kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Arkadaslar laptop ve pc mı kısa bir süre önce satmıştım yenisini alamadım daha..yazlık bir yerde çalışıyorum ve işim gereği sabit internet alamiycam akıllı telefon almak istiyorum .telefonu sadece internette gezinip forumlarda takılmak için istiyorum .Arada resim falan çekip videoda izlerim .pc nin yokluğunu hissettirmesin bana. Çalıştığım yerde wi f var. Ve calışma saatleri yoğun ,ayakta beklediğim oluyor iPad yada net book taşınamam. Fiyat olarakta para biriktiriyorum ,800-1500 tl arası düşünüyorum.samsung galaxy s3 çok hoşuma gitti ekranı büyük olduğu için onun dısında iPhone da olabilir yalnız bu cihazların fiyatları yüksek. Fiyat aralığı olarak 800 -1000 tl lik bir cihaz benim işimi görürmü yoksa riske girmeden 1500-2000(bütçemi zorlayarak) tl mı harcamalıyım?Son olarak arkadasın 600 tl lik Nokia telefonunu kullandım (modeli aklımda değil) çok yavaş geldi . Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar fiyat/performans önemli benim için ..Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 s3 pahali geldiyse s2 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 kozlowski said: akıllı telefon almak istiyorum .telefonu sadece internette gezinip forumlarda takılmak için istiyorum .Arada resim falan çekip videoda izlerim .pc nin yokluğunu hissettirmesin bana. hmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 neden acil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Xperia al. Çok büyük değil ve işini görür. Xperia'lar sağlam ürünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 800tl lik smartphone larda görür işini. Ama ekran büyük olsun diyorsan galaxy note. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 note fiyat dahilindeyse note al. tablet/telefon arasi iyi gelir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Fistan said: neden acil ? Fazla giremiyorum İnternet'e şuan için memur atamalarını takip etmem lazım ondan acil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Şuan yiğenimin ipadinden yazıyorum klavye algılaması menülerin hızı çok hoşuma gitti. Note yada xperia böyle hızlımı ? Bide ekran HD galiba iPad de yazılar çok net ve kusursuz.. Arkadaşlar bunları soruyorum kusura bakmayın direkt sizin yorumlarııza göre alıcım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 pc nin yokluğunu hissettirmesin diyosan note dan küçüğü kesmez bence. arada sırada 5,10 dakkalık bakınıcam foruma falan desen s2,s3 derdim ama uzun süreli kullanıcaksan daha büyük birşey lazım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Şimdi iPad fln farklı şeyler tablet dersen şayet Asus Prime yok telefon tablet arası dersen İstanbulda belli noktalarda 1200TL ye çok rahat Note bulursun ve oldukçada işini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 s2 pahalı gelirse s1 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Note gayet hızlı. Pişman olmassın. Note başlığına da bekleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 htc desire hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 büyük ekranlardan hoşlandıysan note senin tam aradığın telefon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sensation da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 arkadaşlar note alıcam gibi İzmir de uygun fiyata nerden alırım ?Bide 2. el forumlarında 1000 liraya falan iphone4 falan satıyolar bu ürünler alınırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 izmirde 1200e yurtdışından getirilmiş olanlar dışında sıfır note bulmak imkansız gibi, varsa da bulmak için aramak lazım yalnız ipod touch da alabilirsin tabi eylülde yeni model çıkımı olabilir. bu da iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Galaxy Note al, s2'den daha iyi, s3'ten de boyut olarak daha iyi. Daha geniş ekran = daha iyi browser sonuçta. Iphone 4, 4S falan güzel telefonlar ben 4S kullanıyorum ama ekranı küçük, 1/3'ü kadar neredeyse Note'un. Öncelikli amacın internet kullanmak olacaksa alma kesinlikle iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 HTC Sensation XL ile note arasında kaldım arkadaşlar .htc nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar