denk getirseydin çok şahane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 belki açılır ya ^^ bedavaya geldi neredeyse işlemci daha ne olsun, belki ilerde x6 alırım ya da fx flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 arkadaşlar bana böyle ucuzundan 500 gb ama iyi performans verecek bir hdd önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 WD 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bunun için yeni konu açmak istemedim hangisini tavsiye edersiniz elimdeki psu ve para en fazla bunlara yeterli test sitelerinde HD6850, GTX560'a göre biraz geride kalmış gibi fark %15-20'le 560 dan yana ne dersiniz yada bu fiyat aralığında başka tavsiyeniz varmı?. HD6850 GTX560 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 üstteki sorunun cevabını bende istiyorum. ek olarak, lcd monitörlerin crt monitörlerden +sı nedir? görüntü kalitesi bakımından? ayrıca anakartımın üzerinde 6 tane sata portu var altında sata 2 yazıyor büyük bir şekilde. ama anakartın özelliklerine internetten baktığımda sata 3gb/s desteği diyor? Nedir? Anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 crt satan var mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 var abi ikinci el 10 15 liraya :P başlangıç için düşünüyorum zaten öyle aman aman kullanmayacağım. şu sata muhabbeti nasıldır sence? sata 3 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aldığım arkadaşa sordum sata3 ile kullanıyormuş önceden. sanırım sata3tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 allahım allahım. aynı site, resimdeki anakartın aynısı, sata portlarının altında sata 2 yazıyor gördüğünüz gibi. spesificationstada 6x sata 3gb/s portu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 SATA 3Gb/s = Sata2 SATA 6Gb/s = Sata3 link'deki anakart Sata2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 oh be. çok teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 acer aspire 5742g'ye ssd hard disk almayı düşünüyorum destekler mi ? çeşitleri nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 sticky please. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar