Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Şuna bakiyorum da , zaman amma değişmiş , çok teknolojik olmuş . Yeni nesil bunlara mı çavuş tokatliyor , yoksa bu japonların genç nesli için mi ? videonun birinde japonyada olay oldu diyorda. Biz Hacı Şakir sabunu nesliyiz, hem daha ucuz, bize uymaz bu.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Sırf seks yapabilmek için evlenenler popülasyonun yüzde kaçı acaba? Batı gibi aklımız başımızda olsa da şu cinselliği bastırmasak rahatça düşünsek yaşasak ve bu gibi ürünleri tüketsek adam gibi ergenlikten itibaren o zaman salt seks yapabilmek için evlenmeyeceğiz, aşık olanlar, sevenler, çocuk yetiştirmek isteyenler evlenecek. Joker sen 3D serisinden hangisini öneriyorsun?
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 :D paticikten cok alan var yanlız, egg güzel bişi bu arada ama anca amatörü eğlendirir dp throat tavsiye ederim..
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abi bi bayan bulsaydınız 3 5 kurusa seslendirirdi ya
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 3D'ler Amerikada 30$ mış, Türkiye'de neden üç katına satılıyor enteresan
Joker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Türkiyede satış volumeleri düşük olması ve gümrük vergi mevzuatından kaynaklanıyor. Satış volume'leri yüksek olan cep telefon'u gibi ürünleri bile amerika ile kıyaslayınca 2 katına alabiliyoruz malesef :( 3D'ler arasında kullanım olarak çok büyük farklar yok, daha çok görsel zevkinize göre yada temizlemesi kolay olmasına göre Polygon tavsiye edebilirim.
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Nisan veya Mayıs ayıydı sanırım, Saklı Bahçe diye bir kafe var burada liselilerin dershane çıkışı yiyişmeye gittikleri, orada oturuyorum işte. Bir adamla bir kız geldi hemen iki üç metre ötemdeki bir masaya oturdular. Hoşgeldin, beş gittin, nasılsın, iyi misin falan dediler, sonrasını dinlemedim. Sohbet koyulaştı ama kulak misafiri olmuyordum. Adam bir ara yaptığı işi anlatmaya başlayınca ister istemez dinledim tabi. Herifin babası seneler önce cinsellik ürünlerinin türkiye'deki potansiyelini görmüş ve bir şirket kurmuş bunları türkiye'de pazarlamak için. Ne babalar var lan. İnternet sitesi falan yaptırmışlar, dışarıdan toptan olarak getirip iç pazara perakende olarak internet üzerinden pazarlamaya başlamışlar. Call center kurmuşlar bi de (tam anlamadım orasını ama sonra gerçekleşiyor sanırım bu call center durumu, ihtiyaçtan ortaya çıkıyor). Müşterilerin soruları olduğu zaman burayı arıyorlarmış, call centerdakiler de müşterilerin ürünle ilgili sorunlarını çözmeye uğraşıyormuş. "Elli yaşındaki adam hap alıyor ama nasıl kullanacağını bilmiyor" diyordu. O zaman (ben bunları dinlerken ehehe) 2 milyon dolar ciroları varmış ama ne kadar zamanda yapıyorlar emin değilim bu ciroyu. Şimdi ben bu adama pek inanmamıştım ama geçende Squo'nun resumeyi görünce haklılık payı olabileceğini düşündüm yani. Var mı sizde call center? Bi de sen bu ürünleri deniyr musun mesela? Trollük olsun diye sormuyorum. Merak edip deniyor musun egg falan?
Joker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Şimdi olayın bir kaç pazar'ı var. eskiden kaliteli ürün pek bulunmazdı piyasada, genelde çin mal'ı ve düşük kalitedeydi. bizim pazar hedefimiz kaliteli ürünler olduğu için kesinlikle çin malına izin vermiyoruz reyonumuzda. ama çin'den 5-10 $ 'a hap yada oyuncak getirip yüksek meblalarla satanlar zamanında iyi paralar yapmış olabilirler. İnsan'ımız biraz çekingen işin içine cinsellik girince, çok fazla kurcalayamıyor bu mal nedir iyimidir kötümüdür gerçekten işe yararmı diye. alıp deneme yanılma yönüne gidiyor. hepsi elinde patlıyor diyemem ama genelde call center'dakilerin geri dönüş beklentisi yok. one shot satıp başka ürüne kayıyorlar. ama biz ürünleri satarken müşteri portföy'ü oluşturmak gibi hedefler koyuyoruz. adam bizden bir ürün alırda beğenmezse bizim sistem çöker, o yüzden böyle birşeyi risk'e edemeyiz. biz yıllık 2 milyon değil 50k yapalımda sürekliliği olsun bizim için daha güzel bir hedef. ürünlerin hepsini deneme şansımız tabi yok ama bizde ürünleri kullanıyoruz. hem bizim için müşteri ile daha iyi empati kurmamızı sağlıyor müşteri sorularına hazır metin cevap vermektense gerçekten yardımcı olma imkanımız doğuyor. mesela tenga egg'ler teorik olarak tek kullanımlık ama pratikte tek egg'le büyük tenga losyon'un yarısını bitirdim :P mesela şunu kesin diyebilirim tenga ürünlerinden birini kullanan old school'a dönmek istemeyecektir. 1 ay kullandıktan sonra bir kere old school deneyince farkı net anlayabiliyorsunuz. bunları benim yazmam çok bişey ifade etmeyebilir tabi, en iyi yorum'u son kullanıcı arkadaşlardan dinlemek en uygunu olun kanımca :)
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 valla ben geçen uğradım sizin ofise :) poçodan bi egg bide losyon aldım hem destek olsun hemde merak ediodum. Valla onada söledim çok net başarılı gerçekten çok fark var old schoolla. Egg uzun süre kullanılır ya öle abartı çekiştirmessen sdf. Losyonu az koyucan ama epey az hemde. Asıl deepthroat merak ediorum ben onun demosunu izledim inanılmaz gözüktü gözüme egg içinde zaten japon teknolojisi onayını verdim. arada bi çeken için güzel şeyler bunlar ama kotamı doldurmadan rahat edemem diosanız size çok masraflı olur daha sağlam aletler bakın.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 http://www.halloflords.com/8.jpg Gerçekten güvenilir satıcı, Joker'e ve arkadaşına teşekkürler.
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 o değil de büyütücü var mı, 3 ayda 7 cm?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 3 ayda mi? saniyede filan olmasi lazim onun ya, sen bi doktora git.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yada sanayiye git hidroliklere baksınlar, pistonları değişsinler.
Joker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 benjani said: o değil de büyütücü var mı, 3 ayda 7 cm? rakamlara çok inanmayın, bu tip rakamlar 1 ayda 20 kilo verin gibi abartıldığına inanıyorum. penis büyütücü ve geliştirici bakım ürünlerimiz mevcut. viamax'lar tercih ediliyor genelde. http://www.asucan.com/urunler/421/Viamax-Penis-Buyutucu-Jel-50-ml http://www.asucan.com/urunler/443/KOLOSSAL-Penis-Gelistirici-200-ml http://www.asucan.com/urunler/440/PENiS-DEVCREAM-Ereksiyon-ve-Bakim-Kremi
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Joker doğru söyle, senin siteden dildo alan bağyan var mı ?
Joker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Vibratör alan erkek müşterimiz var dersem yeterince açıklayıcı olur sanırım :)
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Erkeklerin ne aldığı beni ilgilendirmiyor açıkçası.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 +18 Arkadaşlar bu tengaları hergün kullanmayın, şahsen hatunu kaldırdım ama benimkini kaldıramadım. Bu da böyle bir anımdır.
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 gizliliği nasıl sağlıyorsunuz tam olarak? ilk mesajlarda bişelr sorulmuş ama açıklayıcı değil.
Öne çıkan mesajlar