paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Selam, Sırf odunumsu menü ve kumandası için bile Panasonic alınır bence ki ben onu kullanıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 plazmaların pc performansı nasıldır acaba ? gerek oyun gerek masaüstü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 gaming icin plasmanin otesi yok , ozellikle input lag i olmayan guclu islemcili bir plasma ise. fakat kalici pc monitoru olarak kullanmak hem plasmaya zarar verir, hem gereksiz elektrik tuketimi hem de yazi okumak gercekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 şu nasıldır sizce; http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50ut50e-tx-p50ut50e-3d-full-hd-127-cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz/productdetails.aspx?I_ID=60161 hdd yi bağlayıp altyazılı sorunsuz film izleyebilir miyim veya youtube dan video izleyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sorunsuz film izlemek için media player şart. tv'lerin codec desteği çok geniş olmuyor. 100liraya aldığın bi media player gayet işini görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Hali hazırda konu varken ben de bir şey sorayım. Ben de böyle devasa bi ekran alıp salona kurmak istiyorum. Medya player, blueray vs yerine şöyle gene sağlam bi pc koymayı falan düşünüyorum. Böyle takılı dursun sürekli istediğim zaman açayım, televizyondan monitör olayını seçeyim oyun oynayayım, film izleyeyim falan. Bunun için LED mi daha iyi olur Plasma mı? Sanırsam ömür açısından plasma çok çok daha iyi ve ölü pixel derdi falan yok. Şu ilgi çekici örneğin: Panasonic TX-P55VT30E 3D PLAZMA TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Plazma her turlu eziyo, ozellikle panasonic su anda bu alanda en iyisi, ama pahalilar iste. para varsa gogo plazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Bende düşünüyorum plazma. Çok fazla yorum okuyorum. 5.000 TL ye kadar çıkabilirim. Eylül gibi alacağım için biraz ağırdan alıyorum ama büyük ihtimal panasonic vt serisi alırım 47 inc üstü bir canavar istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Genwa said: Hali hazırda konu varken ben de bir şey sorayım. Ben de böyle devasa bi ekran alıp salona kurmak istiyorum. Medya player, blueray vs yerine şöyle gene sağlam bi pc koymayı falan düşünüyorum. Böyle takılı dursun sürekli istediğim zaman açayım, televizyondan monitör olayını seçeyim oyun oynayayım, film izleyeyim falan. Bunun için LED mi daha iyi olur Plasma mı? Sanırsam ömür açısından plasma çok çok daha iyi ve ölü pixel derdi falan yok. Şu ilgi çekici örneğin: Panasonic TX-P55VT30E 3D PLAZMA TV stokta yok gözüküyor zaten o fiyata teşhir veya kusurlu ürünüdür kesin, vt erisi en az 4k ciavrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar