Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

plazma tv

Bone

Öne çıkan mesajlar

şu nasıldır sizce;

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50ut50e-tx-p50ut50e-3d-full-hd-127-cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz/productdetails.aspx?I_ID=60161

hdd yi bağlayıp altyazılı sorunsuz film izleyebilir miyim veya youtube dan video izleyebilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Hali hazırda konu varken ben de bir şey sorayım.

Ben de böyle devasa bi ekran alıp salona kurmak istiyorum. Medya player, blueray vs yerine şöyle gene sağlam bi pc koymayı falan düşünüyorum. Böyle takılı dursun sürekli istediğim zaman açayım, televizyondan monitör olayını seçeyim oyun oynayayım, film izleyeyim falan. Bunun için LED mi daha iyi olur Plasma mı? Sanırsam ömür açısından plasma çok çok daha iyi ve ölü pixel derdi falan yok.

Şu ilgi çekici örneğin:

Panasonic TX-P55VT30E 3D PLAZMA TV
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Genwa said:

Hali hazırda konu varken ben de bir şey sorayım.

Ben de böyle devasa bi ekran alıp salona kurmak istiyorum. Medya player, blueray vs yerine şöyle gene sağlam bi pc koymayı falan düşünüyorum. Böyle takılı dursun sürekli istediğim zaman açayım, televizyondan monitör olayını seçeyim oyun oynayayım, film izleyeyim falan. Bunun için LED mi daha iyi olur Plasma mı? Sanırsam ömür açısından plasma çok çok daha iyi ve ölü pixel derdi falan yok.

Şu ilgi çekici örneğin:

Panasonic TX-P55VT30E 3D PLAZMA TV

stokta yok gözüküyor zaten o fiyata teşhir veya kusurlu ürünüdür kesin, vt erisi en az 4k ciavrı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...