reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script> <script type="text/javascript"> alert($(document).width() / $(window).width()); </script> kisaca; alert($(document).width() / $(window).width()); su kodu bos bir sayfada telefonunuzda deneyebilirmisiniz, ben wp da denedim istedigim sonucu aldim.. sayfa olusturup nete atamadim ama yapabilen olursa bana bildirirse sevinirim. ppi i olcmek icin kullanmak istiyorum desktop bilgisayarlar 1 tabiki bana 1 veriyor lumia ninki 217, bana 2.1 veriyor yani istedigim sonuc eger iphone retina ve androidde de calisirsa projeye daha saglam adimlarla yaklasabilirim. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 said: sayfa olusturup nete atamadim ama yapabilen olursa bana bildirirse sevinirim. Haci bi zahmet kaldir kicini koy bi sayfa telefonlarla girip deneyeyim. Hem ben host edicem, hem ben denicem. E ayib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bir de o bilgileri deneme yanilma ile almaktansa oturup marka ve modele gore listeleyen bir dokuman bulsan daha rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 di disaydayim abi yaw :( aksam eve gidince koyucam sayfayi nete, o zaman uplarim mesaji napim.. ek; yok abi, eger iphone ve androidde calisiyosa yeter bana ben bide kindle fire ile denicem eve gidince yoksa device lara tek tek check edersem bitmisim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 iPhone 4s için konuşuyorum: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 tamam koydum sayfayi; http://www.dubebe.com/_Test/htmlpage.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Sypro said: iPhone 4s için konuşuyorum: 1 hocam su linkten bidaha denermisin yanlis code koymusum; http://www.dubebe.com/_Test/htmlpage.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 iphone 4s in 3.2 gibisinden bisiy cikmasi lazim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 4s için 1 çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hadi ya, lan bu apple in bunu yapacagi belliydi, nese abi baska bi teknik denemem lazim demekki, tesekkurler test icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 androidde de 1 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 reyou said: hocam su linkten bidaha denermisin yanlis code koymusum; http://www.dubebe.com/_Test/htmlpage.htm bu sefer "ratio: 1" :P 1 yani sorduğun sorunun cevabı. neyse o adamlar, öyle katakulli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 anladim abi, neyse, yapcak bisi yok o zaman, aslinda amacim tek bir web sitesi yapip, device in pixel gosterebilme yetisine gore zoom yaptircaktim web sitesine ama iphone 321 ppi olmasina ragmen 3.1 yerine hala bana 1 diyo le fuuuu bide windows phone begenmiyonuz neguzel pasa pasa 2.1 diyo bana nese saglik olsun sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 document.width / window.width demissin. Haliyle 1 cikiyor normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 htc wildfire ratio:1 dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 di said: document.width / window.width demissin. Haliyle 1 cikiyor normal olarak. windows phone da 2.1 cikiyo iste aslinda tam istedigim gibi yani telefonun dokumani oranlamasi ortaya cikiyi diger telefonlar vermiyo istedigimi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Aradigin seyi yanlis sekilde ariyosun diyelim o zaman. Hos ne aradigini da anlamis degilim hala ama sonuc olarak 1 alman gayet normal zira document html document'i, window ise browser'in width'ini temsil ediyor ve ilk acildiginda fit-to-screen yaptigi icin dogal olarak 1 cikiyor. Vindoz oyle acmiyorsa o onun malligi. =) Diger yandan bu is icin gayet guzel library'ler ve html5 ile gelen ozellikler var. Onlari kullaniver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Vay arkadas suc yine windowsun oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Tabi lan. Bizzat her gun sovuyorum. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi aradigim sey, ben bi web sitesi yapiyom simdi desktop icin ama bi mobile device gelince adamin gosterdigi viewport a gore documenty.style.zoom = ratio ya gore duzenlenmis numara olarak ayarlicam, bolelikle adam her navigate edisinde tekrar tekrar zoom etmicek, ben en iyi okunabilir zoomu saglicam adama olay bu yani mesela siz her paticige girdiginizde, tekrar tekrar zoomlamaktan bikmadiniz mi? nasi cozcez bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Adam bi kere zoom'lasin, sen onu yakala, ondan sonra o sekilde gonder client'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 adam device dan zoomlayinca anlamiyosunki naptigini http://stackoverflow.com/questions/995914/catch-browsers-zoom-event-in-javascript o yuzden kendim bulmaya calisiyorum adamin viewport u ne gosteriyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 İyi de document zaten window kadar geniş olmaz mı? Anca scroll bar çıktığı zaman o ratio değişir. O yüzden bu yöntem yanlış bana kalırsa. iOS cihazlarında Safari belli width'li ortalanmış sitelerde tam o content'i ekrana sığdıracak kadar zoom yapıyo zaten ama sanırım sen kendi belirlediğin bi alana kadar zoom yaptırmak istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 evet son dedigin cumle aynen, simdi benim content diyelim 800px genisliginde simdi document.width dedigim zaman browser'da iphone da 800px gosteriyo ama ben iphone da zoom yapmadan okuyamiyorum yaziyi, cunku iphone retinadan midir nedir 800 den cok daha fazla pixel gosterme yetisine sahip scroll olmadan bende contente okunabilecek kadar zoom yapmak istiyorum. www.paticik.com a girdiginizdede ayni sorun var mesela telefonlarda, halbuki websitesi otomatik zoom yapsa daha ii olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ekranın kaç inch olduğunu bilmeden yükseklik ve genişlik bilgisi ppi değerini vermez ki yani bence tarayıcı ve os bilgilerine bakıp ona göre ölçeklendirmen daha kolay bir yol olur, zaten iphone lar belli, android içinde çözünürlüğü alıp ona göre tahmini bir atama yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar