aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 hakan bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 joygame'den bi adam oldum ona mesaj attım. resmi mail adreslerini bulamadım nedense. peak'e de uğrucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 said: joygame'den bi adam oldum ben de kantırterörist oldum pampa! meydanda pıçakla kapışak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mount&Blade'i yapan adamlar ankara'da. Peak mik uğraşacağınıza büyük oynayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 peak> mounth&blade i yapan şirket -artık hem kimlerse- satı alır, döner döner gene satın alır gibi bir açıklama yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Redeagle said: Mount&Blade'i yapan adamlar ankara'da. Peak mik uğraşacağınıza büyük oynayın bence. Tale Worlds staj için öğrenci almıyor. Daha doğrusu alacağı stajyerlerin ciddi bir oyun yapımında çalışmış olmasını bekliyor(idi 2 sene önce). Şirketin sahibi olan elemanda karşıki dağları ben yarattım havasında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Gerçi M&B yapan adamların yanına giren tanıdığım işletim sistemi tasarımı üzerine çalışmalar yapan ve yeni M&B'e tasellion (:P) teknolojisi ekledik diyen bir adam olduğuna göre biraz kalifiye tipler bakıyorlar ._. edit: üst mesajda düşündüğümü teyit etmiş oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yanlış yazmışım pardon dfg mount and blade falan zor ya. hem ankara, ayrıca aktif değiller artık diye biliyorum. zira mount and blade gibi efsane bi oyunun buglarını düzeltip biraz daha AI ekleseler süper olur ghdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 var mı joygame de tanıdığı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 joygamede calisanlar vardi bikac tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 asdasd adamın hedefler kademe kademe düşüyor.peak games,joygame,hasırcı inşaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gecen sene fb'a basvurmustum bende. 2 hafta sonra geri donduler. tam tatmin olmadiydim ve arada bir donerler laflariz falan diye bekliyordum da halen daha ses yok. yakistiramadim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar