Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ne kredi kartı extrenizde nede aldığınız kargo paketinde asucan.com ile ilgili bir bilgi bulunmaz. paket tamamen kapalı ve dikkat çekmicek bir şekilde adresinize ulaşır. adresinize teslim istemezseniz, en yakın kargo şubesinden kendiniz de alabilirsiniz.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paketin üstüne ne yazıyorsunuz gönderen olarak? Joker sanayi ve ticaret ürünleri turizmcilik VİBRATÖRLER DİLDOLAR BÖYLE KOL GİBİ ve tarım ürünleri limited şirketi Gerçi ultravires kalktı ya yani TTK ile, böyle doya doya VİBRATÖR FABRİKASI yazabilirsiniz sdf Ahahhah şey yazın BU VİBRATÖRÜ SEVGİLİSİNE ALMIŞ VALLA BİLLA KENDİSİNE ALMAMIŞ yazın adfgahahaha
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Gelen kargocu apartmanda tüm kapılara asucan broşürleri dağıtıomuş
Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 eet broşürlerede 7. kat 34 numaradaki reampage aldı, siz hala almadınız mı? diye yazıyoruz. :P
Killer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 3 ayda 7 cm'lerin yalan olduğunu siz de biliyorsunuz. fleshlightlar çok pahalı yea =((
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Joker said: eet broşürlerede 7. kat 34 numaradaki reampage aldı, siz hala almadınız mı? diye yazıyoruz. :P poposu için 18" zenci dildo aldı ey apartman sakinleri, süt gibi beyaz poposuna sulanan varsa kayganlaştırıcı için 0216 525 xx yy den bize ulaşabilirler.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bi ürün senede 1 cm uzatsa, şimdi başlasam, 50 yaşında 40 cm olur hmm...
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 dasaaa said: Joker said: eet broşürlerede 7. kat 34 numaradaki reampage aldı, siz hala almadınız mı? diye yazıyoruz. :P poposu için 18" zenci dildo aldı ey apartman sakinleri, süt gibi beyaz poposuna sulanan varsa kayganlaştırıcı için 0216 525 xx yy den bize ulaşabilirler. direk nalburun nosunu verseydin 18 inch ney lan
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 18 inches = 45.72 centimeters Hesap makinesi hakkında...
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 reampage said: dasaaa said: Joker said: eet broşürlerede 7. kat 34 numaradaki reampage aldı, siz hala almadınız mı? diye yazıyoruz. :P poposu için 18" zenci dildo aldı ey apartman sakinleri, süt gibi beyaz poposuna sulanan varsa kayganlaştırıcı için 0216 525 xx yy den bize ulaşabilirler. direk nalburun nosunu verseydin 18 inch ney lan dabıl dong
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Lord_Argos said: http://www.halloflords.com/8.jpg Gerçekten güvenilir satıcı, Joker'e ve arkadaşına teşekkürler. direk hayvani soru; nereye ejeküle olunuyor şu ürünlerle :D
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bi su tutunca temizleniyor mu koku moku falan yapıyor mudur duruma göre bi denenebilir yani fiyatıda uygunmuş =P
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 biz bizeyiz burda liebe canın çektiyse al bitane. utanma
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi temizlersen temizleniyordur. kendi kendini temizleme olayı yoktur bence :P ne diyim şimdi
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 mastürbasyon hayatın kaçınılmazı abi ne biliim adriana lima ile birlikte olsam bile gider mastürbasyonumu yaparım herhalde çekincem yok o konuda :D ama böyle bir şeye gerek var mı harbiden bilemedim tam olarak sormak istediğim yumurtanın içine geldikten sonra temizliği falan kolay mı koku yapmasın vs. sperm rezalet kokuyor abi sonuçta dışarı gelmek zorundaysak pek bi anlamı kalmıyo gibi ürünün
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 merak ettim valla alıcam bakalım madem =) bu arada konu başlığına online erotic shop falan yazsaydınız çok daha tutardı ilk defa gördüm başlığı rasgele bugün.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi lateks işte. detaylı iç-dış temizlemek istemiyorsan tak sen de lateksi makinaya. sonra beygiri kırbaçlarsın, ne bileyim domuzu sallarsın, manifoldu gevşetirsin, evrimi reddersin, kremayı köpürtürsün, krepleri ters düz edersin....
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Ben şöyle temizliyorum; duşa girerken tengayla giriyorum orada zaten temizlenirken o da temizliyorum çok zor değil.
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Lord_Argos said: Ben şöyle temizliyorum; duşa girerken tengayla giriyorum orada zaten temizlenirken o da temizliyorum çok zor değil. sen niye böylesin ya...
Öne çıkan mesajlar