paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Selam, Citroen'in akıbeti ne peki beyler? ona üzülürüm şimdi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şu 504 tü galiba bizde vardı. koldan vitesli çok güzeldi kullandım bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 paramecium said: Selam, Citroen'in akıbeti ne peki beyler? ona üzülürüm şimdi : Saygılar. voyt aile babası detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 paramecium said: Selam, Citroen var =) Fransızlar MPV işini güzel yapıyor ama! Adamlar düzgün Touran getirdiler de biz mi almadık?!? Gerçi düzgün getirse bile Doğuş faktörü var :P Saygılar. ahahah zaten mesaj da buradaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 308 kullanıyorum 2 senedir. kaza da yaptık hani kafa kafaya. araba rutinde falan da sıfır masraf çıkarttı. bu 2 yılda sadece 1 kere nazarlık olsun diye benzin göstergesi bozuldu :D onun dışında memnunum. düşmanlığa da hiç anlam veremiyorum. pejo araba dünyasının fenerbahçesi gibi oldu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 abi fenerbahçe güzel. pejo reno falan bildiğin çirkin arabalar üretiyor. piyasa çıktığında bile eski gözüküyor araçları (206 hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 reno fena değil yine de, pejo ve citroen'den nefret ediyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 citroen fransız arabaları içinde en güzel iç dizayn ve konsol tasarımı yapan firma bence. içi açılıyor adamın, buram buram kalite akıyor heryerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Selam, Citroen'in tarzı diğerlerinden farklı evet ama kalite konusuna son modellerin drumunu bilmediğim için bir şey söylemek istemem ama öncekiler falan kötüydü. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ucuzlar mi ki arabalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kötü araba hmmmm batıyo diye ucuzlarsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 patatespresi said: şu 504 tü galiba bizde vardı. koldan vitesli çok güzeldi kullandım bi süre. Dedemde vardı koldan vitesli olanı, sanırım onlar 1.8L idi ve 73 model civarı olması lazım. Bizde 78 model 2.0L vardı, cidden çok zevkliydi onunla yolculuk yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Pejodan önce Citroen batsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 citroen baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Haddinden fazla pahalı değil mi bu arabalar? DS3 dizel otomatik fiyatına baksanıza bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 oo çıkaralım batacaksa pejoları elden. ben 207mi 20 ye bırakırım. çok sorunsuz, sağı solu bol çizikli ama. arabanın önü götü belli olmuyor sürekli sürttüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 PSA gurubu'nun haberini yaptığımda bana bazıları b** atmışlardı. Where is your PSA now... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Fistan said: citroen baya iyi ya c4vtr'ye tu kaka diyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 batsın batsın almanlar alır hepsini B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 umarım hintliler alır. ya da çinliler. ya da apple alır ve gerçekten teknolojik araçlar kullanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 senko said: Fistan said: citroen baya iyi ya c4vtr'ye tu kaka diyorduno çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dasaaa said: umarım hintliler alır. ya da çinliler. ya da apple alır ve gerçekten teknolojik araçlar kullanırız http://i202.photobucket.com/albums/aa261/MandoCastillo68/Site/troll-web.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi adamlar cama yansıttıkları hud ile "çok teknolojik olduk lan!" diyorlar, yerdeki çizgileri görünce "wow!!!" yapıp heyecanlanıyorlar. şu gün çıkan arabaların çoğu 200$lık çin malı tabletten güçsüzdür hesaplama olarak. motor kontrol sistemleri 1930'larda, bilgisayarları 1980'lerde çıktığına göre yerdeki çizgiyi görünce "wow" demek yahut,araba parkedince "oha111" demek bana garip geliyor. düşününce, karşılaştırınca 1960larda ingilizler uçağı otomatik indiriyordu mesela, çok pahallı değildi ve güvenilirdi. 2012 yılında utanmadan "araba geniş yerlere parkedebiliyor!! ohaaaaa" diye reklam yapıyorsak bunun tek sebebi araçların süper geri kalmış teknolojilerle donatılmış, araba sahiplerinin ise "koltukta ısıtma var" diye inanılmaz şaşıran tipler olmasındandır sadece. ısıtıcı abi, neyine şaşırıyorsunuz ki? cama hud ile yansıtmayı elemanın biri arduino ile yaptığında arduino yeniydi sanıyorum. google'ın sürücüsüz arabası nasıl yeni açılımlara yol açacaksa, herhangi bir teknolojiyi kullanan şirketin bu pazara girmesi de yeniliklerin önünü açacaktır. hem rekabet iyidir. en azından belki diğer geri kalmış araba firmaları (bmw-mercedes gibi) arabaların kapılarını kilitlemeyi becerebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dasaaa'ya sonuna kadar katılıyorum binek otomobil kadar ilkel çok az şey kaldı hayatımızda. abi arabaların tek devrimi otomatik vites, o da kaaç yıl önce... ondan sonra yok efendim tuşa basınca spor moda alıyormuş yok efendim hızlanınca spoiler kalkıyormuş falan filan teknolojik olarak çok çok küçük şeyler hadi onları geçtim yolcu uyuyunca uyandıralım, araba şeritten çıkınca yerine koyalım olayları yeni yeni beliriyor ki standart olmaktan çok uzak. 70-80k verince arabaya geliyor. ve günümüzde dasaaa'nın dediği gibi uçaklar otomatik iniyor. o yüzden apple'ın alması hakikaten hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Selam, Şerit zavazingosu bence külliyen yalan yurdumda. Şerit yok ki düzgün araç takip edebilsin :P Daha dün güzel bir BMW hack gördüm; teyp ekranına adam twitter girdilerini yazdırıyordu. Bence otomobil üreticileri Android telefon için yuva/slot koysunlar konsola. Her türlü navigasyon, telefon, internet uygulaması falan oradan kullanılsın; harici bir de anten ile çekim gücü de arttırılır. Araçtan çıkarken alıp cebine koyar ve gidersin. Biraz daha kullanıcı ile haşır neşir olan arayüzler şart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar