cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Dörtyol emniyet müdürü 'teşhis' sonrası terfi etti AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'na, tartıştığı polisleri teşhis ettiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.İstemi Kağan Türkoğlu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün lokalini işleten Ak Parti Gençlik Kolları üyesi Ömer Uzun'un, Komiser Yardımcısı Murat Emer ve polis memuru Alper Atilla'nın tartışmasıyla gündeme gelen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz terfi etti. 3'üncü sınıf emniyet müdürlüğünden, 2'nci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Marangoz, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bu atamanın, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinin 3. sınıf emniyet müdürlüğü olması nedeniyle, bir prosedür gereği yapıldığı belirtildi. Mustafa Marangoz'un emniyet müdür yardımcısı olarak hangi şubelerden sorumlu olacağı ise henüz belli olmadı. Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21096824.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yalakayım yalakasın yalakalar ülkesi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şu anki emniyet müdürleri nasıl o makama ulaştıysa o da o yoldan gidiyor işte, bütün kurumlarda öyle değilmi, siyasilere yalakalık yapıp personeline tecavüz edenler üst mercilere geliyor, vatandaş ta onlara saygı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 adam terfi oldu... dörtyol ilçe emniyet müdürlüğünden hatay il emniyet müdür yardımcılığına terfi etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 3 ten 2 ye çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yaşasın ileri demograaasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 arkadaş ne biçim haber lan bu aynı şeyi 32525 kere yazmışlar başı sonu karıştı nolmuş şimdik. lcd kafası tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 gün gelir devran döner, horozlu tavuklu bi laf vardı o geldi aklıma nedense .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 şöyle bi apokaliptis bişey olsa tadından yenmeyecek ya. adalet getireceğim getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Pipet said: gün gelir devran döner, horozlu tavuklu bi laf vardı o geldi aklıma nedense .. O gün pek gelecek gibi gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 cetoritto said: Dörtyol emniyet müdürü 'teşhis' sonrası terfi etti AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'na, tartıştığı polisleri teşhis ettiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.İstemi Kağan Türkoğlu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün lokalini işleten Ak Parti Gençlik Kolları üyesi Ömer Uzun'un, Komiser Yardımcısı Murat Emer ve polis memuru Alper Atilla'nın tartışmasıyla gündeme gelen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz terfi etti. 3'üncü sınıf emniyet müdürlüğünden, 2'nci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Marangoz, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bu atamanın, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinin 3. sınıf emniyet müdürlüğü olması nedeniyle, bir prosedür gereği yapıldığı belirtildi. Mustafa Marangoz'un emniyet müdür yardımcısı olarak hangi şubelerden sorumlu olacağı ise henüz belli olmadı. Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21096824.asp u mad? ya taraf ol ya bertaraf ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 haber degeri tasimiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sn. başbakanımız elini atmış olaya raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Üzülerek izledim. Umuyorum o kendini bilmezden bunun hesabı sorulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Haberlerde dondurulmuş terfi diye duydum . Kaynak aramaya üşendim bulan koyuversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 'Teşkilattaki arkadaşlarımı satmadım!' http://haber.mynet.com/teskilattaki-arkadaslarimi-satmadim-643761-guncel/ Vatan'ın haberine göre, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu’na, tartıştığı polisleri teşhis ettirmesi sonrasında önce Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atanan ancak tepkiler üzerine terfisi askıya alınan Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz suskunluğunu VATAN’a bozdu. Mustafa Marangoz, Ak Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu’nun önünde eğilmediğini belirterek şu açıklamalarda bulundu. ‘Susuyorum çünkü...’ “Ben bu işe yıllarımı verdim, bu noktaya gelebilmek için birçok aşamalardan geçtik. Şu an benim için bir şeyler yapılıyor. Her şeyi görevli müfettişlere anlatacağım. Herkes benim için bir şeyler konuşuyor ancak ben ise şunu söylüyorum. Birinin susması suçlamaları kabullenme anlamına gelmiyor. Şu an sadece susuyorum. Benim susmuş olmamı kabullenme olarak algılamasınlar. İşimi yıllarca profesyonelce yaptım ama bu hadisede bir takım eksiklikler olabilir. Her insan işini yaparken bazı eksiklerle karşılaşabilir. Ancak şunu özellikle söylüyorum. Geçmişime bakıldığında bu zamana kadar hiçbir teşkilat personelini satmadım. Bu olayda da satmadım. Olaya bütünlük içerisinde baktığınızda arkadaşlarımın hakkını koruyabilmek için gayret sarfettim. Görüntülerdeki yüz ifadelerime baktığınızda mutluluk yok suratımda. İstemi Kağan Türkoğlu’nun da önünde eğilmiş değilim. Sadece saygı çerçevesinde işimi yapmaya çalıştım.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hadi len. bu nasıl bir ülke ya, yüz kızartacak bir hata yapan insanda özür dileme, ders aldım deme gibi bir konsept yok ha. Direk hatayı kabullenmeme, benim içim rahat ayaklarına yatma. Ne pis bi ülke deyince kızıyorsunuz sonra, polisinden milletvekiline herkes aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar